2777
2789
عنوان

افسردگی بعد زایمان

133 بازدید | 23 پست

خانوما با افسردگی بعد از زایمان چکنیم؟ 

بچم‌شیر‌ سیرش نمیکنه ناخواسته هم بوده خسته شدم ۱۵روزم هست بدنیا اومده میترسم همش نتونم ازش نگهداری کنم مسولیت سختیه خیلی دارم دق میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفای امیدوار کننده بزنید یه چیزی بگید ک از این حال بدی در بیام برگردم ب روال قبل

گلم حتما برو دکتر...منم هی میگفتم رفته رفته خوب میشم...ولی آدم بدتر میشه

روانپزشک بهم گف افسردگی بعد زایمان بدترین نوع افسردگی هست که اگر بمونه شدیدتر میشه

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
من تحت درمانم...تازه شدید هم هست برا من قرارع تا یه سالو نیم ی قرصیو بخورم...کار من همش گریه بود از ...

عزیزم.الان بهتری ؟ 

من دکتر‌قرص اعصاب داده بهم ولی حوصله هیچکسیو ندارم 

تنفر ندارم خسته ام چون ناخواسته هم بود یهویی ی مسولیت میاد رو دوشت 

عزیزم.الان بهتری ؟ من دکتر‌قرص اعصاب داده بهم ولی حوصله هیچکسیو ندارم تنفر ندارم خسته ام چون ناخواست ...

۲۰ درصد فعلا بهترم

منم ندارم...تنددتند عصبی میشمو بی‌دلیل گریم میگیره ساعت هاااا....فک کن ۷ عصر گریه میکردممم تا ۱۲ شب...بعد ۱۲ شب گریم شدیدتر میشد میرسید به اوجش...بیدار ک میشدم خودمو نمی‌شناختم از بس چشام باد میکرد...فعلا یه هفته هست گریه ندارم...اما همچنان حسرت گذشته رو میخورم...اینکه چقد راحت بودم

عزیزم.الان بهتری ؟ من دکتر‌قرص اعصاب داده بهم ولی حوصله هیچکسیو ندارم تنفر ندارم خسته ام چون ناخواست ...

اره واقعا بچه ناخواسته یکم مادر تو شوک میره حق داری

اگه شیرت کمه با مشورت دکتر به بچه ات شیر خشک بده

من به بچه اولم از سه ماهگی شیر خشک دادم. دچار افسردگی شدم هی با شوهرم دعوام میشد شوهرمم تو اون‌برهه خیلی درکم نمیکرد چون خودشم تو فشار یه سری کارا بود

ولی گذشت

هرچی خوشحالت میکنه همونو انجام بده

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کسی نیس کمکت کنه؟

چرا هستن اطرافیان خونواده خودم ک‌رو‌مخن بیچاره مادرشوهرم کمک میده اونم روم‌نمیشه خسته میشه میخام برم چندروز دیگه خونه خودم ولی همش میگم نمیتونم این بچه رو‌بزرگ کنم  کی اشپزی کنم کی بچه داری کنم به شوهرم برسم 

چهار شیفته کارش خیلی سخته چجوری بچه رو‌اروم کنم بتونه بخوابه 

بچه اولت هست؟بخاطر همسرت باردار شدی؟ چون گفتی ناخواسته بوده

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا هستن اطرافیان خونواده خودم ک‌رو‌مخن بیچاره مادرشوهرم کمک میده اونم روم‌نمیشه خسته میشه میخام برم ...

گلم

برا بچه میتونی صدای سفید بزاری مث صدای جاروبرقی...صدای سشوار...

برنامه گهواره رو نصب کن هر سوالی داشتی اونجا از خانوما بپرس همشون تجربه دارن...اگه کولیک هی قطره کولیک بهش بده...بی بی کولیک...پدیا لاکت...کولیکز...اینا همشون قطره کولیک ان

کنار شیرت شیرخشک بهش بده کمکی

خیلیا همین کارو میکنن...