2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853018 بازدید | 4297 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

: واسه تغییر  زمان خواب فقط 5 دقیقه تغییر بدین. یهو خیلی تغییر ندین. حدود5 دقیقه 5دقیقه تغییر بدین تا به اونی که میخواین برسه

زمان طلایی خواب که  از پایه های مهمه سلامته حدود 10 شب تا 4  صبحه. این ساعت بدن ما فقط میتونه بهترین اثر از خواب رو داشته باشه . که واسه بدنمون ضروریه.  ساعت دیگه  نمیتونن نیاز بدن مارو تامین کنن.

باید تمرین کنیم

ساعت 10 باید خواب عمیق باشیم

سه ساعت قبل خواب غذامون خورده باشیم. حدود غروب

دوساعت قبل نیمه شب شرعی و دوساعت بعدش بدن ما شدید به خواب نیاز داره و  باید خواب عمیق باشیم.

: زود خوابیدن خیلی مهمه. خودم هم باید تمرین کنم و از روز واسش برنامه بذاریم. و کم کم کل خانواده رو خوابشونو تنظیم کنیم. یکی مشکلات دوران ما که خیلی رو سلامت افراد اثر گذاشته  بیداری در شب و خواب در روزه که انسانهارو فلج کرده

: از سخنرانی حکیم خیراندیش

خواب هرچی طرف صبح بره رطوبت مغز رو زیاد میکنه و مغز بلغمی میده هرچی این مدل خوابو در این ساعت ادامه بدیم دچار فراموشی میشیم. بعدم همین رطوبت  اختلال گوارش میده و اختلال هصم میده. معده سرد هصم بد و مشکلات معده داره.

: خواب به موقع غذاست

: در صورت بیداری صبح  یه چرت کوچیک بین 11 تا 12 ظهر واسه بدن انرژی بخشه نهایتا تا2 طهر. خواب قیلوله

کارایی عصر انسان بالا میره

: در طی روز هر 4 ساعت یه ربع دراز کشیدن نرماله واسه بدن

سلام صبح بخیر مامانل جون 

من تاپیک رو خوندم.دقیقا خیلی بیحوصله ام ،خیلی زود. از چیزی ناراحت میسم ولی نمیتپنم ابراز کنم یا به طرف مقابل مخصوصا خانواده همسر جواب منطقی رو با آرامش بگم در نتیجه تو دلم سنگینی میکنه.

مدتیه کف پاهام خیلی سرد میشه در صورتی که ۷ سال پیش خیلی گر میگرفت و و همیشه باید از لحاف بیرون میموند اما الان نه در صورتی که الان بیشتر گرمی خور شدم.

و اینکه انقدر بیحوصله ام که اصلا نمیتونم و در توانم نیست خونه رو کامل جمع کنم و بطور کامل تمییز کنم.

آخه من چیکااااار کنم به خدا از خودم خسته شدم

سلام صبح بخیر مامانل جون  من تاپیک رو خوندم.دقیقا خیلی بیحوصله ام ،خیلی زود. از چیزی ناراحت می ...

عزیز کارای تو تایپیک رو نکته بنویس بذار دم دستت رعایت کن. ورزشم از ملایم شروع کن.  درمانو شل بگیری درمان نمیشی. خواستی بیا خصوصی داخل گروه

دوستانی که خلط پشت حلق دارین درمان کنید با کم خوری با خوراکی‌های گرم خشک با روزه. با زود خوردن شام  با سحر خیزی با حذف آب سرد با حذف میوه. با حذف ریزه خوری با نخوردن خوراکی‌های هوسی.  از خلط گلو  به عنوان ام امراض یاد شده  و ریشه خیلی بیماری‌ها همین خلط گلو هست فیبروم کیست ناراحتی معده اعصاب و.... وبه مرور باعث بیماری شده. بذاریم خوب گرسنه بشیم. بعدم هر چیزی نخوریم بعد کم بخوریم. و تحرک داشته باشیم خلط نمیاد بیادم نمیمونه

سلام من هم افسرده ام. با داروی تنها چیزی درست نمیشه

مشکل من تنهاییه . با هیشکی جور نیستم😕 احساس میکنم با همه متفاوتم. دارم داغون میشم. هر وقت میام دوباره پاشم تلاش کنم چند روز بعد جا میزنم چون هیچ انگیزه ای برا هیچ کاری ندارم و از هیچی لذت نمیبرم. ممنون میشم کمکم کنید

سلام من هم افسرده ام. با داروی تنها چیزی درست نمیشه مشکل من تنهاییه . با هیشکی جور نیستم😕 احساس می ...

بیا خصوصی. 

کارایی که تو تایپیکم نوشتم رو باید  شروع کنی انجام دادن. اشکال نداره هی دوباره شروع کن

سلام استارتر عزیزم. 

تقریبا دوسال پیش افسردگی شدید داشتم.. با راهنماییهای شما و رعایت نکات طب سنتی و ورزش از 9 ماه پیش تا الان رو به بهبود هستم و الان خیلی عالیم....... 

درووووود بی پایان بر شما بانوی فهیم و شریف

این رو نوشتم برای دوستانی که مشکل من رو داشتند و اینکه نا امید نشن و ادامه بدن.... پایان شب سبه سپید است. 🌹