سلام مامانل عزیزم
من دیروز شما رو پیدا کردم و خیلی از این بابت خوش حالم😍
چه کار خوبی میکنی لینک تاپیکتو تو تاپیکای مربوط به افسردگی و استرس میذاری
منم سه ماهی میشه دچار اضطراب و بی قراری شدم، خیلیییی میترسم دیوانه بشم☹ حس میکنم یهو کنترل همه جی از دستم میره و من روانی میشم ... یه حس طغیان درونی دارم
حس میکنم منم غلبه ی سودا دارم
میشه از علائم استرس و اضطرابت بیشتر برام بگی؟
مثلا اونجا که گفته بودی بعضی شبا از استرس خوابت نمیبرده و قدم میزدی و قرآنو بغل می کردی و ... من خیلی اونجوری میشم اضطراب عجیبی هم توی سرم هم توی دلم حس میکنم
دوس ندارم دارو بخورم میخوام با همین طب سنتی و اینا خودمو خوب کنم
آخه من ۱۴ سال پیش هم دقیقا همین حالا بهم دست داد کاملا یهویی، ما عقد بودیم و شوهرم راه دور بود و من برای کنکور درس میخوندم خیلی ناگهانی من دچار اضطراب شدم ۸ ماه تمام حالم خراااااب بود دو تا متخصص روانپزشک هم رفتم کلی دارو خوردم همش بی فایده، سرکتاب برداشتیم، دعا کرفتن برام بازم بی فایده، به طرز عجیبی تا ازدواج کردیم و با همسرم زندگی مشترکو شروع کردیم من خود به خود تمام حالاتم برطرف شد!!! خودم خیلی متعجبم! اصلا نفهمیدم چی شد که مریض شدم، نفهمیدم چی شد که خوب شدم
حالا دقیقا یهویی این طوری شدم همون حالتا رو دارم ولی حالا میگم با همین روشا ان شاءالله پیش برم ببینم چه طور میشه
فعلا دارم به سختی تحمل میکنم، گاهی خیلی بی قرار و مضطرب میشم به طوری که نمیتونم حتی یک کلمه حرف بزنم و کسی اگه کنارم باشه قشنگ متوجه میشه، شمام این طور میشدی؟ میشه بیشتر از علائمت برام بگی و اینکه اون لحظه چی کار میکردی؟