2777
2789
کارشناس محترم توی برگه آزمایش MOM وجود نداره هر چی بود همون بود که نوشتم. فکر کنم باید یک بار دیگه آزمایش بدم. فقط الان تو هفته 23 هستم. اصلا ارزشی داره الان این آزمایش داده شود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو رو خدا کمک
من مهر ما که سونو رفتم گفت یک ساک حاملگی 5 هفته مشاهده میشود بدون ضربان قلب که از روز بعد خونریزی کردم اما نه خیلی شدید بعدش هفته بعد که رفتم سونو گفت جنین سقط شده وتا الان پریود نشدم امروز که رفتم سونو گفت 7 هفته بارداری با ضربان قلب اخه من تو این مدت جلوگیری میکردم نمیدونم ایا ممکنه همون جنین باشه و رشد خوب نداشته
سلام ممنون از جوابتون به متخصص زنان نشون دادم گفتش هر دو روز یکبار برو NST و چک کن تا اگر مشکلی بود سزارین بشی.ولی من می خواستم بدونم علائم خطر چیه و چکار کنم که برای بچه بهتر باشه؟ایا وقتی دنیا بیاد مشکلی داره؟تورو خدا بهم بگین.
سلام دکتر،خسته نباشید
در سونوی هفته 13 همسرم 2.7=nt بوده وتیغه بینی هم دیده شده.با توجه به نگرانی شدیدی که همسرم از نتیجه nt داشت،آزمایش خون که رفتیم میزان free BETA=109 شدو PPAP-A=1.47.باتوجه باینکه سن همسرم 26 سال هست،نتیجه تست مثبت بود وبه آمینو سنتز معرفی شدیم.
1) با توجه به استرس شدیدی که همسرم داره احتمال جواب منفی آمینو سنتز چقدره؟
2) چه عواملی باعث افزایش هورمون FREE BETA میتونه باشه؟
ممنون از حوصله ای که بخرج میدین.
گیلدا عزیز،

1- اولأ اینقدر استرس نداشته باش و خودت را کنترل کنید. استرس برای جنین خطر بیشتری دارد.

2- بعد از هر غذا به سمت چپ بخوابید و حرکات جنین را بشمرید. حداقل باید 5 بار حرکت کند. این کار باید روزی 6-5 بار انجام شود.

3- سعی کنید استراحتتان را بیشتر کنید.
nini57 عزیز،

1) با توجه به استرس شدیدی که همسرم داره احتمال جواب منفی آمینو سنتز چقدره؟
خیلی زیاد ، اگر جواب ریسک تریزومی 21 را برایم بنویسید به صورت درصدی می توانم بگویم احتمال اینکه آمنیوسنتز نرمال باشد چقدر است.

2) چه عواملی باعث افزایش هورمون FREE BETA میتونه باشه؟
در پیامدهای نامطلوب دوران بارداری مثل افزایش فشار خون، دفع پروتئین از ادرار، جدا شدن جفت ، لکه بینی ، زایمان زودرس، پارگی کیسه آب و ... این هورمون می تواند افزایش یابد.
و رو خدا کمک
من مهر ما که سونو رفتم گفت یک ساک حاملگی 5 هفته مشاهده میشود بدون ضربان قلب که از روز بعد خونریزی کردم اما نه خیلی شدید بعدش هفته بعد که رفتم سونو گفت جنین سقط شده وتا الان پریود نشدم امروز که رفتم سونو گفت 7 هفته بارداری با ضربان قلب اخه من تو این مدت جلوگیری میکردم نمیدونم ایا ممکنه همون جنین باشه و رشد خوب نداشته

ازمایشگاه نیلو :

پونا عزیز،

دو تا آزمایش بتا (BhCG) به فاصله 72-48 ساعت بدهید و نتیجه را برایم یادداشت کنید.

ممنون بابت جوابتون من همون موقعی که خونریزی داشتم ازمایش تیتر بتا را انجام دادم نوشته بود کمتر از 25
سلام
من امروز جواب آزمایش غربالگری رو گرفتم از آزمایشگاه نیلو میخواستم ببینم این مقادیر نرماله یا نه؟
afp 2.23
ue3 0.40
hcg 1.72
dia 1.17
osb 1:188
age alone 1:1450
equivalent age risk <15.0
trisomy 18 1:6410
نیلو جان تو رو خدا زودتر جواب منو بدید خیلی نگرانم
لینک عکس آزمایش رو قراردادم
برای راهنمایی بهتر
http://www.pic.iran-forum.ir/images/fh187n4oqh1gg0fcu7bo.jpg
آقای دکتر عزیز
من در هفته 33 بارداری هستم. با اصرار خودم دکترم گفت شنبه واکسن کزاز بزنم. نوبت دوم آن مصادف با هفته 39 بارداری من می شود که زایمان من تا آن تاریخ انجام شده است. به نظر شما من چه کار کنم. آیا نوبت اول واکسن را هم بزنم یا نه؟
2810