2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853111 بازدید | 4297 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرادی که طبع خشکی دارن  بیشتر  مستعد بیماریهای اعصاب هستن .  وقتی فرد دچار میشه  نا خود آگاه لجباز  و یکدنده میشه و حرف حرفه خودشه.  اصطلاحا   میگن مرغش یه پا داره.   این افراد  دست خودشون نیست  لجبازن. 

گاهی باهاشون در تماسم همش رو دنده لج هستن   که  نه من مشکلم خاصه.  یا هر کار میکنن نمیتونن دارو بخورن.   یا  دنبال راه  روشی هستن که خودشون قبول  دارن.   کلا بدونید افراد وسواس لجباز هستن ناجور.   هی اصرار  دارن نه نمیشه.  

این لجبازی ناشی از خشکی مغز و سردی مغز  هست  .  اگه به تغذیه گرم  و مرطوب و تحرک ادامه بدن   به تدریج خونشون گرم میشه و گرمای خون مرتب که به مغز برسه از لجبازی   و وسواس کاسته میشه.   دراین از  جا غذاهای گرم و مرطوب باید زیاد  استفاده بشه.  روغنهای سالم  گرم و مرطوبن

نجارها واسه خم کردن چوب  به چوب رطوبت میرسونن.  یعنی یه چوب خشک  خودبخود  خم   نمیشه   به زور بخوای خمش کنی میشکنه.    نجارها  به چوب  رطوبت میرسونن  و بعد به راحتی هم میشه.  حالا یه مغزی که خشک  ‌شده  و دایم فکرای منفی تولید میکنه و لجباز شده و دچار انواع مشکلات اعصاب شده  بخوای نرمش کنی باید بهش  رطوبت برسه.  با غذاهای گرم و مرطوب  سوپ بلغور کندم با کنی روغن زیتون.  استفاده از روغن های سالم در غذا.  خصوصا زیتون  ارده کنجد  روغن زرد.  رساندن مرتب گرما به بدن با تحرک با  خوراکیهای شیرین طبیعی و... خوراکیهای گرم  و طبیعی و تازه  و سالم  .

در توصیه های طب سنتی حکیمی معروف گفته بودن روغن بادام یا بنفشه  بنابه طبع  بیمار ویزیت میکنن درون بینی بچکونید. .  بنده خودم این رو امتحان نکردم ولی فکر کنم موثر باشه

افراد طبع خشک خیلی بیشتر از دیگران نیاز به روغنهای سالم دارن.  چون روغن ها ی سالم گرمای زیادی تولید میکنن  بدنو  خوب گرم  میکنن . در بیماری های اعصاب هر  طبعی داشته باشید  بدن نیاز به گرمای بیشتر داره.

متل آتیش روشن کردن  اگه اولش  خوب  چوبها رو باد بزنید  آتیش میگیره  اگه خوب باد نزنید  چوبها آتیش نمیگیرن.   حالا در درمان اگه  شل باشید گرما به بدن  نرسونید  بدنتون خوب گرم نمیشه و   درمان اتفاق نمی ا فته.

افرادی که خیلی لاغر شدن و بدنشون خشک شده خصوصا خانمها یه مدت هر شب یا یک شب در میون  بدن رو با روغن طبیعی ماساژ بدن

واسه ماساژ .  بهترین روغن زیتون و  ار ده کنجد  هست خام.  مشکل هزینه داری خودت روغن شحم تو خونه درست کن.  ارزونتر در میاد.  با پی گاو،   هرچی باشه به روغن طبیعیه

.  روغن  شحم بیرون خیلی بهشون عطریات میزنن  من استفاده کردم  خوشم نیامد.  شما قبل خرید بو کن.  شاید بوش ید نبود.  منتها  واسه ماساژ  من استفاده  کردم خوبه  خصوصا قبلش کمی غیر مستقیم گرمش کنی.

حساسم نباشید زود بعدش برین حموم بذارید خوب روغن به پوست نفوذ کنه   خیلی عالیه.  در فصل سرد که این کار واجبه.

عزیزم لینک این تاپیک رو میشه برام بذارید

سلام بله حتما 

درضمن ایشون تا اونجایی که یادمه چندتا تاپیک.مرتبط اینجوری دارن به بقیه تاپیکهاشون هم.نگاهی بندازید🌺🌺

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2126600/من-یه-بیمار-دوقطبی-هستم-اگر-کسی-مثل-من-هست-بیاد-باهم-باشیم

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

سلام در روايات داريم گوشت دراج براي افسردگي خوبه دراج همان تيهو هست گوشت مشابه بلدرچين ميتونه باشه ميتونيد براي حفظ خواصش بلدرچين رو در شيشه بذاريد  و بذاريد توي قابلمه پر آب كم كم عصاره ش در مياد مقدارش كمه ولي خيلي مقويه ميشه با گوشت قرمز هم اين كار رو انجام داد چون در روايات براي درمان كم خوني گوشت كبابي توصيه شده چون خواصش حفظ ميشه و اين راه مشابه كباب كردن هست تا خواص كاملا حفظ بشه