2777
2789
عنوان

آشپزخونه نی نی من

1428 بازدید | 31 پست
غذای پیشنهادی امروز: تاس کباب: پیاز حلقه شده یک عدد مرغ یا گوشت گوسفندی یه تیکه به دلخواه.. سیب زمینی حلقه شده یک عدد گوجه فرنگی حلقه شده یک عدد هویج حلقه شده یک عدد کدو خورشتی حلقه شده یک عدد روغن زیتون یا کنجد یا کره 2 ق غ نمک و پودر چهار مغز در صورت تمایل اول روغن رو تو یه قابلمه کوچیک میریزیم بعد مواد رو به ترتیبی که بالا نوشتم توی قابلمه میچینیم..... قابلمه رومیذاریم روحرارت کم اروم اروم بپزه....نمک و چهار مغز هم میریزم در اخر....بعد دو ساعت اماده است...خودش اب میندازه میپزه...اب نریزین.حرارت خیلی کم باید باشه..من رو شعله پخش کن میذارم میرم دنبال زندگیم.. ممنون از اورانوس عزیز آپلود عکس
آشپزخونه نی نی من دست پخت اورانوس عزیز غذای پیشنهادی امروز: برنج کیسه ای:خیلی هم راحت و مقوی.... یه قاشق برنج ریختم تو پارچه بالاشو گره زدم...جا بذارین برای پختن برنج.... آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آشپزخونه نی نی من پیشنهاد اورانوس جونم غذای پیشنهادی امروز: پاستا با قارچ و سس خامه:(غذای پرکالری برای کم وزنی) اول پیاز و موسیر رنده شده رو با کمی کره تفت دادم. ( تو دستورش کره نبود و روغن بود. بجای موسیر هم می تونید از سیر استفاده کنید.) داخل آب قابلمه کمی نمک و روغن ریختم و وقتی جوش اومد پاستاها رو اضافه کردم.قارچ رو خرد کردم و به مواد اضافه کردم و کمی آبلیمو ریختم تا قارچ ها سیاه نشن. وقتی قارچ ها آب انداخت شیر و خامه رو اضافه کردم و گذاشتم تا جوش بیاد.نمک و کمی فلفل و پودر اویشن هم اضافه کردم. تو دستورش جعفری هم بود که من نزاشتم. در آخر زیر اجاق رو خاموش و پنیر پیتزا رو اضافه کردم.پاستاها رو آبکش کردم و تو بشقاب ریختم و مایه رو ریختم روی اون.
2805
آشپزخونه نی نی من دستپخت اورانوس عزیز غذای پیشنهادی امروز: ناگت مرغ: سینه مرغ و پنیر پیتزا و کمی نمک و کمی آرد سوخاری رو تو غذا ساز بزارید تا مایه مورد نظر بدست بیاد. کمی از مواد رو بردارید و قلقلی درست کنید و تو آرد سوخاری غلتش بدید و سرخ کنید... آپلود عکس
غذای پیشنهادی امروز: حلیم: گوشت گوسفندی=200 گرم جو پرک= 1 لیوان شیر =1/2 لیوان چهار مغز =1قاشق غذا خوری کره =50 گرم نمک= خیلی کم طرز تهیه: ابتدا گوشت را 1ساعت آب پز می کنیم و بعد جو پرک را که در شیر خیس کردیم اضافه می کنیم و می گذاریم آرام بپزد و بعد چهار مغز را آسیاب ( میکس ) کرده و اضافه می کنیم و در آخر نمک را اضافه می کنیم و قتی از پخت مطمین شدیم تمام مواد را میکس یا در غذا ساز می ریزم تا یک دست شود بعد آن را در ظرف ریخته و کره را روی آن می ریزیم. نکته: بعد از میکس حلیم نباید آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم چون ته می گیرد. حلیم را در زمستان با گندم و در تابستان با جو درست کنید. به جای گوشت گوسفند می توان از مرغ استفاده کرد. آپلود عکس
غذای پیشنهادی امروز: سوپ پرکالری برای بچه های بدغذا... گوشت چرخ شده 2 قاشق غذا خوری - 1 عدد پیاز کوچک - پاستا 2 قاشق غذا خوری - برنج 1 قاشق غذا خوری - کره و نمک مقدار کمی - جو پرک 1 قاشق غذا خوری - سیب زمینی کوچک و آرد حبوبات. پیاز خرد شده رو با کره و گوشت و کمی زردچوبه تفت دادم. برنج و پاستا و جو پرک و سیب زمینی رو اضافه کردم و بعد از چند دقیقه آرد حبوبات و در آخر نمک رو اضافه کردم . لازمه بگم که کالری این غذا خیلی بالاست و اگه بچه هاتون بد غذا هستند 2 یا 3 قاشق هم بخورن کفایت می کنه. آپلود عکس
غذای پیشنهادی امروز: ابگوشت کشک: نخود نصف پیمانه - لوبیا سفید نصف پیمانه- گوشت تیکه شده- کشک دو قاشق غذاخوری- سیب زمینی 1 عدد- نعناع نصف قاشق غذاخوری- روغن زیتون و پیاز و نمک به مقدار لازم طرز تهیه : اول نخود و لوبیا رو از روز قبل خیس می کنید . پیاز و گوشت رو تو روغن کمی تفت بدید و با نخود و لوبیا و سیب زمینی بزارید بپزه. 20 دقیقه قبل از آماده شدن کشک رو بهش اضافه کنید. در آخر هم نعنا و روغن زیتون رو بهش اضافه کنید. نیازی به گرم کردن روغن زیتون نیست. قبل از دادن با پشت قاشق مواد رو له کنید. نکته 1 : کشک به عنوان یک غذای نفاخ و هم آورنده و سفت‌کننده روده محسوب می‌شود؛به همین علت برای هضم راحت آن از نعنای خشک استفاده می‌شود. نکته 2 : کشک برای کودکان کم ‌وزن غذای مناسبی محسوب می‌شود.
غذای پیشنهادی امروز: سوپ شیر: جو پرک هویج سیب زمینی رو با آب مرغ می ذارید بپزه حسابی و حل بشه بعدش که پخت بهش شیررو اضافه می کنید و در آخر موقع برداشتن خامه رو + جعفری آپلود عکس
غذای پیشنهادی امروز: عدس پلو با ماهیچه مواد لازم: پیاز ریز خرد شده: دو قاشق غذاخوری گوشت ماهیچه: به اندازه یک گردو برنج: دو قاشق غذاخوری عدس: یک قاشق کوچک آب: به میزان لازم طرز تهیه: عدس رو در یک قابلمه جداگانه با آب کمی پختم. محتویات قابلمه رو توی توری قوری ریختم و با پشت قاشق فشار دادم تا مغز عدس ها و آبش در بیاد. بعد گوشت ماهیچه رو به همراه پیاز خرد شده و برنج روی شعله کم قرار دادم. اواسط کار عدس از توری گذشته رو به مخلوط اضافه کردم و تا وقتی که برنج ها شبیه برنج شله زرد بشن و گوشت بپزه و آبش تقریبا تموم بشه? اینطوری پیازها هم کاملا له شدند.غذا اماده است.
2810