2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578622 بازدید | 5287 پست
منم دارم فعالیت میکنم امروز دارم خونه رو مثل دسته گل میکنم
پا شید تنبلی دیگه ممنوعه اینجا
امروز همتون باید یه نوع دسر تو خونه داشته باشید هاااااااااااااااااا تا شوشو بیاد حال کنه اگرم موادش رو ندارید سریع برید بخرید هر چی بود درست کنید حتی یه ژله معمولی هم تونستید درست کنید فعال باشید
بعدش برید حموم و موهاتونو سشوار بزنید یه ارایش کمرنگ و یه لباس تمیز و خوشکل یادتون نره
هر آنچه نیاز دارم پیشاپیش در درون من هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سحر عزیز هر سه هدفت به نظرم خیلی راحت دست یافتنی هستند.
نمی دونم پسر کوچولویت چند ساله هست. ولی این را به تجربه می گویم سعی کن از همان سنین کودکی را پسرت را عادت به جمع آوری کردن بدهی. یعنی محل خاصی برای اسباب بازی هایش در نظر بگیر هر وقت که وسایلش را خارج از این محدوده برد با آرامش و با کمک خودش وسایل را به جای خودش برگردان. این کار نیازمند صرف وقت و حوصله هست ولی کاملا جواب میده هرگز با خشونت در این مورد رفتار نکن. با آرامش و خیلی دوستانه با کمک خودش وسایلش را در جای خودش قرار بده.
از همان بچگی اجازه نده سراغ وسایل خانه مثل کابینت ها و کمدها بره. من همیشه فکر می کردم که باید همه این وسایل را از دسترس بچه برداشت ولی در تجربه بچه دوم فهمیدم از جلوی دست بچه برداشتن درست نیست. باید باشد و لی به مرور بهش بفهمانی که این وسایل تو نیست و نباید دست بزنی.
اگر ریخت و پاش بچه نباشد که خانه همیشه مرتب است.
خیلی خوبه که بتوانی حوصله داشتی و با پسرت سروکله بزنی و بهش آموزش بدهی. آموزش ضمن بازی. ازت خواهش می کنم اگر حوصله داری حتما این کار را بکن یعنی هر روز در یک ساعت مشخص برای پسرت وقت بگذار. که باهاش بازی کنی، در آن ساعت مشخص همه چیز را تعطیل کن، تلفن، موبایل، اینترنت، تلویزیون، صبحبت با همسر، مطالعه و .... فقط و فقط برای پسرت باش.
به نظرم آشپزی و دسر و .... برای درجه آخر بگذار. خیلی هم مهم نیستند. در این جور موارد طوری عمل کن که همیشه بتوانی تا بعدا همسر و پسرت ازت متوقع نباشندو
شیوا جون خیلی فعالی ماشاا.... در دو رشته تحصیل کرده ای. مدتی هم کار کرده ای. هنرمند هم هستی هم خیاطی و هم نقاشی
پس چی کم داری؟ به نظرم یک کم اراده همراه با چاشنی انگیزه و تشویق/
وقتی باران عزیزت کمی بزرگتر بشه می تونی خیلی زود فعال بشی و جبران گذشته را بکن.
یک کم تحمل کن همه چیز درست میشه.
وای آمی عزیز که حسابی یه پا حقوقدان هستش. خیلی عالیه،
حالا کدوم شاخه را خوانده ای؟ خصوصی، عمومی، جزا، بین الملل؟؟
چرا که نه ؟ من هم با همسرت موافقم حتما سال دیگه دکترا شرکت کن. من هم از همکلاسی های قدیمم چندتاییشون دکترا گرفته اند و بسیاریشون هم وکیل شده اند.
راستی اسم گل پسرت را چی می ذاری؟
یک گل پسر مردادی خیلی عالیه.
امروز هم که اول مرداد هست. ما مردادی در خانواده زیاد داریم.
مادرشوهرم سوم مرداد هست. برادرم شش مرداد، همسر برادرم هشتم مرداد، دخترخاله ام پانزده مرداد، برادرشوهرهای دوقلویم سی و یک مرداد و دختر عزیزم بیست و نهم مرداد.

تولد همه مردادی ها از جمله گل پسر آمی عزیز مبارکککککککک
وای نیکی چقدر خوب حرف میزنی
من هیچی از خودم هنر ندارم نه اشپزیم بیسته و نه کار هنری خاصی رو به صورت پیشرفته بلدم
تو خیلی هنرها فقط در حد بدونم چی به چیه بلدم و هیچ کدوم رو تا حالا تا اخرش نرفتم نمیدونم چرا همیشه از یه شاخه به اون یکی شاخه میپرم و هیچ کدوم رو کامل یاد نگرفتم ممنون میشم راهنماییم کنی؟
هر آنچه نیاز دارم پیشاپیش در درون من هست.

