2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853122 بازدید | 4297 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایط زندگیش خیلی راحته و خداروشکر تو رفاه کامله...کارشم که سنگین نیس در آمدشم بالاس ،میخوام بگم ینی ...

دوست عزیز مطمئنم این مشکل ریشه در قبل داشته. بیزحمت  اینا یه کم واسم بگو.  البته اگه خودتون اینجا راحت هستین.  تا بقیه هم استفاده کنن.

تحرک شون چه مقداره؟  

و کلا یه نما  از  روزشون بنویس.  در طی روز چکارا یی میکنن. تغذیه هم دقیق بهم  بگو. غذاهات با نوع مواد غذایی.

شرایط زندگیش خیلی راحته و خداروشکر تو رفاه کامله...کارشم که سنگین نیس در آمدشم بالاس ،میخوام بگم ینی ...

همینطور     وضعیت معده؟     کم درد؟   ضعف و بیحالی؟  
 وضعیت خواب؟

خوده بادام رو میشکنیم روزی 14تا کافی نیس،باید شیره درست کنیم؟با چی شیرین میشه این شیره؟

بادام  طبعش گر م و خشک هست.   پسته هم همینطور.  ولی داروی اعصاب هستش.  برای شوهر شما که  خودشون طبعش گرم و خشک هست  نباید خالی خورده  بشه  . چون بادوم خودش ایجاد یبوست میکنه.   بنابراین بادوم رو با آب و عسل مخلوط میکنیم معجونی که به دست میاد  اسمش میشه ‌شیر بادام.  و میشه گرم و تر  و مناسب طبع خشک. 

یا میتونن بعد خوردن بادوم از  یک  لیوان آب ولر م استفاده کنن. تا یبوست ایجاد نکنه

شیر بادام=آب +بادوم آسیاب شده+"میزان دلخواه عسل

من با رعایت همه این چیزایی که گفتین بازم افسردگی شدیدم ادامه داره 

شما چه مدته اصلاح تغذیه داشتین؟ و چه مدته  تحر ک داشتین؟  چند وقته این دو مورد  رو  دارین رعایت میکنین.؟ اینا بگین    و صعیف خواب؟  ؟  مکمل دارویی؟    دقیق خوراکیها و تغذیه تونو بنویسید. یه نما از روزات ون. 

وضعیت معده؟  ؟   کم درد؟   ضعف و بیحالی؟  

خب من خودم تغذیه درمانی رو خیلی تایید میکنم و از وقتی خودمو شناختم ازش استفاده میکنم مثلا یه کیست گن ...

من ماه رمضان عطش شدیدی داشتم ک اصلا با آب برطرف نمیشد.رفتم دکتر طب سنتی و بهم گفت شربت آبلیمو عسل بخور ک وقتی خوردم خیلی بهتر شدم...بنظرم همسر شما باید شربتهای ترش و شیرین بخورن.

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟
سلام اسم سیتارا رو سرچ کردم اما متاسفانه نیومد.... میشه لینک پستش رو بفرستین

سلام 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2126600/من-یه-بیمار-دوقطبی-هستم-اگر-کسی-مثل-من-هست-بیاد-باهم-باشیم

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
دوست عزیز مطمئنم این مشکل ریشه در قبل داشته. بیزحمت  اینا یه کم واسم بگو.  البته اگه خودتو ...

شوهرم دکترای عمرانه ولی برا خودش کار میکنه سایت داره فیلم آموزشی و مدلسازی  و بورس ...ولی همه این کارارو تو خونه انجام میده و بعد ناهارو عصر پیاده روی و دوباره شام و خواب ،غذاهام متنوع هس هرچی که فکرشو بکنی گوشت بوقلمون و گوسفند بیشتر استفاده میکنم ولی در کل از هر مواد غذایی استفاده میکنم دفعه قبلم گفتم در اکثر نحوه پخت ها روش آبپز رو استفاده میکنم که تر بشه نه خشک .خوابش این اوخر یکی در میون بهم ریخته

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
شما چه مدته اصلاح تغذیه داشتین؟ و چه مدته  تحر ک داشتین؟  چند وقته این دو مورد  رو &n ...

من از دوران مجردی به تغذیم اهمیت میدم ولی تحرکم خودبخودی از چهارده سالگی کم شده یجورایی میخوام پاشم ولی نمیتونم انگار با چسب چسبوندنم زمین .جمعه میریم کوه این برا شوهرم خوبه؟

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
شما چه مدته اصلاح تغذیه داشتین؟ و چه مدته  تحر ک داشتین؟  چند وقته این دو مورد  رو &n ...

وضعیت خوابم که مشخص نمیشه زیاد ،معده درد ندارم ،همیشه بیحالم ،شوهرم گاهی معده درد داره ،

بادام  طبعش گر م و خشک هست.   پسته هم همینطور.  ولی داروی اعصاب هستش.  برای شوهر ...

اینجا عاملی که تر میکنه آبه؟