2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 845309 بازدید | 4290 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مشکلم همسرمه که اعتیاد پیدا کرده

باعث ناراحتی هر روزمه

هر وقت بفهمم رفته سمتش

دعوامون میشه با اینکه میدونم بی فایدس ولی تو مخم نمیره

افسرده شدم دیگه

درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز                                 با تچکر
من مشکلم همسرمه که اعتیاد پیدا کرده باعث ناراحتی هر روزمه هر وقت بفهمم رفته سمتش دعوامون میشه با ...

. به چشم بیمار نگاهش کن.  آیا با بیمار کسی دعوا میکنه.سر یه بیمار کسی داد میزنه.؟ 

دنبال راه حل باش 

با دعوا اعتیادش محکمتر میشه

ایتا گروه دارم از تایپیک

عزیز من خواهرم افسردگی دو قطبی شدید داره.خواهرم تا ۱۹ سالگی سالم سالم بود بعد بخاطر انصراف دانشگاه کم کم افسردگس گرفت .تو اتاق بود همش یا میخوابید.مهمونی نمیومد و اگ مهمون میومد از اتاق بیرون نمیومد..بخودش نمیرسیدو..تا اینک یشب نصف شب با جیغ بیدار شدیم انقد حیغ کشید تا همه کوچه فهمیدن و بردیمش بیمارستان بستریش کردیم..اوایل ک قرصاشو مرتب نمیخورد یهو میدیدی با لباس خونه رفت تو خیابون و خونه نمیومد بزوز باید با ماشین باز میبردینش دکتر..چن سری بستری شدو شک بهش وارد شد..الان نزدیک ده سالی میشه..خواهرم قرصاشو میخوره..هذیان زیاد میگ ..همش با خودش حرف میزنه.یهو میبینه دعوامون میکنه و فوش میده.آستانه صبرو تحملش تقریبا صفره..ب نظافت شخیصیشم خیلی اهمیت نمیده.همش تو خونه راه میره ..ریتم خواب و بیداریش  بعضی مواقع بهم ریخته بعضی وقتا روزت خوابه شبا بیدارو..خلاصه خیلی اذیت میشه و خوانوادم هزار برابر..چون خواهرم سالم سالم بود زیباترین و باهوش ترین دختر فامیل😞واقعا کمر هممون شکسته

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
عزیز من خواهرم افسردگی دو قطبی شدید داره.خواهرم تا ۱۹ سالگی سالم سالم بود بعد بخاطر انصراف دانشگاه ک ...

خواهر گلم اولا خدا به پدر و مادر شما صبر بده انشاالله. دوم اینکه کل بیماری‌های اعصاب ناشی از شدت سردی مغز هستن و دارای درجات متفاوت .داشتن کمک و همراه ‌ شرایط مالی و حمایت و درک اطرافیان و...... در سیر بهبود کاملا مؤثره. 

متاسفانه درمان یا کمی بهبود مشکلات اعصاب خیلی شرایط خاصی رو طلب میکنه مخصوصا در افرادی که بیماری  خیلی پیشرفت داشته.

و گاهی جور کردن شرایط اصلا امکان پذیر نیست. 

خانواده حداقل میتونن در تغذیه در ورزش در ایجاد تفریح و شرایط شادو.....   کمک کننده باشن که صبر  حصرت ایوب رو میطلبه. 

خدا خودش دری به روی شما انشاالله باز کند. 

میتونید در حد امکان از مطالب تایپیک برای ایشونم غیر مستقیم استفاده‌ کنید.

خواهر گلم اولا خدا به پدر و مادر شما صبر بده انشاالله. دوم اینکه کل بیماری‌های اعصاب ناشی از شدت سرد ...

انشالله..من اونموقع سنم کم بود ک بهش کمک کنم ولی خیلی وقته تصمیم گرفتم نهایت تلاشمو برای بهبودش انجام بدم..ممنونم از راهنمایی های شما و دوستان

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

سلام عزیزم خوبین از طریق تاپیک گذاشتین اینجارو پیدا کردم ممنون که انقدر خوبید راهکاراتون به اشتراک گذاشتید منم میخوام کل تاپیکتون بخونم مامان منم از نظر روحی رنج میبره افسرده نیست ولی خیلی زود رنج واز حرف دیگران عذاب میکشه چندروز پیش رفتیم باهم پیش روان شناس هیچی بلد نبود وخوشم نیومد کلی هم باید هزینه میکردیم انشالله که مطالبتون به کارم بیاد شمارو هم دعا میکنم چون خیلی مادرم عذاب میکشه خودش اینو همیشه میگه ظاهرا اینطوری دیده نمیشه ولی خیلی خودخوری میکنه 

سلام عزیزم خوبین از طریق تاپیک گذاشتین اینجارو پیدا کردم ممنون که انقدر خوبید راهکاراتون به اشتراک گ ...

سلام عزیزم.چه دختر دلسوزی. خداحفظتون کنه. زودرنجی از کمبود املاح بدنه. اهل عمل با‌شید نتیجه می گیرید صد درصد. 

عضو کانالم باشید مطلب میذارم.