2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853121 بازدید | 4297 پست
سلام خانم گل.  خداراشکر.  اولا اینکه بهتر هستین کاملا مشخصه که  راه را درست رفتین دوم ...

عزیزم ممنون ازدلگرمیتون

گلم من بعضی وقتاکه خوبم همه چی خوبه ولی ته دلم هی میترسم که اون حالتابیاد سراغم

وقتیم حالم بدمیشه که وای فقطططططط افکارمنفی وتپش قلب شدید ویه حال ناامیدی وبیقراری شدیدمیگیرم همه خاطرات بدیادم میاد

ازاین حالتام که مدام میترسم حتی توحال خوب متنفرم

مثلاخوشحالم یدفعه ترس میادسراغم که نکنه بازحالم بدشه

شمااین حالتاروداشتی?

عزیزم ممنون ازدلگرمیتون گلم من بعضی وقتاکه خوبم همه چی خوبه ولی ته دلم هی میترسم که اون حالتابیاد س ...

آره عزیز اینا کلا واسه همه افرادی که مشکل اعصاب دارن  همه هست.  خیلی خیلی مواظب باش به سردی لب نزنی.  پیاده‌روی رو اصلا ول نکن.  درمانت رو  ‌شل کنی  حالات بد بیشتر میشن.   هر وقت حالت بد بشه دقت کن قبلش یه خرابکاری داشتی😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید ماهی باید بخوریم یا نه ؟؟

عزیز گوشتهای سرد جالب نیستن   نه یع مدت ماهی نخور.  خوردی فقط ناهار با خرما زیاد.  تغذیه با طبع گرم خیلی اثر داره.  شما سه چهار ماه رعایت کن تغییر  رو کامل حس خواهی کرد.  

عزیز گوشتهای سرد جالب نیستن   نه یع مدت ماهی نخور.  خوردی فقط ناهار با خرما زیاد.  تغ ...

با توجه به گرونی چیا پیشنهاد میکنین . هم خوبه برا بدن هم قیمتش مناسب تره

Khodaya khodet tanha baram kafi hasti..

در مورد گوشت ها  مرغ از ماهی بهتره.  منتها مرغم زیاد نخورید .  متناسب. چون مرغم سرده.   مخصوصا شبا مرغ نخورید.  گوساله هم نه خیلی زیاد.  گوسفند وشتر خوبه.   بلدرچین هم خوبه.  بوقلمون هم خوبه.  دنبه و  پی   بخر تو همه غذاهای گوشتی بریز. روغن شو میده به غذا.   دستتون تنگ بود گردن مرغ بخریم باهاش سوپ بلغور گندم درست کنید.  همیشه یه گوشت استفاده نکنید.  هی تغییر بدین.  از قصابی ها استخوان گوسفندی معمولا  دارن بگیرین بذارین چند ساعت بپزه آبی ژله ای میشه  اونو تو سوپ بزنید.  منتها صافش کنید استخوان خرد شده داخل غذا نره.   به مرغ نخود و لپه بزنید زیاد.   کنجد آسیاب کنید تو همه غذاها بزنید.    سرشیر  کره محلی از لبنیاتی ها کمی در هفته بخرید.  نون تازه سبوس دار  هر روز بخورید  ارزون ومقوی. منتها فریزری نکنیدش.  هر روز تازه بخرید بخورید.  از  خرما فروشی شهرتون که فقط کارشون خرما ست سراغ ضایعات خرما بگیرید خیلی اررونتره.   عسل رو از درون روستاها تولید کننده هاشون بگیرین ارزونتر میشه.   خودتون کشمش درست کنید.  وقتی دنبالش باشید راههایی پیدا میکنید.  یه بطری روغن زیتون مدتها قابل استفاده‌ است.  کنار عسل از نبات هم استفاده کنید . خواستین بیایید خصوصی.

از هرچیزی  بزنید  واسه تغذیتون .  الان قیمت 100 گرم کره محلی و 100 م کره کار خونه ای  یکیع.   باید پولتو مدیریت   کتی هر اشغالی نخری. الان خوراکیهای کارخونه ای و صنعتی هم گرون شده.  من از لباس و وسایل خونه و خیلی چیزا میزنم روغن خوب و بادوم و عسل  میخرم.  عسل رو عمده میخریم خانوادگی کمتر میافته.

کم بخوریم  خوراکیهای سالم بخوریم.

مثلا   دولقمه  ارده شیره اینقدر سیرت میکنه و واسه بدن مفید ه  اصلا قابل مقایسه با یه  ظرف پر الویه نیست.  این کجا  آن کجا

در مورد گوشت ها  مرغ از ماهی بهتره.  منتها مرغم زیاد نخورید .  متناسب. چون مرغم سرده. ...

ببخشید سرشیر مگه سرد نیست 

بعدش ماست گاومیش گرمه میتونیم استفاده کنیم؟؟

Khodaya khodet tanha baram kafi hasti..
ببخشید سرشیر مگه سرد نیست  بعدش ماست گاومیش گرمه میتونیم استفاده کنیم؟؟

خامه که چربی  روی شیر هست سرده  از شیر نجوشیده دست میاد .  ولی وقتی شیر جوشیده میشه  چربی روش همون سرشیره.  واسع من که عالی بود مخصوصا موقع ضعف.  روزی یکی دوبار ميخوردم.  ‌ هر من  مغازه ها ی لبنیاتی  به صورت  ظروف کوچیک میفروشن.  الان میخرم 150 گرمش و حدود  5000تومن

ببخشید یه سوال دیگه میشه حلواشکری استفاده کرد؟ از اینا که تو لبنیاتیه؟؟

عزیز اینا پر شکر.  شکر فوق العاده بده.   کنجد بخر آسیاب کن  خودت یا خالی بخورید یا با عسل یا شیره داخل کن.   من آسیاب شده شو داخل غذاها میزنم