2777
2789
بااین اخلاق گندش بچه دوم براچیت بود اخه دختر  بعدم ول کن زنگ بزن ۱۱۰ شرفشو ببر بدرک ک مردم بفه ...

نمیدونستم دومی رو وگرنه تصمیم گرفته بودم هیچوقت دیگه بچه نیارم البته انقد هم بد نبود، و اینکه همیشه هم بد نیست، یاخیلی خوبهههه یاخلیییی بد، حد وسط نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم عزیزم نه طلاق نمیتونم اصلا نمیتونم بی بچه ها میمیرم

ایشالله خدا کمکت کنه

من این دست زندگیا زیاد دیدم

خودم بچه ی همچین خونه ای بودم ولی پدرم مریض بود ک میزد و دست خودش نبود. مادرم صبر کرد. هرچند ما له شدیم و داغون ولی زندگیمون الان خداروشکر با ان موقعها از زمین تا آسمون فرق کرده. 

نمیدونستم دومی رو وگرنه تصمیم گرفته بودم هیچوقت دیگه بچه نیارم البته انقد هم بد نبود، و اینکه همیشه ...

خب ینی تعادل نداره 

واینکه توام کلا قانع بودی براهمین ازت انتظار نداره ک مثلا بگی فلان چیو بخر 

ببین چطوری میتونی زبونش بگیری مثلا برا گلیم اتاق بچت باید بدخترت میگفتی ب بابات بگو برا اتاقم بابایی فرش بخر اینطوری باید زبونش بگیری متوجه شدی 

واینکه دیگه بخاطر بچه هات باید کوتا بیایی و چاره ایی جز متاسفانه سوختنو ساختن نیس 

پس توام قلقش دست بیاد چون اعتباری نیس دست بزن داره مگه اینکه گفتم ازش شکایت کنی یکبار برای همیشه بترسونیش 

ایشالله خدا کمکت کنه من این دست زندگیا زیاد دیدم خودم بچه ی همچین خونه ای بودم ولی پدرم مریض بود ک ...

خداروشکر الان آرامش دارین عزیزم 

دلم برا بچم میسوزه میدونی چه تاثیر بدی داره براش بمیرم براش

منم فک میکنم شوهرم مریض، خوبه خوبه یهو میگیرتش