2777
2789
مال ۲سال پیشه فک کنم دو رکعته البته اینم بگم ک حاج خانمی ک بهم گفت ی مدلی گفت و من اونجور خوندم و م ...

ساعت خوندن و زمانش فرقی نمیکنه هر ساعت از شبانه روز بود؟؟؟ بعد من الان عذر شرعی دارم نیت کنم بعد بخونم ؟ یکشنبه میخوام برم دکتر  نیت کنم بعد عذر شرعی بخونم درسته؟

ساعت خوندن و زمانش فرقی نمیکنه هر ساعت از شبانه روز بود؟؟؟ بعد من الان عذر شرعی دارم نیت کنم بعد بخو ...

هر موقع دوستداشتی بخون

ب هیچی کار نداره ولی باید واقعا محتاج باشی و دلت بسوزه تا ج بگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استاتر عزیز نمیدونم چند سالته و از کی داری این وضعیتو تحمل میکنی فقط ی چیز بهت میگم مادرشوهر بنده با داشتن۴۷سال سن و دو عروس الان واقعاااا بریده اونام هفته پیش دعوا داشتن ولی مادرشوهرم ایندفه کوتاه نیومد و ب خانوادش گف و رفت پزشکی قانونی و نامه گرف و رفت شهرخودشون پدرشوهرم زنگ زد باهاش حرف بزنه جواب نداد گف با وکیلم صحبت کن و دنباله کارشو گرف تا اینکه پدرشوهرم تعهد محضری داد ک ب هیچ عنوان روش دست بلند نکنه و....

هر موردی من برا خونه دار شدن خوندن و بعد ۳ روز! یا بیشتر صاحب خونه شدم!

واقعا؟؟؟؟ینی یهویی خونه خریدین یا اینکه پولشو آماده داشتین وقصد خریدم داشتین؟؟؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!