2777
2789
عنوان

کی پایه هست برنامه ریزی کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16791 بازدید | 482 پست
پرنسس جون خوش اومدی رسیدن بخیر چطور بود مسافرت
خدایا آغوشت را امشب به من میدهی؟
برای گفتن!چیزی ندارم... اما برای شنیدن حرفهای تو گوش بسیار...میشود من بغض کنم تو بگویی: مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی ....میشود من بگویم خدایا ؟ تو بگویی: جان دلم....
پرنسس جون خوب شد اومدی نبودی اینجا سوت و کور و انگیزه ها کم بود عزیزم دیگه نرو و این تاپیک رو با انرژی ادامه بده تا ما هم انگیزه بگیریم
دستی به جام باده و دستی به زلف یار رقصیی چنین میانه ی میدانم آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دست رو دلم نذارید که دلم خوووونه قرار بود بریم مسافرت که " کار " کنیم من از درسم زدم که بریم شهرستان همسرم و کار رو شروع کنیم، اما فقط دو روز از این مدت به کار کردن گذشت و بقیش همه تلف شد. یعنی به جای اینکه کار کنیم همه رفتیم باغ و شروع کردیم به تفریح چندبار به همشون گفتم که الان برای من وقت تفریح نبود... اگر قرار بود تفریح کنیم به ما میگفتین که ما دیرتر بیایم... خیلی ناراحتم از این بابت. من بچم به اندازه کافی وقتمو میگیره دیگه کسی نباید به خودش اجازه بده که وقت منو تلف کنه. برنامه امروزم: درس بخونم( شیمی) حمام بریم با دخترم آرایشگاه برم لباسای مهمونیمونو آماده کنیم چون امشب افطار دعوتیم... دخترم هم تازه یاد گرفته که دستشو بگیره به مبل و اسباب و وسایل و رو پاش بایسته خیلی شیرینه ولی با این اوضاع بیچاره شدم. خیلی شیطون شده.
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
آزاده ه ه ه ه ه چقدر خووووب خوش به حالت:) امیدوارم نی نی ت صحیح و سالم و ناز و باهوش و آروم و زیبا باشه واااااااای
بچه ها من از صبح هم دارم درس میخونم هم با نی نیم سر و کله میزنم اصلا نمیتونم خوب بخونم از همسرم ناراحتم که به اندازه کافی کمکم نکرد امشب افطاری دعوتیم دیگه باید پاشم آماده بشم از ساعت 4 میرم حموم بعد لباسامونو میپوشیم من و دخترم بعد میریم آرایشگاه و ساعت 7 و نیم راه میفتیم... اگر قبلش فرصت کردم بازم درس میخونم خیلی ناراحتم یکی به من روحیه بده ه ه ه ه میخواستم بهترین باشم
سلام دوستای گلم این مدت سرم شلوغ بود نتونستم بیام سر بزنم چند روز مشغول خرید کفش تابستونی برا دخترم بودم که بالاخره بعد از کلی گشتن یه جفت صندل خوشگل براش خریدم و چند دست هم لباس تابستونی دو روز رفته بودیم باغ و اونجا بودیم در نتیجه کلی کار ریخته رو سرم که باید فردا همه رو بکنم غزل جون خوشجالم که حالت بهتره و فکر طلاق رو کنار گذاشتی آزاده جون دوست گلم تبریک میگم ایشالا به سلامتی نینیت بیاد بغلت پرنسس جونم خیلی خوش اومدی دوست گلم بنظر من زیاد سخت نگیر تو مسافرت باید بیخیال بود آدم میره مسافرت که از بعضی فکرها و کارهای روزمره فارغ بشه بهتر بود تو این مدت درس رو هم کنار میذاشتی
سلام بچه ها،من یه مدت نبودم.من یه مشکلی دارم که هر کس بتونه کمکم کنن دعاش میکنم. میدونید چند روز شارژ شارژم،کلی برنامه میریزم رژیم میگیرم،چند روز بعد همه چی عوض میشه،دوباره برمیگردم سرجای اولم. امشبم شارژم
سلام پرنسس جون ممنونم ک پیگیر هستی، من اینروزا یکم درگیرم، دارم برای زبان برنامه ریزی میکنم، مصاحبه رو هم رفتم و خیلی راضی بودم ، تا ببینیم چی میشه! من دوست دارم یکم مفیدتر تو تاپیک باشم و مرتب سر بزنم، قول میدم پیگیرتر باشم
پرنسس جون داری برای کنکور شرکت میکنی؟ پیش دانشگاهی هستی؟ نگرون نباش تا کی فرصت داری؟ من هم میخوام باز برای دکترا دانشگاه تهران امسال انرژیمو بذارم. بتونیم اینجا بهم انگیزه بدیم عالیه
سما 77 جون منم گاهی وقتا مثل تو میشم مثلا شب با انرژی میخوابم و کلی برنامه برا فردام میریزم صبح که میرسه انگار کل انرژیهای منفی رو جذب خودم کردم و حال و حوصله هیچکاری رو ندارم من فکر میکنم کم خونی رو این مورد بی تاثیر نباشه دکترم بم قرص آهن داده ولی خیلی تنبلی میکنم اما تصمیم دارم هر روز قرصهامو بخورم و دو هفته یه بار آمپول ویتامین بزنم و مرتب میوه و سبزی بخورم چون خیلی موثره برا شارژ بودن و زود خسته نشدن
سلاممممم دوستای گلم آزاده جون مبااارکه ، ایشاالله سالم و خوشگل بدنیا بیاد :) پرنسس جون رسیدن بخیرررررر ، زود باش مث قبل پرانرژی باش و به برنامه هات عمل کن تا ما هم انگیزه بگیریم ;)
من تقریبا هر روز سر میزنم اینجا... الان که ماه رمضونه و کلا برنامه هام بهم ریخته.تا سحر بیدارم و بعدش میخوابم تااااا ظهر. بیدار که میشم تا افطار کار مفیدی نمیکنم.فقط سریال میبینم و نت گردی میکنم :| تنها کار مفیدم اینه که بعد از افطار ساعت 9:30 تا 11 شب باشگاهم و ورزش میکنم که خیلی راضی ام ازش اما باید زودتر درسمو شروع کنم.چون 29 مرداد یه امتحان دارم.باید کم کم بخونم تا همش نمونه واسه هفته آخر...
دوستان منم اومدم امروز و دیروز مهمونی ها کلا برنامه ی من رو به هم ریخت ولی فردا باید با برنامه جلو برم و از وقتم درست استفاده کنم
دستی به جام باده و دستی به زلف یار رقصیی چنین میانه ی میدانم آرزوست
سلام خانوما امروز با درد پریود از خواب بیدار شدم و بعد از صبونه مسکن خوردم یه کم بهتر شد فقط تونستم یخجالو یه کم مرتب کنم و یه ناهار مختصر درس کنم و بعدش هم عصر دخترمو بردیم دوچرخه سواری امروز همه ظرفها رو شوهرم شسته ایشالا برا فردا کلی برنامه دارم