2777
2789

شما بگین چیکار کنم؟؟؟

شوهرم تو خونه خیلی خوبه،،شده من بی محلی کنم یا بد باهاش حرف بزنم اصلا چیزی نمیگه،،،

ولی میریم خونه خانواده ام نمیدونم چرا جو میگیردش،،باهام بد حرف میزنه،،،یا به بچه حرف میزنه،،نمیدونم فازش چیه،،نمیدونم میخواد بگه جلو خانواده ام که مثلا من مرد سالارم،، در صورتی که اصلا اینطور نیست

خانواده ام ناراحت میشن،،برادرام ناراحت میشن اینجوری حرف میزنه،،،(جلو زن داداشام ضایع میشم )

بهش بی محلی میکنم اونجا باز نتیجه عکس میده،،،اصلا یه جوری شده تن و بدنم میلرزه وقتی میاد خونه پدرم همش خودمو قایم میکنم 

هی بهش میگم میزنه زیرش میگه مگه چی گفتم مگه چیکار کردم

راهکارر دارین؟

تو. خونه خودت و پدرشوهرت احتمالا کوچیکش کردی میخواد تلافی کنه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بار دهنشو بعد مهمونی سرویس کن دیگه جرات نکنه تو جمع از گل کمتر بهت بگه! بگو پسوند جان و از دهنت بیفته تو جمع شب جر وا جری عزیزم😑

ولی جدا از شوخی باید کاملا جدی و بدون ترس باهاش برخورد کنی تا دیگه اشتباهشو تکرار نکنه

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
به شوهرت بگو تو خونه با من هرچوری رفتار میکنی بکن ولی جلو جمع باهام خوب باش شخصیتم برام مهمه جلو جمع ...

مشکل همینه ک نمیفهمن

اصلا قبول نمیکنن میگن توهم میزنی میخوای بهونه بگیری

در انتظار..⁦👩‍👧‍👦⁩

بقیه رو میبینم تو خونه دعواشون میشه ولی جلو جمع اینقد احترام همو دارن،،،

شوهرم من تو خونه خوبه جلو خانواده ام ضایع میکنه،،از هرچیی مهمونی تنفر دارم بخاطر شوهرم

ازش متنفرم تو خونه باهام خوبه چه فایده داره وقتی جلو جمع با لحن بد باهام حرف میزنه،،هنوزم درک نکردم فازش چیه

تو هم تلافی کن جلو جمع کوچکش کن تا طعمش بره زیر دندونش ؟شوهر منم اینجوری بود تو خونه خودمون و مامانم خیلی خوب باهام برخورد میکرد تو خونه مامانش بد یه چند بار حالش رو گرفتم و باهاش هم صحبت کردم دیگه درست شده😊

یه بار دهنشو بعد مهمونی سرویس کن دیگه جرات نکنه تو جمع از گل کمتر بهت بگه! بگو پسوند جان و از دهنت ب ...

عزیزم میخوایم بریم مهمونی بهش از قبل میگم درست بامن حرف بزن جلو زن داداشام،،،،هی داد میزنه مگه چی میگم

بعد میریم اونحا یه کم بهتره،،خوبه،،،،ولی مهمونی بعدی تکرار میکنه

هر سری هم که بهش میگم خودش رو میزنه اونور هی میگه باشه مگه چی گفتم و ول کن