2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54463 بازدید | 5395 پست
سلام بچه ها

چه خوب که بهتون سر زدم
منم میخواستم غذای کمکی رو یکم زود تر شروع کنم ، اما نمیدونم از کی خوبه
بهار جون ، چهار ماهه نینیه شما تمام شد که لعاب برنج میدی ؟ یا مهم نیست ؟
یه موقع ضرر نداشته باشه
من با خودم میگفتم که شروع غذای کمکی از شش ماهه من یکم زودتر شروع کنم از پنج ماه شروع کنم
اما حالا که شما شروع کردی ، میگم مشکلی نداشته باشه !
بعد این باعث نشه بچه از شیر خوردن خودشم بیوفته !!
نینی شما عکس العملش نسبت به وعده های شیرش چطور بود ؟

ببخشید ترو خدا
استرس رشد بچه ها دیگه حسابی فکرمو درگیر کرده
تازه این ماه واکسن هم دارن ..... ایییییییی خداااا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام پالیز جونم اره ایلین 4 ماهش تموم شده من دو روز بهش لعاب دادم بعدش گفتند حریره بهتره روزی 1قاشق حریره با کره بهش میدم هیچ تاثیری رو شیر خوردنش نداشته تازه احساس میکنم اشتهاش بیشتر هم شده هر چی میخوره بازم میخواد
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
راستی امروز واکسنشم زدم از ساعت 6 صبح هر 4 ساعت بهش استمنافون دادم تا ظهر که بردمش واکسن زد اصلا تا الان گریه نکرده وااااااااای نمیدونید چقدر ترسیده بودم اما خدا رو شکر اصلا اذیت نکرد
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
وزنش 7400 با کلی لباس و پوشک و اینا بود قدشم 62 دور سر 40/5
سلام گلی من 25 تا بادوم و یه شب خیسوندم بعد پوستشونو گرفتم بعد با یه لیوان ارد برنج میکس کردم گذاشتم تو یخچال روزی یه قاشق با نصف استکان اب میذارم رو گاز جوش بیاد با کمی کره میدم نی نی.به جای اب شیر هم میذارن اما من میترسم فعلا شیر بدمش
اخی بمیرم ولی بازم ماشالله قد و وزنشون خوبه یکی از اقوام ما دوقلو داره تقریبا نصف بچه های عادی رشد دارد
ممنون بهار جون

دارم تمام سعیمو میکنم که اینا کم نیارن

اما خیلی سخته ، خودم کم اوردم ، خیلی ضعیف شدم
الان ساعت سه و نیمه و مثلا باید خواب باشم اما هنوز نوبتی رو پام میزارمشون تا بخوابن

یه جورایی افسرده شدم
2810