2777
2789
نازنین عزیز،

نتایج تمام کارهای غربالگری را برایم بنویسید.

انجام سونوی سه بعدی یا چهار بعدی و یا داپلر برای جنین ضرر دارد؟ در هفته ی چند بارداری بهتر است این سونوها صورت گیرد؟
در صورتی که در سونوی معمولی مشکلی وجود داشته باشد نیاز به سونوی سه بعدی یا چهاربعدی داریم و سونوی داپلر برای بررسی خونرسانی صورت می گیرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایشگاه نیلوی عزیز
سلام و خسته نباشید.من 13 هفته و 4 روزمه و شدید سرما خوردم برای شنبه تست کوادمارکر دارم و الآن سفیکسیم مصرف میکنم.میخواستم بپرسم مصرف این دارو روی جواب آزمایش تاثیری دارد یا نه.
در ضمن لطفا سونوگرافی خوب در قائمشهر را بهم معرفی کنید.
ازمایشگاه نیلو سلام من متاسفانه چند بار لکه بینی داشتم و اخرین بار سه شنبه هفته قبل بود از روز 4شنبه به بعد هم ترشحات بد رنگی دارم که شبیه یه خون مرده است اما لخته هایی ریز ریز زیاد سونو دادم که گفت جنین و جفت سالمه و دهانه رحم بسته است اما این ترشحات نگرانم کرده نظرتون در اینباره چیه لطفا راهنمایی کنید
دخترم آنیتا
CafeMom TickersCafeMom Tickers
ازمایشگاه نیلو سلام من متاسفانه چند بار لکه بینی داشتم و اخرین بار سه شنبه هفته قبل بود از روز 4شنبه به بعد هم ترشحات بد رنگی دارم که شبیه یه خون مرده است اما لخته هایی ریز ریز زیاد سونو دادم که گفت جنین و جفت سالمه و دهانه رحم بسته است اما این ترشحات نگرانم کرده نظرتون در اینباره چیه لطفا راهنمایی کنید
دخترم آنیتا
CafeMom TickersCafeMom Tickers
با سلام خسته نباشید من آزمایش قند در هفته 28 روانجامدادم و در قسمت هماتولوژی wbc: 15.05 زده که جلوش نوشته بالاست . میشه بهم بگین چی هست ؟

در ضمن من الان در هفته 29 هستم ام در سونوگرافی که رفتم جنین سرش بالاست آیا ممکنه تا آخر بارداری سرش پایین بیاد ؟
سلام اقای دکتر خسته نباشید
ببخشید یه سوال مهم دارم
من روز 3 پری سونو رحم و ضمائم ان رو انجام دادم
یه جا از جوابش خیلی منو نگران کرده:no fulicular activity is seen

این یعنی چی؟؟یعنی فولیکول ندارم یا فولیکولهام فعال نیستن؟؟؟؟روز 3 پری این طبیعیه؟؟؟خواهش میکنم جوابمو بدین خیلی نگرانم مرسی
میشه برای کامل خوب شدن نی نی من دعا کنید و یه صلوات بفرستید خاله ها؟ اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام اقای دکتر خسته نباشید

من هفته 25 بارداری هستم سنو که رفتم تو جواب سنو نوشته جفت قرار پوسترولترال راست دارد یعنی چی خیلی نگران شدم

ضمنا این اصطلاح ها یعنی چی ؟
B.P.D= 58 هفته 24
FL=44 هفته 24
SEX:FEMALE
N.F=2/5 در حد طبیعی بوده در هفته 19
Nasal bone به طول 9/5 میلیمتر در هفته 19
hc
fc
ممنون میشم اگه جوابم رو بدین

آزمایشگاه نیلو سلام.
تاریخ آخرین پریودی من 16/7/90 هست. و طبق این تاریخ زمانی که من سونو گرافی رفتم 6 هفته و 2 روز از بارداری رو پشت سر گذاشته بود. متن سونوگرافی این بود:
در بررسی اولتراسونوگرافیک تصویر یک ساک حاملگی با قطر میانگین 11.5 میلیمتر داخل کاویته رحم دیده میشود که مطابق با حدود 5 هفته و 2 روز حامگی میباشد.
تصویر کیسه زرده و embryo قابل رؤیت نیست. لذا سونوگرافی کنترل پس از دو هفته ترجیحا ترانس واژینال توصیه میگردد. کانون هیپواکو به ابعاد 8*13*16 میلیمتر مجاور ساک حاملگی با احتمال هماتوم ساب کوریونیک مشهود است.
خواهش میکنم به من بگید که آیا بارداری من پوچ خواهد بود؟
سلام به همه خانومای عزیز من فردا باید آزمایش آمنیوسنتز بدم تو رو خدا برام خیلی دعا کنید،دعا کنید که ان شاالله بچه ام سالم باشه و مشکلی نباشه ،اینو گفتم که با دلای قشنگ و پاکتون برام دعا کنید.ممنون
خداوندا: مرا به بزرگی چیزهایی که دادی آگاه و خشنود کن تا کوچکی چیزهایی که ندادی آرامشم را بر هم نریزد...
سلام به همه خانومای عزیز من فردا باید آزمایش آمنیوسنتز بدم تو رو خدا برام خیلی دعا کنید،دعا کنید که ان شاالله بچه ام سالم باشه و مشکلی نباشه ،اینو گفتم که با دلای قشنگ و پاکتون برام دعا کنید.ممنون
خداوندا: مرا به بزرگی چیزهایی که دادی آگاه و خشنود کن تا کوچکی چیزهایی که ندادی آرامشم را بر هم نریزد...
سلام مجدد

آقای دکتر تاریخ آخرین پری من 9/03/90 بوده اما الان نمیدونم دقیقا چند ماه هستم میشه کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما چطوری محاسبه میکنید . اگه زایمان طبیعی باشه کی میفته و اگه سزارین کی باید عمل بشم ؟
2810