2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54463 بازدید | 5395 پست
فندوق بیا عسک امیر جیگرو تو علوسی خواهرت بذار از علوسی هم بگو جاهای ناراحتت کنندشو نگو
مامانا بیاید دستبافت های ناز و ارزون دارم واسه نی نیاتون ... http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1219091&postID=48001489 کانال دستباف ممول memollknitting@
سلام دوستیام چقد خوشالم دوباره اینجا داره رونق میگیره تیارا دقیقا از روز تولدش راه افتاد یعنی تقریبا دو ماهه راه میره دیگه بیرونم میریم خودش راه میره به قول ممولی هر بچه ایی یجوره الان ده تا دندون داره همه ی خانواده رو به القاب خودشون صدا میکنه به جز منو که به اسم میگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی تی تی جونم. مشکلو ولش نمیخوام بهش فکر کنم این یه مدتم نیومدم حالم بسی داغون بود بخاطر مشکلات. ولی یه روز صب به خودم گفتم تو چقدررررررررررر باحالی خندیدم به همه چی اشک تو چشام بود و خندیدم مخصوصا با برنامه خنــــــــــــــــدوانه پارسایم خوفه تیارا گل خاله چطوله؟؟؟؟؟؟؟؟
مامانا بیاید دستبافت های ناز و ارزون دارم واسه نی نیاتون ... http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1219091&postID=48001489 کانال دستباف ممول memollknitting@
سلام انشاالا که همگی مشکلاتتون بزودی حل بشه. باران الان 6تا دندون داره..تقریبا یک ماهی میشه کامل راه میره.من و باباشون باید باهم ببوسه فوق ااالعاده خودشو لوس میکنه...الله اکبر میکنه... اما حرف..بابا میگه اما نه اینکه باباش صدا کنه..دد..در...دا یعنی دایی یا داغ...کی یعنی کلید...جیک جیک...میگه...مدام باید براش بخونیم که اونم خودشو تکون بده...باهامونم میخونه..خخخخ همه وسایل خونه رو میشناسه و اسماشونو میدونه...هرکاری بگم انجام میده...
سلام دوست جونیاااا دلم گرفته بود اومدم اینجا دیدم اینقدر سوت و کور شده بیشتر دلم گرفت بچه ها محمد امینم از این ویروس لعنتی تب و اسهال استفراغ گرفت ، بچه ام سه شب بستری بود تقریبا 500-600گرمی وزنش کم شد اون وزنی که گرم گرمشو با خون دل خوردنم اضافه کرده بود تورو خدا مواظب بچه هاتون باشین،خیر سرم رفتیم مشهد زیارت اونجا مریض شد و بستری شد،خدا واسه هیچکی نیاره که بچه اشو رو تخت بیمارستان ببینه
خدا را گفتم بیا جهان را قسمت کنیم : آسمان برای من ابرهایش برای تو دریا برای من موج هایش برای تو ماه برای من خورشید برای تو خدا خندید و گفت : تو بندگی کن و انسان باش همه دنیا برای تو ….. من هم برای تو
بهناز جون خدا بد نده گل دخترات چشون شده؟؟؟؟؟؟؟؟ ایشالله که به زودی خوب بشن
خدا را گفتم بیا جهان را قسمت کنیم : آسمان برای من ابرهایش برای تو دریا برای من موج هایش برای تو ماه برای من خورشید برای تو خدا خندید و گفت : تو بندگی کن و انسان باش همه دنیا برای تو ….. من هم برای تو
2810