2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 852585 بازدید | 4297 پست

قبل درگیری به وسواس و استرس و افسردگی  سخنرانیها سنگینی  گوش میدادم و لذت میبردم.  چون آدمی بودم که از نوجوونی عاشق  مطالعه بودم.  . و  همینطور کتابهای   سنگینی ميخوندم.  و واقعا کشش داشتم.  بعد که  بیمار شده بودم اصلا نمیتونستم  چیزای سنگین  گوش کنم اصلا تحمل نداشتم  .  یا کارای فکری سنگین فوق‌العاده اذیتم میکرد.  گاهی یه سخنرانی که قبلا با  اشتیاق گوش میدادم رو میذاشتم.  اصلا  تحمل نداشتم.  حدود  یک سال و نیم طول کشید تا دوباره حالتم عادی شد.  الان به لطف الرحمن الراحمین   باز  این توانایی گذشته رو پیدا کردم.   در طی بیماری   فقط آهنگ شاد.  قصه.  فیلم طنز و مستند طبیعت میتونستم نگاه کنم.    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی!ببین من دقیقا نمیدونم تبعم چیه و چیا باید یخورم یا نخورم

کلا سردیجات واست سمه. چون هر طبعی داری الان سرد شده. سردی هم بخوری پسرفت میکنی.  دستورات تغذیه از اول تایپیک رو باید رعایت کنی.  یه مروری کن.  خوراکیهای کارخونه ای و فریزری و سوپری نخور. روغن تو سالم کن.  مغزیجات بخور. و.......

منم سه ساله درگیر استرسم.الان شکر خدا بهترم..ی مدت دیابت بارداری داشتم رژیم میگرفتم خیلی تاثیر داشت ...

اتفاقا یه حساب سر انگشتی کنی  خوراکیهای سوپری هم در مقایسه با خوراکیهای طبیعی ارزون نیستن مثلا یه کره 100 گرمی سوپری قیمتش با 100 گرم کره محلی یا یکیه یا حتی بیشتره. قبول دارم مغزها گرونن،   منتها وقتی پول و درآمد رو مدیریت کنی میتونی اینارو هم بخری  .  یه نکته دیگه بعد مدتی استفاده مغزها   املاح بدن تامین میشه  ونیاز کمتر میشه.  بازم به نظرم نباید  حذفشون کرد در حد اعتدال تو تغذیه روزانه باشن بهتره.   الان مردم اینقدر واسه  تنقلات متل چیپس  سس   پنیر پیتزا  سوسیس کالباس  نوشابه انواع نون سفید    و خوراکیهای کارخونه ای و سوپری  پول میدن. 

. با تغییر روش میشه تو خونه خوراکیهای سالم وارد کرد.  من به تدریج این کارو انجام دادم.  الان اصلا روغن کارخونه تو آشپزی استفاده  نمی کنم. ما هم  مالی متوسط  هستیم.

اتفاقا یه حساب سر انگشتی کنی  خوراکیهای سوپری هم در مقایسه با خوراکیهای طبیعی ارزون نیستن مثلا ...

عزیرم اینکه میگن از دنبه و روغن دنبه استفاده کنین من میترسم..خیلی افراد با مصرف گوشت گوسفند و دنبه  کلسترول و چربی میگیرن..شنیدیم فلانی آبگوشت چرب خورد سکته کرد..دور از جون

نظر شما چیه؟؟

خیلی دوست دارم حداقل برای پسرم روغن مناسب تهیه کنم..چ مارکی بگیرم برای سرخ کردنی و نیمروش؟؟

عزیرم اینکه میگن از دنبه و روغن دنبه استفاده کنین من میترسم..خیلی افراد با مصرف گوشت گوسفند و دنبه & ...

در مورد روغن ها مفصل تو پستها قبل نوشتم بیزحمت پیدا کنید بخونید. 

نه عزیز اینا که در مورد روغن دنبه گفته ‌ شده درست نیست. اینها فقط ‌ شنیده های ماست که صحت نداره.  اتفاقا افرادی که مشکل کبد چرب یا کلسترول دارن روغن هاشون و طبیعی کنن درست میشن. مطمئن باشید. سخنرانیهادکتر روازاده و خیراندیش در مورد روغن رو گوش کنید

البته کلا هرچیزی حتی خوبش  باید یه حدی خرده بشه.   

حتما حتما ذایقه بچه ها رو به خوراکیهای طبیعی عادت بدین.  مشکلی که الان جامعه داره اینکه جوونا که به بد خوردن عادت کردن.

واسه بچه ها روغن زرد.  زیتون و ارده کنجد   هر سه ه عالیه. 

سرخ کردنی ارده کنجد خوبه. 

واسه نیمرو   روغن زرد کره محلی و کنجد خوبه.  

دقیق تر قبلا نوشتم.  حتما مطالعه کنید.

در مورد روغن ها مفصل تو پستها قبل نوشتم بیزحمت پیدا کنید بخونید.  نه عزیز اینا که در مورد روغن ...

بله میرم میخونم..

ی داستانی هست از ابن سینا فیلمش هم ساختن که ی قصابی موقع بریدن گوشت همیشه تیکه تیکه دنبه میخورد ابن سینا بهش میگه اینکارو ن نکن بعد ها ابن سینل میبینه که طرف رو دارن میبرن دفن کنن نزدیک میشه و احیاش میکنه بعش میگه مگه نگفتم دنبه نخور مردم فراردمیکنن میگن مرده زنده شد

متاسفانه پسر من به پروتیین گاوی و کنجد حساسیت داره.

بله میرم میخونم.. ی داستانی هست از ابن سینا فیلمش هم ساختن که ی قصابی موقع بریدن گوشت همیشه تیکه تی ...

عزیزم  روغنها کلا طبع بسیار گرمی دارن.  درجه گرمی شون فرق میکنه مثلا روغن زیتون درجه گرمی کمتر کنجد بیشتره.  زیتون بیشتر تو هوای گرم مناسبه و کنجد مناسب هوای سرد.  دنبه هم بسته به میزان تحرک  و  آب و هوا و سن باید مصرف بشه.  واسه افراد جوان پر تحرک عالیه ولی برای فرد کم تحرک مضر. کلا روغن های طبیعی از هرنوع ش ترجیح داده میشن به غیر طبیعی   .

بله میرم میخونم.. ی داستانی هست از ابن سینا فیلمش هم ساختن که ی قصابی موقع بریدن گوشت همیشه تیکه تی ...

واسه   حساسیت هم  حکیم خیراندیش  نسخه دارن.  من زیاد وارد نیستم.  پیگیری کنید.  چون واقعا حیفه.   ولی روغن زیتونم واقعا عالیه.   مامان زرنگ موفق باشید