2777
2789
نه وندا جون هیچی و شوهرم از اولش نگفته و کوتاه اوده اخه شوهرم از همش میریزه تو خودش و نمیخواد به قول خودش منت کشی کنه
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه چندتا بچه داره مادرشوهرت؟ خب تو هم بهشون بگو ما مشکل داریم
اینکه شوهرت خونه مامانش نمیره مادرشوهرت ناراحت نیست؟
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
چقدر بی انصاف خب اگه دلش نمیخواد شمارو ببینه شما هم نرید
احوالپرسی هم نکنید
نه بخاطر پول بخاطر این بی توجهی
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
باور کن اینقدر خوشحال میشه که نمیریم چون وقتی ما میریم خودش غذا درست میکنه ولی وقتی خودشون و دخترش و دامادش هستن از رستوران میگیرن ... خیلی باسیاست و دورو هست هرچی کاراشو بیخیال میشم دوباره یه کار جدید چیکار کنم مثلا چند روز پیش زنگ زد به من اره من همش غصتون رو میخورم ... واقعا حس میکنم همش الکییه ولی نمیدونم چی جوابشو بدم
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
اخه میدونی جلو شوهرم با من خوبه ولی وقتی اون نیست همش بد شوهرم رو میگه بعد میگه چیزی بهش نگی من چجوری ثابت کنم و چی بگم که دفاع نکنه و همش هم ادعای نماز خوندنش میشه باور کن فقط ریا
شوهر من از اولش هیچ بی احترامی نکرده و همش کوتاه اومده ما میریم اونجا نمیذاره پدرشوهرم بیاد پیش ما ولی وقتی دامادش میاد سرسع میره از تو اتاقش صداش میزنه بیا بشین با این ادم یا سیاست چجوری رفتار کنم؟
حمی جون من همش محبت و احترام میگم که منو اذیت میکنه دو روز پشیمون زنگ میزنه من شما رو اذیت کردم و دوباره شروع میکنه کاراشو ...
اخه حمی جون شوهرم میگه خونشون نمیرم و جواب لفن هم نمیدم من چیکار کنم برم ؟اگه برم وقتی دورویی هاشو میبینم چیکار کنم؟
همه مشکل دارن عزیزم زن بابای شوهرم دقیقا مثل مادر شوهرت. منو شوهرم بعد 1سال رفتیم اونجا واسمون شام نیمرو درست کرد رفتیم نون و ماست خوردیم اخه 24ساعت تو راه بودیم. قبلش بهش خبر داده بودیم. فرداش برادر شوهرم با زنش اومد با اینکه هرروز هم اونجاست ولی 4 نوع غذا پخت از جلوی منو شوهرم برداشت گذاشت جلوی اونا تا الانم هیچ بی احترامی به اونا نکردم
اخی چقدر اینا ... اخه اون که میگی زن باباش ولی مادر شوهر من چی ....
خیلی ناراحت شدم چون با اینکه اینطوری باهامون رفتار میکرد ولی چاپلوسی هم داشت. موقعی که با شوهرم بودم میگفت وای شما چقد بهم میاید و ازین حرفا همینکه شوهرم میرفت میگفت طلاق بگیر اون چیه داری باهاش زندگی میکنی منم هیچ جوابی بهش نمیدادم و این بدترین جواب بود واسش.
وای چقد بدذات سعی کن کمتر اینجور ادما رو ببینی . من که از خدامه مادرشوهرمو نبینم ... به نظر شما من برم با وجود اینکه شوشو نمیاد
2810