2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853201 بازدید | 4299 پست

سلام دوستان توي خونه هم ميشه ارده درست كرد كنجد رو تفت ميديد وقتي ديديد يه كم تپل شدن دونه ها و به هم ميچسبند همونطوري داغ بريزيد توي آسياب خانگي و آسيابش كنيد تركيبش با شيره ي انگور يك صبحانه فوق العاده مقويه كه به بدن قوت زيادي ميده ميتونيد روزي يه قاشق رو خوب بجويد ملين خوبي هم هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم میخوام تجربه خودموبگم 

من کلا توخانواده پرتنشی بزرگ شدم.

ولی اولین تجربه افسردگیم توماه چهارم بارداری بود که یه شوک بهم وارد شدودقیقابعدازاون حالم بشدت بدشد اصلاافتضاح وتاپایان بارداری چون اصلاازطب سنتی چیزی نمیدونستم تغذیم واقعا افتضاح بود فقط چیزای سرد میخوردم فست فود وبرنج وبستنی وتنقلات واصلاافتضاح.بعدبارداری خیلی خودموتقویت کردم بامغزیجات وگوشت گوسفندی ومرغ محلی وبهترشدم ولی بازم وسواس فکری شدیدداشتم  تااینکه40کیلواضافه وزنموکم کردم وخیلی حالم خوب شد.خیلی بهترشدم بعدمدتهابه دلیل تغذیه نادرست بخاطراینکه چاق نشم ووسواس شده بودم به چاقی.فقط نون وپنیرمیخوردم یانون وماست دیگه نهایتا مرغ آبپز

ویه سری مسایل روحی وروانی پیش اومدبرام وتوی دو روز4کیلوکم کردم وبعداین موصوعات چون بدنمم خیلی ضعیف شده بود وهیچ مکملی هم مصرف نمیکردم مدام بیهوش میشدم

تااینکه حملات اظطرابی شدیدووسواس فکری شدیداومدسراغم وبفکرخودکشی بودم تااینکه رفتم دکترروانپزشک وبعدتست گفت که حالم خیلی بده وبهم قرص فلوکسیتین20وآلپروزالام داد وبعد دوزشوزیادکرد تاچندماهی خوب بودم واقعا تااینکه قرصاعوارضشونشون داد ومعده دردشدیدگرفتم وهمش خواب آلودبودم و گفتم که اینطورفایده نداره ویه طب سنتی پیداکردم وبعداون تقریباباطب سنتی آشناشدم یه دوماه رژیم گرمی بهم داد گفت طبعت صفراوی باغلبه شدیدبلغمه بعددوماه من بازم رژیموول کردم بهترشده بودم بعدکه ول کردم بازاسترس اومدسراغم تااینکه باتاپیک شماآشناشدم ونکاتی که شماگفتین رعایت کردم وکم کم داشتم بهبودیم رومیدیدم.وازجایی که من عجولم دیدم دارم خوب میشم شروع کردم چیزای سردخوردن ودقیقا یه ساعت بعدش حالم بدشد واظطراب وبیقراری شدیدگرفتم وفهمیدم شاید همونطور که4سال افسردگی داشتم امکان داره 4سالم طول بکشه خوب شم وبایدرعایت کنم وای وقتایی حالم بده اصلا قابل توصیف نیست همه خاطرات بدم .همه مشکلاتم ترس ازآینده همه چیزمیادسراغم

ولی الان باز سه روزه رعایت میکنم وحالم خیلیییی بهتره وقتایی دعا وذکرمیگم خیلی آروم میشم الان شدت حملات خیلی کم شده وتایمشون کمه .

واقعا که اونچیزی که واردبدنمون میشه روروانمون اثرداره.

ازمن به همه نصیحت قرص نخورین 

مشاوره خیلی خوبه خیلی

من وقتایی حالم بده توجمع باشم حالم بده .خونه باشم حالم بده 

ولی حالم خوب باشه هنه جاخوبم

بنظرم آدمای منفی  رو کلاحذف کنید حتی اگه پدرو مادرتون باشن 

بجز تغذیع که بنظرم80درصد قضیست بقیش روان درمانیه درسته خرجش زیاده مواد ارگانیک ولی ارزششوداره

من وقتایی حالم بده اصلا مال دنیابرام ارزش نداره

الان فقط چیزای مقوی میخورم یه روز که رعایت نکنم فوری حالم بدمیشه

منم میخوام تجربه خودموبگم  من کلا توخانواده پرتنشی بزرگ شدم. ولی اولین تجربه افسردگیم توماه چ ...

سلام خانم گل.  خوشحال شدم تجربتون واسه همه نوشتین چون این دست تجربیات  واقعا کمک کننده به افراد گرفتار هست. 

چه همتی چطور 40 کیلو کم کردین؟ ولی کاره پر خطری کردین.  البته اولش حالتون خوب بوده.  منم دوسه سال قبل بیماریم  بی اصول رژیم گرفتم.  فکر میکنم منشا بیماری همون شده. 

خوشحال شدم گفتین آرومترین

خدارا شکر.  

حالا یه سوال مامانل جون شمابعد بهبودی هنوزم تمام این چیزارورعابت میکنید? اگه چیزسردبخوریت بازم حالت ...

