2777
2789

خانوما ممنونم وقت گذاشتین خیلی لطف کردین

حتما استفاده میکنم از روشهاتون ذخیره کردم خیلی از راهکارهارو

دعاکنید خدا قدرت بهم بده و یکم ازاین بی انگیزگی و بی حالی و مشکل و بدبختی فاصله بگیرم

میشه خواهش کنم گزارش بزنید بترکه؟ 

اره الان همین تصمیم اینجوریم میدونم خیلی غصه اش میگیره همین که کاری به کارش نداشته باشم خدانکنه عزی ...

منم از این کارا میکردم این اخراش  غذا همیشع آماده نمیکردم کاری ب لباسش نداشتم باهاش بیرون نمیرفتم تو اتاق زندگی میکردم بعد ک میرف سر کار برای خودم میوه میخوردم و ورزش میکردم خودمو نباختم ینی گاهی وقتا کم میاوردم زار میزدم سرنوشتم بد بود ولی باز میجنگیدم .بعد از ۶رسال تلاش جدا شدم راحت شدم ازش 

هیچ کاری بی حکمت نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از این کارا میکردم این اخراش  غذا همیشع آماده نمیکردم کاری ب لباسش نداشتم باهاش بیرون نمیرف ...

عزیزم ان شاالله که یه شوهر خوب گیرت بیاد و جبران بشه همه اون روزا بهش فک نکن، ب این فکر کن الان راحت شدی و زندگیتو میکنی بدون وجود یه مزاحم قدرنشناس

ممنون گلم. منم دعا کن خدا کمکم کنه . میرم نت ببینم چجوریه

حالا ک میری بخونی تو ام برام دعا کن

اگه ب صلاحت باشه و با خلوص نیت و سوز دل بخونی حاجتتو میگیری .بخدا ب هفته نمیکشه

حالا ک میری بخونی تو ام برام دعا کن اگه ب صلاحت باشه و با خلوص نیت و سوز دل بخونی حاجتتو میگیری .بخ ...

رفتم نگاه کردم چند روشه. کدومشو شما خوندی چه روزی خوندی؟

رفتم نگاه کردم چند روشه. کدومشو شما خوندی چه روزی خوندی؟

مال ۲سال پیشه

فک کنم دو رکعته البته اینم بگم ک حاج خانمی ک بهم گفت ی مدلی گفت و من اونجور خوندم و مامانم گفت ی مدل دیگه اس ب نیت هدیه کردن ب حضرت رسول!

نتیجه اینکه هر روشی بخونی فرق نمیکنه مهم نیتته!