2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 852566 بازدید | 4297 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام استاتر عزیز من ی مدت سودام خیلی بهتره شدم الان باز افتضاحه میخوام دوباره شروع کنم ب امید خدا اگه ت اجازه بدی فردا کاغذ رژیم افراد سودایی ک از قبل دارمو میزارم مجاز ها و غیر مجاز ها تا ب امید خدا با هم شروع کنیم ب من فردی داده متخصص طب سنتی بوده  اگه اجازه ندی هیچ 😘

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

الان چند صفحه خوندم دیدم بییشتر چیزایی ک من تو کاغذم اینجاهم هس نیاز نیس 😅کاش زودتر این تاپیک زده میشد☹

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
سلام استاتر عزیز من ی مدت سودام خیلی بهتره شدم الان باز افتضاحه میخوام دوباره شروع کنم ب امید خدا اگ ...

عزیز بذار ولی هرکی یه طبعی داره شاید یه نکاتش عمومی باشه یکسری خاص خودتون. ولی مشکل نداره بذار

عزیز بذار ولی هرکی یه طبعی داره شاید یه نکاتش عمومی باشه یکسری خاص خودتون. ولی مشکل نداره بذار

ن عزیزم این برا کسایی بود غلبه سودایی داشتن همشو نوشتی معمولا 😅فقط از خواص نوره تا صفحه ای ک من خوندم کم گفته شده بود اونو بگم یکی از کارایی هم ک باعث نسریع درمان میشه استفاده از نوره درمانی هستش زمانیم ک من میرفتم طب سنتی همیشه میگف اگه میخوای زودتر درمان بشی استفاده از ژلت و اینارو فراموش کن و از نوره استفاده کن  مخصوصا بعد از دوران عادت ماهیانه و کشیدن نوره ب کف پا 

یکیم تو یکی از صفحه ها از حبوبات خوبی ک استفاده کنن گفته بودین عدس اونم طبع سردی داره پس موقع پختننش از دارچین استفاده بشه ک مصلح خوبیه و عالیه 😘

خودتون یا اعصا خونه کسل باشن کارایی کنید با حداقلی که تو خونست  شادی بیاریم توخونه.

خشگل بشیم جلو آینه

لباسی که خیلی وقته تن نکردیم و قشنگه با رنگ خیلی شاد

آرایش صورت

تغییر شکل مو زمان کوتاه

عطر

زیور آلاتی که خیلی وقته گذاشتیم  کنار

خب بعد از خودت

باید تو خونه بویی بپیجه

یاچند بو

عود

اسفند

بوی غذا حداقل پیاز درست سرخ میکنم  عطری بپیچه

بوی چوب سوخته

عطری ادکلنی اسپری

ترکیب بوی چوب و بوی غذا

بعد آهنگ

تمیزی خونه

غذا تو ظرفایی که خیلی وقته دم دست نبودن

پهن کردن سفره عین سفره واسه مهمون

حرف زدن دورهمیه خانواده

ماساژ فرد کسل

و.....

سلام مامانل عزیزم

من دیروز شما رو پیدا کردم و خیلی از این بابت خوش حالم😍

چه کار خوبی میکنی لینک تاپیکتو تو تاپیکای مربوط به افسردگی و استرس میذاری

منم سه ماهی میشه دچار اضطراب و بی قراری شدم، خیلیییی میترسم دیوانه بشم☹ حس میکنم یهو کنترل همه جی از دستم میره و من روانی میشم ... یه حس طغیان درونی دارم

حس میکنم منم غلبه ی سودا دارم

میشه از علائم استرس و اضطرابت بیشتر برام بگی؟

مثلا اونجا که گفته بودی بعضی شبا از استرس خوابت نمیبرده و قدم میزدی و قرآنو بغل می کردی و ... من خیلی اونجوری میشم اضطراب عجیبی هم توی سرم هم توی دلم حس میکنم

