2777
2789
عنوان

کی پایه هست برنامه ریزی کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16791 بازدید | 482 پست
مینو جون چه سخته عزیزم اما مطمئنا تو میتونی موفق بشی، چون ن ن ن ن انگیزه داری عزیزم:) به نظرم یه کم روی رابطت با شوهرت کار کن تاپیک ظرافت زنانه رو خوندی؟خیلی به زندگی من کمک کرد شاید اگر خودت یه کم تغییر کنی، همسرت هم باهات راه بیاد فکر میکنی کمک کننده باشه؟:) ببین یه تاپیکی هم هست به نام چه کارایی درآمد خوبی داره اونجا یه خانمی هست به نام "محبی" جان خییییلی انگیزه میده به آدم:) یه کمی هم کاش از فعالیت هات در طول روز میگفتی، اینجوری اعتماد به نفست میره بالا آدما، به آدمی که برای خودش برنامه داره احترام میگذارن
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای مهسان چه حیف مطمئنم مینو اگر جای تو بود، بههههترین استفاده رو از موقعیتش میکرد کاش با همدیگه همکاری میکردین اگر نزدیک همین خداروشکر عزیزم شما هم مثل منم اشکالاتت رو میدونی ببین نزدیک خونه ما دوتا آرایشگاه هست یکی یه خانم با انگیزست که خیلی هم ساده هست یکی هم یه خانم که تو آرایشگاهش فقط به خودش میرسه اولی مشتریش زیاده و دومی مشتریش کم اولی به موقع میاد و به موقع میره دومی گاهی هست و گاهی نیست اولی چندتا همکار برای خودش گیدا کرده و هر کدومشون یه کاری رو انجام میدن یه ناخن کار یه دستیار یه متخصص کوپ و .... اما دومی خودش تقریبا همه کارا رو انجام میده ابروی منو خیلی بد برداشت اما کار اپیلاسیونش خیلی خوب بود...میگم بود، چون الان دیگه اصلا کارش خوب نیست واقعا دل به کار نمیده، حتی هرچی میگفتم این موم داغه به روی خودش نمیاورد و میگفت نه نیست....! دل ل ل ل ل بده به کار خانم های اطراف آرایشگاهت باااااید مال آرایشگاه تو بشن توصیم اینه که حتما بری تو تاپیک چه کارایی درآمد خوبی داره و مشورت بگیری عزیزم حالا که میبینی اینقدر زندگیت به هم ریخته دونه به دونه شروع کن به اصلاح مشکلاتت به نظرت بدترینش که باید درست بشه کدومه؟
کارهایی که من بااااااید انجام بدم آماده کردن صبحانه10 دقیقه خوردن صبحانه 20 دقیقه درست کردن نهار و شام و غذای دخترم 45 دقیقه خوردن نهار20 دقیقه خوردن شام 20 دقیقه درس روزانه 4 ساعت زبان روزانه 1 ساعت کارهای مربوط به دخترم: کلا 1 ساعت و نیم قطره بینی:) قطره آهن دادن غذا به دخترم : 3 تا" 10 دقیقه" تعویض پوشک به تعداد لازم:) بازی با دخترم 1 ساعت شستن ظرف و گاز 40 ذقیقه کارای مربوط به همسرم:) کلا شاید 15 دقیقه میوه براش پوست بگیرم چایی آوردن کارای خونه و آشپزخانه : مرتب کردن خونه آخر شب 15 دقیقه کار آشپزخونه 20 دقیقه( هر روز یه برنامه مخصوص خودش رو داره) یکی از کارای تمیزکاری خونه 20 دقیقه( قراره برنامشو بریزم) باورتون میشه همینا شد 11 ساعت و ربع؟؟؟؟
کار هایی که " دوست دارم " انجام بدم ول گردی در اینترنت 30 دقیقه ورزش 10 دقیقه درآمدزایی1 ساعت رسیدگی به خودم : حمام یا برداشتن ابرو، یا هز چیز دیگری 15 دقیقه مطالعه: (کلا 2 ساعت) یک مقاله 1 ساعت خطاطی 15 دقیقع کتاب15 دقیقه تاپیک ظرافت زنانه 15 دقیقه تاپیک تربیت فرزند 15 دقیقه کلا 4 ساعت
من امشب سعی میکنم زود بخوابم و فردا زود بیدار میشم چون فردا کلاس آموزش خطاطی دارم فردا شب میام گزارش میدم البته جمعه هام آزاد تر هستن نسبت به روزای دیگه
سلام بچه ها من امروز کار مفیدی نکردم:) کلا جمعه ها رو برای استراحت گذاشتم کارای امروز من: کلاس خط برگزار کردم از ساعت 11 تا 1 لازانیا پختم از ساعت 7 و نیم تااااااا الان که 9 و نیمه بچه ها خیلی طول کشیییید:( برای شما هم همینقدر طول میکشه؟؟؟ راستی من بعد از کلاس خطم رفتم مهمونی خونه خالم. دیگه....همین دیگه:)
سلام دوستان ببخشید که دیروز نتونستم بیام نتم قطع بود منم امروز کار مفید خاصی نکردم ولی دارم برا داشتن یه زندگی منظم برنامه ریزی میکنم فردا هم اول هفته هست و شروع یه زندگی جدید برا من به امید خدا میخوام از فردا رژیم لاغری رو شروع کنم و در طول یکی دو هفته آینده باشگاه ثبت نام کنم راستش من برا دکتر رفتن هم خیلی تنبلم تو این مدت باید به دکتر زنان و داخلی هم برم زیاد تو کارام جدی نیستم و تا مجبور نباشم بعضی کارارو نمیکنم من جمله همین دکتر رفتن گاها برا کارای خیلی کوچیک تنبلی میکنم همش منتظرم یه روزی برسه که منتو زندگیم یه تغیری بدم ولی اون روز نمیرسه چون خودم تا حالا نخواستم ولی این بار تصمیم جدی گرفتم که یه زندگی ایده آل داشته باشم امیدوارم که همگی با کمک هم بتونیم به اون چیزی که میخواهیم برسیم