2777
2789
حالا سوالم این: اصلا نمیتونم بحث طلاق و... باردارم هستم، فقط میخوام بهم بگین چیکار کنم دقش در بیاد، ...

گلم من چی بگم آخه؟! چه کاری ازم برمیاد جز اینکه خواهرانه بگم دردت به جونم درد بچه ت به جونم خیلی ناراحت شدم برات😭😭😭😭😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط دعا کنید همه کسایی که به ناحق بقیه رو اذیت میکنن ب بدترین شکل جوابشون داده بشه 😔

مثل منی ها بچه دارم حاملم کتک خوردم اومدم قهر بچمو گرفتن اصلا نمیدونی

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم

زن حاملشو‌ زده؟ بخاطر گریه بچه سه سالش ؟

چند هفته بارداری؟

۱.برو شکایت حتما

۲.دیگه نه بهش محل بده نه باهاش حرف بزن نه حتی بهش نگاه کن (بی محلی مطلق )

۳.با دخترت حرف بزن یکجوری برو رو محس که بره به باباش بگه ازت میترسم دیگه دوست ندارم ، مامانم و زدی

منم شوهرم روانیه باشیلنگ.وچوب یاهرچی دستش میومدمنومیزد،الان خودم می رم دکترولی اون نیومدبه دکترگفتم که چکارمیکنه داروداد،فعلا که داره میخوره منم خیلی سختی کشیدم آرزوی مرگمومیکردم،الان افسرده شدم

زن حاملشو‌ زده؟ بخاطر گریه بچه سه سالش ؟ چند هفته بارداری؟ ۱.برو شکایت حتما ۲.دیگه نه بهش م ...

تا شوهرم تکون میخوره حتی بره آب بخوره دخترم با گریه میاد میگه مامان بوف شده گریه میکنه نکن بابا

20هفته

استاتر تاکی میخوای بمونی و کتک بخوری 

توکه بفکربچهات هستی و نمیخوای طلاق بگیری پس اینم.باید بدونی ک بچه ای که ببینه مادرش همش کتک میخوره ممکنه چقدر از نظرروحی واسش مشکل پیش بیاد 

باید یکاری کنی تادیگ دست برداره 

انگار عادت کرده ,دیده توهم ساکتی هیچ کاری نمیکنی 

من حتی نمیتونم فکرشو کنم شوهرم دست روم بلندکنه همون شب کل لباساش پرت میکنم توخیابون  , 

تازه من پشتیوانه ای ندارم اصلا ,پدرمم فوت شده  ولی هیچوقت نمیزارم بهم ظلم بشه  , 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
منم شوهرم روانیه باشیلنگ.وچوب یاهرچی دستش میومدمنومیزد،الان خودم می رم دکترولی اون نیومدبه دکترگفتم ...

منم بخدا دیگه هیچ انگیزه ای برا زندگی ندارم عین مرده متحرک نا ندارم دیگه