2777
2789
عنوان

انتقادات و پیشنهادات شما را به دیده منت میپذیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 70277 بازدید | 2282 پست
آقای زاهد سخت نگیرید دیگه لطفا..شلوارها همینجوری مدلشون معلوم هستن ولی بادی ها حتما باید تو تن دیده بشن تا مدلشون معلوم بشه غیرا ز این نمیشه..لینکشو میذارم تروخدا سخت نگیرید دیگه..خییییییییییییلی ممنونم ازتون....
بعضیاازعقل فقط دندونشودارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دایی زاهد ایمیلتونو چک کنید
تاپیک لباسای خوشگل بچگونه من                              http://www.ninisite.com/discussion/topic/1361928/%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%B4%D8%B1%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%DB%8C%D9%87-%D8%B9%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%87-%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AC%D9%85%D9%84-%D8%A8%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87?postId=43669745
سلام نمیدنم بگم عموداییاقا
حالا...... بهتر بگم اقای مدیر
سلام اقای مدیرخواستم بگم شما هر سمت و سویی که هستین چه چپ چه راست دلم میخاد عادلانه قضاوت کنین
شما تو بخش کارت زرد یه سری موارد نوشتین
به نظرتون تو اون تاپیک دونه برف تنها نوشابه خوردن مشکل داشتیا توهین های دیگه ای هم شده بود?
حالا سیستم اینجا براین اساس هست که با چند تا کارت خود کاربر هم قطع میشه دلیل بر ابنه که به دیگران توهین کنن?
هرکسی که گزارش زد براساس واقعیتی زد که توی عکس ها دید
شما که حتما عکس هارپ دید و متوجه هستین که چه توهین هایی شده بود
این درسته که تنها قسمتی از پستهای یه کلوپ رو بزارن و دید همه رو عوض کنن?
بهتر نبود بخشهای خوب پست ها هم گذاشته بشه?

این یه واقعیت هست که گزارش زدن تنها واسه تاپیک نه کاربر
میخام عادلانه قضاوت بشه
میدونم هر دو طرف اشتباه کردن اینو باید قبول کرد
اما اینم بگم که تاحالا ازاین تاپیکهای توهین امیز زیاد دیدم

در اخر هم که ببخشید صحبتم طولانی شد
اللهم عجل لولیک الفرج
خاک

1392/7/7 4:33 ب.ظ

بچه ها اما امام همیشه با همه مودب حرف می زد

بیخیال مسخره نکنیم

*عطرین*

1392/7/7 4:35 ب.ظ

مسخره نمیکنیم زینب جان

اسمش فریدون بوده

حالا میگیم قلیدون

تازشم اینم بگم کهههههههههه ما تو حرف اینطوری هستیم ولی تو عمل اون زمانی که خود طرفداری قلیدون ازش خسته میشن و فحشش میدن به فرمان رهبر حمایتش میکنیم.......چون رییس جمهور جمهوری اسلامی هست

پس پشتشو زمین نمیذاریم
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام ممنون اقای زاهد که دونه برف را به ناحق قطع دسترسی شده بود برگردوندین

اوا جان عزیزم پس ایا بهتر نیست ما قبل از هر کاری خوب فکر کنیم تا این حوادث پیش نیاد گلم

وقتی اکثر نوشته ها را در کلوپ و در یک صفحه خاص اون هم برای یک عکس خاص میخوانی که برای فلانی گزارش بزن یا گزارش را چطوری میزنن یا ایا گزارش زدی خودت قضاوت کن که چه میشود فکر کرد گلم و حتی ادرس همه تاپیک های یک کاربر را به هم میدهند و اینکه به هیچ کسی نباید توهین بشه نمی گم شوخی نکنیم نه میگم توهین نشه این دو با هم خیلی فرق میکنن خیلی عزیز دل به هر حال از این به بعد چه ان کلوپ چه کاربر های دیگه از این اتفاق باید درس بگیریم و رعایت کنیم این مسایل را همین خدا به همراه شما خانمی
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اوای عزیز هر دو طرف اشتباه کردن ولی گزارش دادن ان هم دسته جمعی زیاد کار خوشایندی نیست گلم

به نطر من همه دوستان ان کلوپ جبهه گرفته بودن برای عکس پاسپورت و بقیه عکس ها زیاد موردی نداشت

ببین عزیزم اتفاقا همان عکس پاسپورت را اخبار خودمون هم نشان داد و همه میدانن که در صفحه اول پاسپورت چی هست و پاهی حتی این جور عکس ها باعث میشه که ما بریم ببینیم واقعیت چی هست و تازه بفهیم راست چیه و دروغ چیه قبول داری
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ووای چه قدر اشتباه دارم
به نظرت این عکسها یکم از شوخی نگذشته بود و به توهین نزدیکتر نبود
زیادی شلوغش نکرده بودین
شاید یکی خواست به مقدساتش که بی احترامی شده بیاد به دوستای هم عقیدش اطلاع بدههمین
دیگه حالا سیستم اینجا بر اساسه اینه که خودکار قطع مشن دلیل بر این همهتوهین نمیشه
اللهم عجل لولیک الفرج
اوای عزیز هر دو طرف اشتباه کردن ولی گزارش دادن ان هم دسته جمعی زیاد کار خوشایندی نیست گلم

به نطر من همه دوستان ان کلوپ جبهه گرفته بودن برای عکس پاسپورت و بقیه عکس ها زیاد موردی نداشت

ببین عزیزم اتفاقا همان عکس پاسپورت را اخبار خودمون هم نشان داد و همه میدانن که در صفحه اول پاسپورت چی هست و پاهی حتی این جور عکس ها باعث میشه که ما بریم ببینیم واقعیت چی هست و تازه بفهیم راست چیه و دروغ چیه قبول داری

ولی چیزی فراتر از اطلاع بود و گزارش بود و همه ما میدانیم که اگر برای کسی گزارش بزنیم طرف قطق دسترسی میشه حتی یک عده از دوستان به نام نمیدانم چی چی هلو از قطع دسترسی ایشان خوشحال شده بود این درست نیست از روی یک عکس طرف را قضاوت کنیم درست است

من توهینی نکردم عزیزم من همیشه هر دو طرف قضیه را میبینم

2810