2777
2789

سلام خانومااا...

الان 6روزه که شیر روزانه دخترامو قطع کردم از امشب میخام شیر شبشونو بگیرم واااای خیلی استرس دارم واسه امشب 😢😢

الانم خوابیدن

آخییییی نازی عزیزم.من دخترام چون شیشه میخوردن اذیت نکردن.الانم شب ی شیشه شیر میخورن دیگه میره تا ۷ صبح اینا که ی شیشه دیگه بخورن البته فقط یکیشون فقط برای شیر بیدار میشه.الان دو سال و نیمشونه

صبر زرد بمال سینت بچه من از بوش دیگه طرفم نیومد ولی خوب تا یه هفته برا خوابیدن اذیت میکنن که ما با ماشین میبردیمش بیرون که خوابش ببره

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیر پاستوریزه چی؟؟ولی اگه شیر جز شیر خودت نمیخورن معمولا چند شبی اذیت میکنن وقتی بیدار شدن حتما بغلشون کن نازشون ک تو بغلت بخوابن یا کنارشون بخواب.چون الان دیگه شیر مادر جنبه عاطفی داره براشون

من یه چیزی به اسم تلخه زرد از عطاری گرفتم به سرشیشه شون زدم دهنشون تلخ میشد دیگه بدشون میومد یعنی شیر میخاستنا ولی یادشون میومد تلخه یا خودم میگفتم نمیخوردن،در عوض تو لیوان روزا بهشون میدادم میگفتم شیشتون تلخ شده دکتر گفته با لیوان بخوربن روزانه میدادم میخوردن

شیر پاستوریزه چی؟؟ولی اگه شیر جز شیر خودت نمیخورن معمولا چند شبی اذیت میکنن وقتی بیدار شدن حتما بغلش ...

البته من پیش مادرشوهرم اینا زندگی میکنم یکی از دخترام دیشبو اونجا خوابید اصن اذیت نکرده