2777
2789
سلام وخسته نباشید
من سوالی دارم که به بارداری ربطی نداره به زحمت جواب بدید
میخوام بدونم مصرف قرص دینامیزان باعث چاقی میشه؟
چه عوارضی داره؟برای چه بیمارانی تجویز میشه؟
خیلی ممنون
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=149318&postID=6615415#6615415....بیاااا این جاااا یک مقدار.....دعااا بخون ...شاید گره گشااا شد...این یک ختمممم...حلقه مهم....قوی ...معنوی
سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمیرا عزیز،

نگران نباشید عکس سونوگرافی در این هفته ها با چیزی که ما انتظار داریم خیلی فرق می کند. به هر حال در هفته 36 احتمالأ سونو دارید که واضح تر صورت بچه مشخص می شود و از لحاظ لب شکری بررسی می شود.
مامان علی عزیز،

شما آزمایشگاه نیلو نیامده اید جواب شما مربوط به آزمایشگاه نیلوفر می باشد.

فقط توصیه کرده اند به خاطر اختلالات طناب عصبی بررسی بیشتری انجام دهید. ولی به پزشکتان حتمأ بگوئید که اشتباهأ یک آزمایشگاه دیگر رفته اید.
من فکر کردم همان آزمایشگاه نیلو میباشد حالا این آزمایشگاه کارشون خوب هست یا نه اگر امکانش هست آدرس آزمایشگاه رو بنویسید چون تو سایتتون آدرس نیست من آدرس این آزمایشگاه رو از تو اینترنت پیدا کدم دکترم خانم همایونفر بیمارستان میلاد هستش ایشون آزمایشگاه خاصی رو معرفی نکردن من خودم از تو سایت دیده بودم گفتم بیام نیلو کارشون خیلی خوبه که مثل اینکه اشتباهی رفتم
یعنی ممکنه اختلالات طناب عصبی داشته باشه میشه به خاطر اشتباه تو سن جنین باشه چون من رفتم آز دادم 15 هفته و 5 روزم بود اونجا زده 15 هفته اختلالات طناب عصبی همون تریزومی 13 هستش؟ یعنی دوباره باید آز بدم تا قطعی معلوم بشه آمینو سنتز میخواد؟ دکتر به من یک شنبه وقت داده اگر میشه جواب منو زودتربدید از وقتی جواب آز رو گرفتم دارم گریه میکنم
سلام و ممنون از راهنماییتون

برای این سونوگرافی تفضیلی برای رد اختلالات کروموزومی که گفتید باید در هفته 18 تا 20 انجام بدم ( من هفته 20 هستم ) ، آیا همراه داشتن جواب آزمایش غربالگری الزامی هست یا صرفا نتیجه سونو هفته 9 و سونو nt کافی هست ؟

من آزمایشگاه نیلو آز غربالگری دادم ولی هنوز برای دریافت جواب مراجعه نکردم و امروز که برای سونو میرم جواب تست همراهم نیست . با توجه به اینکه دکترم این سونو رو برام ننوشته و من از یکی از دوستانم که پزشک عمومی هست خواستم که برام دستور سونو بنویسه ممنون میشم راهنماییم کنید . ( برای سونو امروز هم قصد دارم به دکتر اکرمی مراجعه کنم )
مامان علی عزیز،

اولأ اینقدر استرس نداشته باش

دومأ اختلالات طناب عصبی به تریزومی 13 ربطی ندارد و در این مرحله فقط توصیه می شود یک سونوگرافی دقیق انجام دهید.

اشتباه در محاسبه سن جنین در جواب آزمایش تداخل ایجاد می کند.
سلام و خسته نباشید

من تقریبا هفته 22 هستم دکتر برام سونوی داپلر نوشته
سونوی داپلر یعنی همون سه بعدی هستش؟
فیلم رنکی هست یا عکس
لطفا در موردش توضیح بدین
جه جیزایی مهمه توی این سونو در این هفته از حاملگی
شکل و قیافه هم نشون میدن؟
2810