2777
2789
من که به شوهرم همون روزا اول گفتم تو خونه هرچی هستیم بین خودمونه ولی تو جمع بهم بی احترامی یا بی محل ...

بهش میگم فایده نداره،،نمیدونم چه اخلاق کثیفیه که داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو من روی نگه داشتن حرمت همدیگه تو جمع خیلی حساسم، لطفا هر مشکلی داری صبر کن مهمونی تموم شه بعد بهم تذکر بده تا باهم حلش کنیم، جلوی بقیه فقط حرمت رابطه خودمون رو میشکنی. بقیه هم نمیگن آفرین عجب مردی! میگن عجب آدم دور از جون گاوی که حالیش نیست حرمت زن و بچشو تو جمع نگه داره

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
تو هم تلافی کن جلو جمع کوچکش کن تا طعمش بره زیر دندونش ؟شوهر منم اینجوری بود تو خونه خودمون و مامانم ...

عزیزم آخه یه جوری تف سربالاس،،،،اون بد حرف بزنه،،،منم بخوام دهن به دهنش بزارم و بد باهاش حرف بزنم غیر از اینکه خودمون کوچیک بشیم و خانواده ام ناراحت بشن فایده ای نداره،،،

زن داداش هام از یه طرف نیشخند بزنن،،دیگه اعصابم میریزه بهم

تو منی یا من توام. به لحظه فکر کردم خودم تاپیک زدم

شوهر منم همینجوری رفتار میکنه . کاری کرده منی که قبلا هفته ای سه بار با شوهرم میرفتم خونه مامانم الان ماهی یه بار هم دوست ندارم با شوهرم برم

خودم تنها میرم راحت‌ترم

از بس منو جلوی مامانمینا خورد و حقیر کرده

اصلا منتظره تا من کاری بکنم تا جلوی بابام و مامانم فحش بهم بده یا داد بزنه 

انگار که عقده داره و میخواد خودشو نشون بده

مثلا چی میگه ؟ میشه یه نمونشو بگی

مثلا بی خودی به بچه تشر میزنه،،،یا مثلا الکی میگه چرا موی بچه رو اینجوری بستی،،،یا مثلا یه سوالی میپرسه با لحن بد میپرسه،،،یه جوری انگار باهام دعوا داره حرف میزنه

تو منی یا من توام. به لحظه فکر کردم خودم تاپیک زدم شوهر منم همینجوری رفتار میکنه . کاری کرده منی که ...

دقیقا بخدا،،شوهر منم همینجوریه،،،نمیدونم چرا دعوا داره اونجا باهام ،،از اون گذشته خانواده ام خیلی ناراحت میشن ولی چیزی نمیگن

یعنی تن و بدنم میلرزه اگه مهمونی خونه مامانم باشه،،،از استرس حالت تهوع میگیرم،،،

خداشاهده دائم خودمو قایم میکنم تو اشپزخونه،که جلو چشمش نباشم ولی اخری نیش خودشو میزنه باز،،،

دقیقا بخدا،،شوهر منم همینجوریه،،،نمیدونم چرا دعوا داره اونجا باهام ،،از اون گذشته خانواده ام خیلی نا ...

مگر مجبورت کردن خودتو تو اون شرایط قرار بدی که حالت تهوع هم بگیری 

می‌دونی چقدر استرس برا بدن بده؟

باهاش حرف بزن و اگر درست نشد تنها برو خونه مادرت اما خونه مادر شوهرت هم نرو 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
دقیقا بخدا،،شوهر منم همینجوریه،،،نمیدونم چرا دعوا داره اونجا باهام ،،از اون گذشته خانواده ام خیلی نا ...

منم سه شب پیش بعد از مدت ها مامانم دعوت کرد رفتیم خونشون

به خاطر این اخلاقای گند شوهرم دیگه نمیرم باهاش

ولی مامانم زنگ زد گفت خیلی وقته نیومدین امشب بیاین

تاپیکشو زدم بخون ببین چه بامبولی راه انداخت

اصلا دیوانه و روانی هستن این شوهرامون

از تو لپ لپ در اومدن

حالا تو جمع خانوادگی خودش میشه جنتلمن و انقدر به من احترام میزاره که نگو

میاد مهمونی طرفه من همه نشستیم وقتی بهش نگاه میکنم و با هم چشم تو چشم میشیم به من اخم میکنه 

منم سریع رومو برمیگردونم که کسی نبینه

یه بار خونه داداشش همه دعوت بودیم

طبق عادت چشم تو چشم شدیم و بهم اخم کرد منم همچین بهش اخم کردم سریع روشو برگردوند که کسی نبینه

یادش نبود که اونجا مهمونیه طرف من نیست و طرفه خودشه 

منم ازش یاد گرفتم جلوی خانوادش همچین خوردش میکنم و آبروشو میبرم تا یادش بیفته چه غلطایی کرده