2777
2789
منم یه مردادیم ____20مرداد
گفت : خیلی می ترسم . گفتم : چرا؟ گفت : چون از ته دل خوشحالم‌ . این جور خوشحالی ترسناکه . پرسیدم : آخه چرا ؟ جواب داد : وقتی آدم این جور خوشحال باشه سرنوشت آماده است چیزی رو از آدم بگیره .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنان متولد مرداد ماه باهوش، گرم و جذاب، شیک پوش، با شخصیت،‌خواهان تجمل و زندگی لوکس، ریاست طلب و فرمانده، دوستدار تعریف و تمجید و کدبانو است. ادامه... http://www.1doost.com/horoscope/sun/5-2.htm
جهانم بی تو الف ندارد ...
در مورد زن متولد مرداد از کارهای زیر اجتناب کنید 1-از لباسهای او,دوستانش,شخصیتش یا خانه اش انتقاد نکنید. 2-از بحثهای مذهبی و سئوالهای مربوط به خانواده اش خودداری کنید. 3-سعی نکنید بر او مسلط بشوید.مواظب باشید که عقاید خود,دوستان خود, ورزشهای مورد علاقه خود و ترجیحات خود را در مورد موضوعات مختلف,به او تحمیل نکنید. 4-با او دعوا و غرغر نکنید.از آنجایی که او از طفره رفتن عصبانی می شود همیشه با او صادق و راستگو باشید.
پیوند زناشویی مرداد با سایر ماه ها

مرداد با فروردین : ( خوب ) پیوند موفقی خواهد بود چون هماهنگی وجود دارد
مرداد با اردیبهشت : ( بسیار خوب ) مهربان و خانواده دوست ازدواجی موفق و پایدار
مرداد با خرداد : ( بسیار خوب ) اجتماعی خونگرم همراه با سازگاری مثبت
مرداد با تیر : ( خوب ) اختلاف سلیقه زیادی با هم ندارند موقعیت همدیگر را درک می کنند
مرداد با مرداد : ( خوب ) صفات مشترک خوب باعث تقویت پیوندشان خواهد بود
مرداد با شهریور : ( متوسط ) یکی منضبط و قانونمند دیگری پرشور و زیباپسند
مرداد با مهر : ( خوب ) در پی برقراری آرامش و ملایمت همراه با منطق در زندگی هستند
مرداد با آبان : (متوسط ) یکی وفادار و قابل اعتماد دیگری عاشق ستایش دیگران
مرداد با آذر : ( متوسط ) یکی پر شور و هیجان دیگری دنبال آزادی و استقلال
مرداد با دی :( متوسط ) به دلیل داشتن حق مشترک برتری جویی شاید دچار اختلاف شوند
مرداد با بهمن : (خوب ) هر دو آرمانگرا و ایده آلیست پیوندی موفق خواهد بود
مرداد با اسفند : ( خوب )با هماهنگی بسیار مناسب در برآوردن نیازهای عاطفی یکدیگ
منم مردادم 21 بچه ها هرسال بدون استثنا 20 یا 21یا 22 مرداد یه اتفاق خاص میفته یا شهاب بارون یا خورشید گرفتگی یا... حالا دقت کنید
من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است!!!
2810