2777
2789
فقط دعا کنید همه کسایی که به ناحق بقیه رو اذیت میکنن ب بدترین شکل جوابشون داده بشه 😔

خدا جواب میده  حتما   ولی به جا  اینا بهتره دعا کنیم خدا همه ما رو به راه راست هدایت کن اللخصوص همسر شما رو

آدم ها آمده اند که روزی بروند پس خاطره خوبی از خودت به جا بگذار

حالا میگه پرتوقع، بخدا تاحالا با نداری و همه چیزش ساختم، یکبار ازش پول نخواستم(البته خودشم خداییش همیشه درحد توانش برام انتقال داده) خونمون حتی در حد معمول مردم هم نیست حالا سراین که یه موکت عین سیمان زبر زیر پای بچمه که کل پوست زانوش رفته بخاطر اون موکت بهم میگه پرتوقع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانکنه عزيزم  توروخدا راهنماییم کنید از بس بلد نبودم و بی سر و زبون کارش ب اینجا رسیده بگین چ ...

فقط صبر کن و دعا

بچه داری، گناه دارن

صبر کن وقتی بی پناهی...خودش کمکت میکنه

ب مو میرسه ولی پاره نمیشه

نماز حضرت رسول معجزه میکنه...من دیدم ک میگم

عزیزم واقعا متاسفم ... بهترین کار وقتی نمیخوای جدا بشی اینه که نقطه ی جوش طرف مقابلت رو بشناسی  ...

دیگه خسته شدم همش باید من کوتاه بیام، الانم باردارم بخدا اصلا خودم روحیم خرانمیدونم با نداری کنار بیام با اخلاق بدش با کتک کاریش با چیش کنار بیام