سلام دوستای عزیزم
من احساس میکنم شیرازه زندگی از دستم رفته
میخوام برنامه ریزی کنم
دنبال کسایی میگردم که همراه با هم بتونیم به برنامه هامون عمل کنیم
هرکی موافقه دستش بالا
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425
بچه ها من با انرژی بیشتر در حال اجرای برنامه ریزی هام هستم چند روزه خوب درس میخونم و به همه ی کارام میرسم و خیلی خوشحالم فقط یادگیری زبان رو تنبلم توش که اونم از فردا باید جدی بگیرم
دستی به جام باده و دستی به زلف یار
رقصیی چنین میانه ی میدانم آرزوست
امروز کارهای ناتمومو که طول هفته نتونسته بودم انجامشون بدم تموم کردم ملافه ها رو شستم و پهن کردم لیوانها رو گذاشتم داخل وایتکس ابوهامو اصلاح کردم و رنگ کردم و صورتمو بند انداختم ناهار مهمون مادرشوهرم بودیم عصر بدجوری دلم گرفته بود کلی گریه کردم از اینهمه نفاق و دورویی یه عده که دور و برم هستن خسته شدم و واقعا زجر میکشم میخاستم به ناخنهامم برسم که واقعا حالی برام نمونده بود با همسرم کلی درددل کردم و یه کم خالی شدم خدا رو شکر که همسرم اینقد درک و شعور داره که حرفامو گوش میده و تعصب الکی نداره میخام برم بخابم تا فردا صبح با انرژی بلند شم و برم پیاده روی و هفته خوبی رو شروع کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام..خوبید خانمها غزل جون چرا آخه؟بعد از این همه سال زندگی و سه تا بچه طلاق راهکار خوبی به نظر نمیرسه. اما افرین بهت که رانندگی ثبات نام گردی،ادامه تحصیل هم عالیه اگر بتونی بدی. انوشا جان خوبی؟میدونی تقصیر این انوشه انصاریه که ماها فکر کردیم شما هم انوشه هستی. پرنسس خوش بگذره،یونیک جان وای که چه حال خوبی داره تعطیلات تابستان
سلام بچه ها تو بالکن خوابیده بودم تو پشه بند درنیجه زود بیدارشدم تاچشاموبازکردم درختارودیدم چه باحال بود چه صبح قشنگی دخترم امروز اولین روز کلاس کامپیوترشه البته سه سال پیش هم رفت دوره مقدماتیشو ولی مدرک نمیدادن امسال مدرک میدن خودمم تا صفحه 66 کتاب راهنمایی رانندگی رو خوندم امروز 4 تا 6 کلاسها شروع میشه
غزل جون باورت میشه الان اومدم ببینم چیزی نوشتی یا نا....به فکرت بودم...به خودت برس به شوهرت هم و قویییییییییییی باش قوی.فقط در این صورته که زندگیت خوب پیش میره.
سلام دوستان من امروز آلرژیم اوت کرده بود اصلا به هیچ کارم نرسیدم ولی فردا حتما حتما باید جبران کنم من فردا باید اپیلاسیون کنم درسام رو بخونم- زبان تمرین کنم و ....
دستی به جام باده و دستی به زلف یار
رقصیی چنین میانه ی میدانم آرزوست
امروز خونه را مرتب کردم،خرید رفتیم، با پسرم بازی کردم،کتاب روانشناسی خوندم،نیم جزء قران خوندم و کمی هم کیف چرم دوزیم را دوختم... خیلی خلوت شده ها کجایید خانمها
وایی آزاده جون تبریک داری دوباره مامان میشی ایشااله صحیح و سالم بیاد بغلت
خدایا آغوشت را امشب به من میدهی؟ برای گفتن!چیزی ندارم... اما برای شنیدن حرفهای تو گوش بسیار...میشود من بغض کنم تو بگویی: مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی ....میشود من بگویم خدایا ؟ تو بگویی: جان دلم....
سلام سلام من اومدم، خوش اومدم بچه ها من تو مسافرت به نسبت خوب درس خوندم، آخه تو مسافرت نمیشه درس خوند ولی من خوب خوندم امروز یه کمی به جمع و جور کردن وسایل گذشت، تا شب باید درس بسته بندی رو تموم کنم و حمام برم و همین:)
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425