دوس ندارم دارو بخورم میخوام با همین طب سنتی و اینا خودمو خوب کنم

آخه من ۱۴ سال پیش هم دقیقا همین حالا بهم دست داد کاملا یهویی، ما عقد بودیم و شوهرم راه دور بود و من برای کنکور درس میخوندم خیلی ناگهانی من دچار اضطراب شدم ۸ ماه تمام حالم خراااااب بود دو تا متخصص روانپزشک هم رفتم کلی دارو خوردم همش بی فایده، سرکتاب برداشتیم، دعا کرفتن برام بازم بی فایده، به طرز عجیبی تا ازدواج کردیم و با همسرم زندگی مشترکو شروع کردیم من خود به خود تمام حالاتم برطرف شد!!! خودم خیلی متعجبم! اصلا نفهمیدم چی شد که مریض شدم، نفهمیدم چی شد که خوب شدم

حالا دقیقا یهویی این طوری شدم همون حالتا رو دارم ولی حالا میگم با همین روشا ان شاءالله پیش برم ببینم چه طور میشه

فعلا دارم به سختی تحمل میکنم، گاهی خیلی بی قرار و مضطرب میشم به طوری که نمیتونم حتی یک کلمه حرف بزنم و کسی اگه کنارم باشه قشنگ متوجه میشه، شمام این طور میشدی؟ میشه بیشتر از علائمت برام بگی و اینکه اون لحظه چی کار میکردی؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
دوستان آهنگ و موسیقی به طور موقت کمک کننده بود. 

عزیزم شما که ماشاءالله اهل قرآن و دعایی باید بهتر بدونی موسیقی خیلی سودا رو میبره بالا! مخصوصا در درازمدت

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

راستی اینم بگم‌

من چون درگیر سقط مکرر هستم ( آخریش دوسال پیش بود) خیلی دارم رو تغذیه م کار میکنم، یعنی ارده شیره رو جایگزین پنیر کردم  به ندررررت پنیر میخورم، قند و شکر نمیخورم، بادوم هرروز میخورم، کشمش هم اگه یادم بمونه حتما میخورم

البته چند وقته تحرکم کمه تا قبل کرونا باشگاه میرفتم ولی الان میترسم برم، پیاده روی باید برم لااقل

سلام مامانل عزیزم من دیروز شما رو پیدا کردم و خیلی از این بابت خوش حالم😍 چه کار خوبی میکنی لینک ت ...

سلام عزیزم

علائم هر دوره فرق می‌کرد من هرچند ماه بهتر میشدم و شدتشون کم میشد

علائم اوج بیماری 

استرس اصطراب و ترس زیاد

کلا آدم از همهچی می‌ترسه 

در وحشت غرقی . 

ترس از گرفتن انواع بیماری‌ها و نصبت دادن به خودم

ترس از مردن

ترس از تنهایی

ترس از بیجون شدن 

حملات یهویی وحشت

بی‌حالی و صعف

ریزش مو

کمردرد

تنگی نفس

سردردهای میگرنی

زود خسته شدن بیحوصلگی

زود رنج شدن و حساس شدن

گریه و غم 

پریودهای تیره و سنگین و بی‌نظم

به‌هم‌ریختگی با کوچکترین تنش

و.........

غم بی دلیل و شدید

حالات بد که به هیچ چی جواب نمی‌داد

اگه امکانش نیست رفت آمد کنید باید  در روز  تو یه جاهای ‌شلوغ برید. مثلا پارک مسجد یا کانون ...

جمع خانوادگی و فامیلی فکر کنم بیشتر تاثیر داره تا این مکانهایی که گفتین

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
عزیزم شما که ماشاءالله اهل قرآن و دعایی باید بهتر بدونی موسیقی خیلی سودا رو میبره بالا! مخصوصا در در ...

عزیز یکسری روش‌های گفته شده موقتی و لحظه‌ای کمک میکنن. مثلا یه روز شما غروب غرق غمی. لحظه‌ای یه موسیقی دلنشین شمارو از اون حالت درمیاره اونم دقایقی. نه اینکه کلا خوبت کنه. 

از درمان‌های موثر و موندگار کار روی تغذیه تحرک و توجه به جسمو  امور معنوی در طی چند ماه هست حداقل 5 تا 6ماه به شرط رعایت کمی آثار بهبود رو خواهی دید

الان من با دوستان در ارتباطم

فرد صعیفی 5 ماهه داره حسابی  به خودش میرسه الان پیام داده تازه جون گرفتم و از حالات بد مقداری خارج شده 

البته هر ماه بهتر میشین درصدی