2777
2789
عنوان

رژیم فستینگ

119 بازدید | 13 پست

۵ روزه این رژیمو گرفتم ، از ۸ شب تا ۱۲ ظهر هیچی نمی‌خورم ، الان جوری شده ساعتایی که میتونم چیزی بخورم هیچ میلی ندارم 

ولی چرا هیچی کم نمیکنم ، قند و شکر و هرچیزی هم که قند داره حذف کردم 

وزنم همونه ، نمیدونم چرا 

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فستینگ رژیم نیستباید کنار کالری شماری بگیریوگرنه چرا باید کم کنی؟؟؟؟کالری چقد میخوری؟ زیر ۱۴۰۰ بخو ...

کالری شماری چجوریه 

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜
کالری شماری چجوریه

لاغری فقط با کالری شماری ممکنه 

همه رژیم های دکترا هم کالری سماریه حساب میکنن و طبق اون مواد غذایی میذارن تو برنامه میدن

برنامه کرفس یا مانکن بریز خیلی راحتت میکنه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

خارج از ساعات فستینگ‌شاید زیاد میخوری 

زیاد بخوری فایده نداره 

فستینگ برای من دیگه سبک زندگیه از ۶-۷ چیزی نمیخورم تا ۱۲

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بزار حداقل بیست روز بگذره بد تاثیرشو میبینی

بیست سللم بگذره تاکیر نمیبینه

باید کسر کالری داشته باشه

الکی گرسنگی‌میده خودشو

اصولی رژیم بگیره با فستینگ هفته ای یک تا یک و نیم کیلو راحت کم میکنه

با کرفس دوست من بیست کیلو کم کردهفته ای یک کیلو راحت

من زیاد از لاغری سر درنمیارم، ولی رفیق منم با رژیم اصولی متخصص تغذیه بیست و پنج کیلو کم کرد، مکملم باید کنارش مصرف کنی موهات نریره مکملای مخصوص آخه بعضیاشون اشتها آوره، من تو رژیم چاقیم امسال یازده کیلو اضافه کردم میخام ده دیگه اضافه کنم اما نمیدونم چرا نمیتونم😑

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
من زیاد از لاغری سر درنمیارم، ولی رفیق منم با رژیم اصولی متخصص تغذیه بیست و پنج کیلو کم کرد، مکملم ب ...

کالری شماری کن

بازم برنامه کرفس یا مانکن کمکت میکنه

فقط غذاهای با ارزش غذایی بالا بخور

نن خودم مربی بدنسازی هستم 

برو باشگاه و حجم عضله هم بیار درشت میشی و خوشهیکل