2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853111 بازدید | 4297 پست

سلام خانمی من۲۶ سالمه.یه دختر۳ ساله دارم.من خیلی خوب بودم سرحال بگوبخند .رژیم گرفتم کلی وزن کم کردم ودرحین رژیم که بودم شوهرم درحقم یه بدی بزرگ کرد ازاون به بعد افسرده وبی حوصله شدم .حوصله هیچکس وهیچکاری روندارم.دلم میخواد بریم.مدام سردخترم جیغ میزنم.خونم کثیفه....

توروخدابمنم کمک کنید

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خانمی من۲۶ سالمه.یه دختر۳ ساله دارم.من خیلی خوب بودم سرحال بگوبخند .رژیم گرفتم کلی وزن کم کردم ...

سلام عزیزم. من فکر میکنم علت مشکل شما رژیم گرفتن شما بوده ‌شما بدنت ضعیف ‌ شده. بعدم واستون مشکلی پیش آمده چون بدنتون ضعیف شده بوده از قبل ، روحی بهم  ریخته بودین مشکل باز بیشتر شده. بین دوستان که به من پیام میدن خیلی افراد هستن در اثر رژیم به افسردگی رسیدن. تو تایپیکم خیلی توصیه کردم رژیم نگیرید. 

خب الانم باز باید به طریق درست املاح بدنتونو تامین کتید. تایپیکمو دقیق بخون. و اجرا کن. غذاهاتون باید بهتر مقوی تر باشه تا املاح بدنتون باز تامین بشن. املاح بدن تامین بشه شما دوباره حالتون خوب میشه. حداقل 6 ماه یا بیشتر زمان میخوایید. 

تایپیکمو خوندین بیایین گروه کنار دوستان دیگه در واتساپ هستیم

فرد افسرده یه فرد تنهاست. ارتباطات اجتماعیش خیلی کمه. رفت آمد خانوادگیش کم و پایینه. از مردم فاصله م ...

قبلا دلم میخواست

ینی میدونستم تنهام ولی دلم میخواست برم سمت ادما و رفتم

ولی انقدر تجربه ی وحشتناکی برام شد ک دیگ نمیخوام و هیج میل و رغبت درونی ای برای رفتن سمت ادما ندارم

میبینم همه باهم دوستن میبینم حتی تو نی نی سایت ادما باهم دوست میشن ولی دیگ اون حس رفتن سمت ادما تو من وجود نداره

قبلا دلم میخواست ینی میدونستم تنهام ولی دلم میخواست برم سمت ادما و رفتم ولی انقدر تجربه ی وحشتناکی ...

عزیزم خب همه آدمها که بد نیستن. شما به خاطر تجربه کم دچار مشکل شدی. بیش از حد به کسایی که نباید نزدیک بشی شدی. به گروه‌های مثبت و عاقل نزدیک بشین. هرکسی لیاقت همنشینی مارو نداره

سلام خدمت مامانل مهربون ودوستان عزیز خواهشا ،لطفا تمنامیکنم هرکس دراین موردکه مینویسم تجربه داره توروخدااامنم راهنمایی کنه ثواب داره

من افسرده ام قرص مصرف میکنم 9ماه میشه که تنگی نفس دارم قفسه سینم زیاد دردمیگیره گاهی سمت راست وگاهی هم سمت چپ 

تنگی نفسهای من جوریه که میفتم به خمیازه وبعد پهلو دردمیشم چندروزم هست که خیلی پهلو دردم  جفت پهلوهام 

یه مسلمونی راهنماییم کنه

اینم بگم که اوضاع معدمم داغون شده

منم۱ماه بعداز زایمانم مدام فکر های منفی دارم الان بچم ۶ ماهه شده بعضی روزا بهترم ولی بعضی روزا گریه میکنم همش میترسم که خودم بمیرم یا ب مرگ بچه هام وشوهرم فکر میکنم اگه نباشن دیوونه میشم.....این قدر فکر کردم ک ی مدت معده درد شدید داشتم با خودم میگفتم شاید سرطان باشه  میترسیدم برم دکتر    ....کلا خیلی عصبی وکم حوصله شدم ....میشه ب منم کمک کنین ...؟

سلام خدمت مامانل مهربون ودوستان عزیز خواهشا ،لطفا تمنامیکنم هرکس دراین موردکه مینویسم تجربه داره تور ...

سلام عزیزم. همه اینا که نوشتی مال مشکل افسردگی ته. تنگی نفس و خمیازه هم همینطور. 

شما پیاده روی و ورزش نکنی روال همینه.  

غذاهای نامناسب بخوری همین مشکلات ادامه داره.

عزیرم پیاده روی هم دارو هستش. اگه نه ماه بری خیلی عوض میشی

و تغذیه همینطور

. غذاهای سفت و سنگین تنگی نفس میدن. شما تو گروه واتساپ هستین؟

منم۱ماه بعداز زایمانم مدام فکر های منفی دارم الان بچم ۶ ماهه شده بعضی روزا بهترم ولی بعضی روزا گریه ...

عزیزم شما مشکل افسردگی بعد زایمان داری 

روزی یه مشت مغزیجات بخور

تایپیکمو بخون و تغذیه تو درست کن. نکته بنویس بذار دم دستت

حتما حتما ورزش و نرمش البته تا یه ماه آروم باشه. روزی نیم ساعت 

سردی خوردن واست سمه . سردی و گرمی و غذاهای سودازا رو بشناس

بیا پیش بچه های گروه در واتساپ تعدادی مثل شما هستن و نی نی دارن

مراعات کنی رو به بهبود میری. مراعات

نکنی بدتر میشی و مشکلت سالها طول میکشه

سلام دوست عزیز.. من حدود دو سه ماه هست که مطالب شما رو دنبال میکنم.. اول خواستم واقعا تشکر کنم بخاطر وجود پرمهرتون و اینکه چقدر خوبه تو دنیا هنوز انسان های مسءولیت پذیر و خوش قلبی نسبت به هم نوعان خودشون پیدا میشه..  من تقریبا به توصیه هاتون عمل میکنم ولی چون بچه ام تازه 7 ماهشه بعضی وقتا نمیرسم که همون روزا حالم گرفته اس..  احساس می‌کنم اگه تو گروه واتساپ تون عضو بشم بهتر میتونم عمل کنم برا بهبود حالم.. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید