2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853091 بازدید | 4297 پست
انشاءالله ادامه میدم. هر چند مشتاقی نمیبینم

منو لایک کن عزیزم. من افسردگی دارم برام دعا کن لطفا

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
منو لایک کن عزیزم. من افسردگی دارم برام دعا کن لطفا

عزیز دعا میکنم.  ولی بعد از دعا تلاشتو  بیشتر کن تا رو به بهبود بری.  نیاز به یادگیری  چیزای جدید داری و عمل به اونها.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دعا میکنم.  ولی بعد از دعا تلاشتو  بیشتر کن تا رو به بهبود بری.  نیاز به یادگیری ...

چشم عزیزم توکل به خدا . با تاپیکت خیلی امیدوار شدم. خدا خیرت بده.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
عزیز در مورد خواب حکیم خیر اندیش میگه اگه شب گرمی بخوری  یعنی شام.  صبح راحت بلند میشی. &n ...

مامانل جان ممنونم از توصیه های عالیت

بله فکر کنم غذام سرده باید حتما رعایت کنم اما من اگزما دارم یعنی ب شدت خشکی پوست و فکر کنم طبعم سرد و خشکه

اگه توصیه ای داری بی زحمت بگو بهم

واینکه من گرمی میخورم حالم بهتره ولی ی مشکلی دارم  اینکه بعد از ی مدت ک گرمی میخورم بدنم حس میکنم خیلی گرم میشه و تحمل تابستون برام سخت میشه آیا این طبیعیه؟؟ ادامه بدم ب همین روند گرمی خوردن؟؟ 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
مامانل جان ممنونم از توصیه های عالیت بله فکر کنم غذام سرده باید حتما رعایت کنم اما من اگزما دارم یع ...

بانوی عزیز.  تو تایپیکم نوشتم حکیم میگه   شما گرمی بخوری دیدی اذیت میشی کمی کنارش خنکی بخور. .   مثلا یه چیز ترش طبیعی.  اونم در حد کم.  بیشتر گرمی بخور ولی مثلا چند قطره آبلیمو طبیعی  آبغوره  قره قروت  الو  و.... بخور.  غذاتو  ملس کن رو به گرمی. حتما طبیعی باشه

علت ترس از شب. 

این مشکل خیلیها ست.  علتش اینه که چون این افراد طبعشون سرد شده به محض کم شدن نور خورشید سردی بیشتری حس میکنن.  و کلا بدنشون سرد میشه.  از  نزدیک غروب باید شروع کنن به گرم کردن خودشون با  غذا گرم  باتحرک   با ارتباطات معنوی    با   در جمع بودن  با ماساژ بدنو....... کلا سرشونو شلوغ کنن. ذهنی و جسمی. بعد گرمای بدن بالا میره و سرمای شبو حس نمیکنن.و کلا چون  بدن و مغز گرم شده  شب ارومی خواهند داشت. البته باید این گرمی مدتی ادامه پیدا کنه. 

اینا شرطی شدن.  چون شب حالشون بد ‌شده فکر میکنن  تقصیر ‌شبه.

بانوی عزیز.  تو تایپیکم نوشتم حکیم میگه   شما گرمی بخوری دیدی اذیت میشی کمی کنارش خنکی بخو ...

مامانل جان بله من دقت نکردم 

ممنونم ک بازم راهنمایی کردین🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

شبها موقع خواب لباس گرم بپوشید.  حتی در زمستان با لباس باز  نخوابید.  حتما  سرتونو با روسری یا کلاه نخی بپوشانید.   من الانم یه ‌ شب  بدون روسری نمیخوابم.  چون سرم صبح  درد میگیره یخ میکنه تا بخوای دوباره گرمش کنی کلی دردسر داره. کلا مغز سرد میشه.

من اوضام خیلی داغوونه 

شاید یکی دو روز در هفته نرمال باشم فقط...

3،4سالع شروع شده و یه ساله ک شدیده

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