2777
2789
اي كلك ازكوجا فهميدي 🤣به نفعته پيامتوپاك كني تازنداداشام نريختن سرت وگيس وگيس كشي نشده 😆ن عزيزدلم ...

😂😂😂😂عه زنداداشاتم همینجان؟

مال خودشون‌نمیخام😂

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکایتش کن عن آقا رو نمی دونم شماها چجور میتونین انقد ساکت بشینین ب چ حقی میزنه ی زن حاملع رو چون فقط ی تیکه گوشت اضافه دارن!؟ریدم تو دهنشون

من خودم کتک میخوردم ولی یکی میزد دوتا میزدم ورزش میکردم خودم نمیزاشتم ضعیف باشم وبشینم بزنن رو سرم حالا من بچه نداشتم جدا شدم 

هیچ کاری بی حکمت نیست
عزیزم دومی وقتی 3ماهم بود فهمیدم،چون قرص میخوردم برا پیشگیری و کاندوم باهم دو روس رو استفاده میکردیم ...

اگ واقعاناحق اذيتت ميكنه انشاالله بميره راحت شي خواهر😭😭😭😭😭

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
نمیدونم میزد تو شکمم میگفت دخترم داره گریه میکنه یعنی نمیخوای پس اینی که تو شکمت رو هم بده بهم اینم ...

سرِ کارمون گذاشتی؟؟

میگفت دخترمو ناراحت کردی بعد میزد تو شکمت ک اون یکی بچشم...اصلا چی نوشتی خودت فهمیدی؟

خانوما میخوام اینبار موقع غذا صداش نزنم، حرف زد اصلا تو صورتش نگاه نکنم(حساس یعنی میدونه برام مهم نیست نگاهش نمیکنم) کاری ب کاراش و لباساش و.. نداشته باشم باهاشم حرف نزنم، هروقت سر شوخی و دوستی رو باز کرد یادش بیارم کتک کاریش رو

میگم یبارم اینجور پیش برم ببینم جواب میده شاید بچگانه باشه ولی هر آهی رفتم بی جواب بوده