2777
2789
عنوان

کارت سوخت

1434 بازدید | 16 پست

بچها کسی که دو تا کارت سوخت داره میتونه یکی رو به متصدی پمپ بنزین بده بگه  بنزینش رو برام بفروش؟؟قانونیه این کار

اللهم صل الله محمد و ال محمد

نه،نکن که بدبخت میشچی دور از جون،یکی از اشناهامون این کار کرد،پبیست ملیون جریمه،سه ماهه دنبال کارت جدید،،،

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید قانونی نباشه ولی میتونی بفروشی به دوست و آشناها

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
نه،نکن که بدبخت میشچی دور از جون،یکی از اشناهامون این کار کرد،پبیست ملیون جریمه،سه ماهه دنبال کارت ج ...

شوهرم پمپ بنزین کار میکنه بابام ازش خوسته این کارو براش بکنه شوهرم گفته نمیشه بابامم داده یه پمپ بنرین دیگه که به خون رقیبشون تشنن اونام گفتم برام میفروشیم و دامادتون دروغ گفته نمیشه از اون روز هم زندگیم جهنم شده هم بابام کلی طعنه میزنه هم من به شوهرم میپرم

ببین این بنده خدا اشنای ما داده بود یه پمپ بنزینی،اونم براشپ فروخته بود یه مدت بعدش یه روز بازرسی بوده ا دوربینا رو چک کردن فهمید،حالا شرکت نفت اپزش شکایت کردوبعد کلی دوندگی که جریمه هم داد هنوپز کارت جدید صادر نکردن براش،تازه قاضی وجدان داشته وگرنه تا هشتاد میلیون هم میتونسته جریمه کنه

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..

[QUOTE=118366128]ببین این بنده خدا اشنای ما داده بود یه پمپ بنزینی،اونم براشپ فروخته بود یه مدت بعدش یه روز بازرسی بو ...[/QUOTخدا کنه بفهمن و کلی جریمشکنن تا انقد طعنه نزنه و حرف ادمو باور کنهE]

اکثراپراطورها دارن.شایدجای شوهرتون زیادگیرمیدن حداق واسه باباتونومیخواست قبول کنه .لطفا چیزی بهش نگ ...

اخه یکی از بچها هم گفتن جریمه داره

طرف میاد میخادبنزین ازادبزنه چیکارداره به کارت  خودشون میخرن بعدمیفروشن

منم همینو میگم ولی شوهرم میگه هر لیتر رو نمیشه سه هزار فروخت میتونم هزار پونصد بفروشم حتی قسم میخورد که اگه اونا ازش قبول کردن خواستن منو خراب کنن(اخه باهم دشمنن)