2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853218 بازدید | 4299 پست

دوستان خواستم یه تجربه ای رو که نقطه عطفی در زندگیم بود رو با شما به اشتراک بگذارم و اون خوندن ترجمه فارسی کتاب معجزه شکرگزاری از خانم راندا برن بود. نگرش آدم رو به زندگی تغییر میده و مثبت میکنه. 

[QUOTE=117176415]شما گفتیدافسردگی بدون دلیل داشتی. من که دلایل افسردگیم جلوی چشمم هست و رفع نمیشه هر ...

هیچی نمیگم چون دیگه از گفتن و فکرکردن به خیلی چیزا سه ساله دارم عذاب میکشم. فقط خوشحالم که حالت خوبه دوست خوبم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی نمیگم چون دیگه از گفتن و فکرکردن به خیلی چیزا سه ساله دارم عذاب میکشم. فقط خوشحالم که حالت خوبه ...

عزیز باهمه مشکلاتت  و سختی هات نا امید نشو  واسه رهایی کاری هرچند کوچیک رو شروع کن

من هفته پیش مربای به درست کردم برای صبحانه ها البته با شکر. شما به جای شکر در مربا از چی استفاده می‌ ...

سلام خانم گل.  والا میگن شکر قهوه ای بهتره  . قیمتش دوسه برابر شکر معمولیه.  زیاد نگرفتم .  حکیم روازاده میگه نبات از قند و شکر بهتره. با اینکه عاشقه مربام  کم درست میکنم.  من نبات میریزم.  حس کردم نبات بهتره. واسه شله زردم نبات میزنم. کلا شکر نمیخرم. قند هم کم.  

عزیزم شما تجربه میگرن هم داشتید در حین درمان؟ 

یه سری سر در د عصبی ‌ شدید  داشتم  خودم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم میگرن بوده.  چون دکتر نرفتم  ولی مطمئن بودم عصبیه و یه  نوع  فشار روانیه .  آره زیاد هم تکرار شده.  با ریلکسیشن   زیاد آروم میشدم. چون مقاومت میکردم با دارو خوردن.  تکرار ریلکسشن  کمکم بود تا آروم شم.  من درد های عصبی زیاد داشتم. کلا دردها به ما خبر میدن به خودت فشار آوردی  یکم یواشتر. یه خرده بزن به بیخیالی.  خصوصا خانمها  که نیاز به لطافت دارن اگه از چیزای لطیف فاصله بگیرن اذیت میشن. .

سلام مامانل عزیزم... مرسیییییی خانم گللللل که اینقدر با حوصله پاسخ سوالاتم رو میدید... راجع به سردرد صحبتتون خیلیییی دقیق بود من که دکتر رفته بودم همینو گفت و گفت که میگرن عصبی فشار آوردی به خودت و شش ماه طول درمان داره. 

حدود سه هفته است که به خاطر از دست دادن عزیزی شبها با کابوس و  وحشت و هراس از خواب میپرم و نمیدونم کجا هستم و بدون اینکه متوجه باشم هراسان از جام بلند میشم و اینطرف و اونطرف میرم..... خیلییییی آزار دهنده است. هر کاری میکنم آرامش در خواب ندارم... دوستان راهی به ذهنتون میرسه؟ 

سلام مامانل من ۲۵سالمه و تابستون تاحالا پانیک میشم و خیلی ییییی حالم بده میشه...دست و پاهام سِر میشن جوری ک انگار فلجم..خیلی بده خیییلی فکرم مغزم دیدم اصلا انگار تعلق ب این دنیا نداره

حدود سه هفته است که به خاطر از دست دادن عزیزی شبها با کابوس و  وحشت و هراس از خواب میپرم و نمید ...

آخی طفلی. من یه سری کار میگم انشاءالله فایده داشته باشه چون خودم  یه مدت با کابوس  از خواب میخریدم.  رفع یبوست خیلی به خواب آروم شب  کمکه.

کا رایی که قبلا نوشتم ولی بازم دقیق رعایت کنید.  

1. اصلا طی روز نخواب حتی دراز  نکشید. 2 غذای شبتون خیلی گرم باشه ارده شیره یا کره عسل  مغزیجات چرب و شیرین طبیعی باشه . 3 غذای شب رو دوساعت قبل خواب بخور.  4  یه خرده غذای شبتون هضم شد حتما   یه مقدار آبجوش و و داغ حالا یا با عسل یا بی عسل بخور و تو خونه نیم ساعت راه برو و  پیاده‌روی داشته باش.  5. وضو قبل خواب6 صدقه کم کنار بذار.  7قران بذارید بالای سر. من خودم قرآن بغل میکردم میخوابیدم 8  هنگام خواب یادآوری وتجسم مناظر طبیعت زیبا   9  ریلکسشن یا تن آرامی داشته باشد 10 موقع خواب سوره توحید بخونید.

حدود سه هفته است که به خاطر از دست دادن عزیزی شبها با کابوس و  وحشت و هراس از خواب میپرم و نمید ...

عزیز   بازم موردی بود بگو انشاءالله نتیجه بده من درک میکنم خیلی صبحا من با وحشت بلند میشدم. الان میفهمم چی میگید.