بله عزیز رعایت میکنم.  ولی الان  دیگه   با  احتیاط زیاد گاهی   یه کم مثلا بستنی بخورم در حد مزه چشی. 

اینقدر سختی کشیدم  در حملات اضطراب مرگ رو جلو خودم دیدم  که دیگه غلط کنم با هر اشغالی خودمو سیر کنم.

هیچ چیز تو دنیا به اندازه آرامش و شادی واسم ارزش نداره

من هفته دوبار اش رشته میپختم دوست داشتم  الان خودم دیگه درست نمیکنم مهمونی یا جایی باشه  نصف پیاله کمتر بخورم.    وقتی ذایقه به خوراکیهای خوب عادت کنه دیگه نمیتونی اشغال بخوری. من الان کالباس بذارم دهنم انگار دارم یه تیکه کارتون میخورم لذت نمیرم.  

الان یه لقمه کره محلی و عسل رو با  یه پیتزا بزرگ عوض نمیکنم 😀

بله عزیز رعایت میکنم.  ولی الان  دیگه   با  احتیاط زیاد گاهی   یه کم مثلا ب ...

شمامنو نجات دادین چون من زود ول میکردم میدیدم دارم خوب میشم خسته میشدم

باکمک شمادوز داروهاموخودم کم کردم ولی باهمین رژیم حالم خیلی بهترشد

حالا یه سوال مامانل جون شمابعد بهبودی هنوزم تمام این چیزارورعابت میکنید? اگه چیزسردبخوریت بازم حالت ...

الان رعایت میکنم ولی مثل اون موقع ها یکم ناپرهیزی کنم بهم نمیریزم.  ولی خودم دیگه رعایت میکنم چون تکرار ناپرهیزی بدن رو دوباره سرد میکنه.  من یکسال بستنی ‌ شیرینی نخوردم الان گاهی میخورم اذیتم نمیشم منتها حواسم هست چند تا سردی پشت هم نخورم.  البته خیلی کم از این دست چیزا میخورم.  بدن ما خیلی ارزشمنده هر چیزی نباید توش بریزیم.  خودمو دست بالا میگیرم  شیرینی و تنقلات  سوپری نمیخورم.  ما از سوپری فقط بهداشتی میخریم.  

تاآخرعمرباید رعایت کتیم این مسائل غذایی رو ? کی بفهمیم که طبعمون درست شده? یعنی هیچوقت نمیشه دیگه ...

شما بهبودی کامل دست بیاری دیگه خودت طرف هر خوراکی نمیری

حتی مفت بهت بدن

وقتی خوب بشی همش حالت خوبه.  سرشار از انرژی هستی.  اعتماد به نفس بالا.  جرات و جسارت کارای بزرگ داری.  دوست داری به همه کمک کنی.  مثبت میشی کامل.  چون فهمیدی منبع بزرگ انرژی کجاست مشکلی هم تو زندگیت بیاد راحتتر باهاش برخورد میکنی.  دیگه ارتباطت و با خدا قطع نمیکنی.  راحت بهم نمیریزی.   ارومی  شادی.  یاد میگیری چطور بهم نریزی  راحت.  

شمامنو نجات دادین چون من زود ول میکردم میدیدم دارم خوب میشم خسته میشدم باکمک شمادوز داروهاموخودم کم ...

خداراشکر بهتر شدین.  َ شما خودتون همت کردین. 

. ادامه بدین نا امید نباشید  از ملایم شروع به تحرک داشته باشین.  اول یه دوره چهارماه در نطر بگیرین.  باز یه دوره چهارم ماهه دیگه  .  کم کم  بهتر میشین.    از دار و خو ردن در طی درمان نترسین هرجا لازم شد آرامبخش استفاده کنید  .  من گاهی روزا  که استرسم حتی اواخر بالا بود آرامبخش  روزانه استفاده داشتم نه  مرتب .  شما مراعات غذایی وتحرک  داشته باشی پسرفت نداری.  نا پرهیزی کنید   بیماریتون طولانی میشه.  به سختی درمان تن دادن بهبودی به دنبال میاره که شیرین خواهد بود.  حتی شده یکسال  بیشتر صبر کنید  هرماه بهتر میشین

یه دکتر خیر سر برای مشهورشدن خودش رژیمی بهم داد که توی 8ماه 40کیلوکم کردم

خیلی بیشترازتوانم بهم ورزش داد

همه اینا باافسردگی قبل که تووجودم بود باضعیف شدن بدنم دست به دست هم دادن واین حاللت شدید پیش اومد 

الان رژیمم ولی فقط چیزای مقوی میخورم اینقد خوبم 

دیگه هیچوقت پیش دکترانمیرم حداقل دکترای سودجو

یه دکتر خیر سر برای مشهورشدن خودش رژیمی بهم داد که توی 8ماه 40کیلوکم کردم خیلی بیشترازتوانم بهم ورز ...

باز هم خداراشکر به خیر گذشته.  شما چون میخواستی موفق بشی  و تمام تلاشتو گذاشتی  آدم بلند همتی  بودی من مطمئنم  حتما   نتیجه می گیرید.