دوستان سلام من هر کاری که می کنم بازم هزار تا کار دیگه هست برای همین هم انگیزه ام را از دست میدم و نمی تونم هیچ کار کنم با داشتن دو تا پسر بازیگوش خونه همیشه به هم ریخته و نامرتبه منم که بی حس و حال و حوصله هیچ کاری رو ندارم حتی به زور غذا درست می کنم دیگه خسته شدم ای واییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سحر عزیز شما لطف داری
خدا کنه من هم بتونم از این بیحالی در بیام.
البته من به تجربه خودم فهمیده ام مواقعی که عصبانی و یا ناراحت باشم در همه کارها سست می شوم و زندگی برایم بی معنی می شود و مرتب در مورد اون مشکل خیالبافی می کنم و به مشکلم شاخ و برگ می دهم. بنابراین سعی می کنم نسبت به مسائلی که در اطرافم می گذره بی تفاوت باشم. که این بی تفاوتی هم مشکلاتی دیگه ای دارد اطرافیان فکر می کنند دوور از جوون همگی هالو مشنگ هستم.

من مشکل شما را دارم یعنی هیچ کاری تا مرحله پایان نمی رسانم. در عوض خواهرشوهری دارم که با وجودی که همه فکر می کنند خیلی بی دست و پاست ولی الاحق و الانصاف خیلی هم باحاله. تا حالا هر کاری را شروع کرده تا ته تهش را در نیاورده ول کن نیست. من فکر می کنم ماهایی که کارهایمان را تا انتها نمی بریم خیلی عجول هستیم. همین عجله باعث میشه در نیمه راه انرژی مان را از دست بدهیم. ولی کسانی مثل خواهر شوهر من خیلی آهسته آهسته حرکت می کنند ولی پیوسته و مداوم.مثلا من برای خواندن یک رمان خیلی سریع عمل می کنم زود زود می خونم و کتاب را می بندم بعدش دوباره حوصله ام سر میره که چه کنم ولی خواهر شوهر من یک رمان دویست صفحه ای را بیست روزه می خونه، مثلا شبها موقع خواب، یا در اتوبوس و تاکسی .
یعنی می دونه در هر زمانی باید چه کاری انجام بدهد. الان سرکار می ره، هر روز کلاس زبان می ره، هفته ای چند روزبه کلاسهای حسینیه ارشاد هم می ره، کتابخانه هم می ره، و .....
خلاصه از قدیم گفته اند عجله کار شیطونه،
ما هم اگر عجله را کنار بذاریم و آسه آسه پیش برویم مطمئن هستم می توانیم کارها را درست پیش ببریم
سوفیا جان اگر کار نباشه که زندگی هم نیست.
همینطوره که شما میگه کارکارکار، تمومی نداره
مخصوصا با بچه ها
چاره ای نیست باید از بعضی جاها بزنیم، حالا هفته ای یکبار همگی غذاهای حاضری بخورید مشکلی پیش نمی یادش عوضش شما استراحت می کنید
یا در صورت امکان بعضی مواقع از کارگر برای تمیز کاری استفاده کنید هم خوبه البته اگر شوهرتان موافق باشند.
بالاخره من که یک پسربچه دارم می دونم چه زلزله ای هستند وای به شما با دوتاش
امیدوارم خدا هم به من و هم به شما صبر عنایت کنه
آمین یا رب العالمین.
ســـلام سـلام به همگـى...... چقدر خوبه که شماها انقدر فعال و پر انرژى هستید منم دارم سعى میکنم خودمو تغییر بدم!

من ١٩ سالمه ، دیپلم ریاضى هستم ولى کنکور ندادم و ٢ ماه پیش ازدواج کردم....
خانواده همسرم همشون تحصیلاتشون خییلى بالاست و درستش اینه که منم درسمو ادامه بدم ولى مگه این تنبلى میذاره؟!!!!
.
البته تو کلاس یوگــا که میرم واقعاً موفقم و راضى هستم و شاید برم واسه مربى گرى.....
.
باورتون نمیشه الان یک ساله که میخوام برم گواهینامه بگیرم ولى هى تنبلى میکنم ،، حالا تصمیم دارم هفته ى آینده برم ثبت نام کنم واسه آموزش رانندگى.....
نیکــى جون مهمونام اومدن ولى شام تعارفشون نکردم آخه من هنوز بلد نیستم غذا درست کنمممم ههههههه
تاااازه اعتماد به نفسم ندارم احساس میکنم واسه مهمون غذا درست کنم خراب میشه....!
تا حالا به جز واسه شوهرم دیگه واسه هیچکس غذا درست نکردم!!!!!
2810