2777
2789
عنوان

کیا تا حالا بچشونو تو ماهای آخر از دست دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 3480 بازدید | 60 پست
اون ازچی میتونه باشه ضعیفی لاغری چه میدونم آخه چرا

غلضت خون

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
بازخوبه شما یکی دیگه داری

منم بعد دخترم دوسال  بعد باردار شدم خارج رحمی بود دوسال  بعد خدا بهم داد خداروشکر میکنم ولی ادم هر چقدرم بچه داشته باشه باز دلش هوای اونو میکنه که نیست  امیدوارم باش عزیزم حتما خدا جواب دل شکستتو میده

خدایا پسرمو سالم و سلامت بهم ببخش الهی آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا خون لخته میشه تو جفت دلیلش چیه؟

بعد این مسئله آزمایش دادم مشخص شد غلظت خونم بالاست که تو دوره ی بارداری باید انوکسپارین تزریق کنم .سر پسرم این کارو انجام دادم شکر خدا بهم هدیه داد پسرمو

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
عزیزم یعنی چطورشد دیگه تکون نخورد؟

اره خب تکوناش از صبح کم شد تا اومدم برم بیمارستان  تموم کرد باید همون صبح میرفتم گذاشتم شب شوهرم بیاد برم که دیگه دیر بود

بعد این مسئله آزمایش دادم مشخص شد غلظت خونم بالاست که تو دوره ی بارداری باید انوکسپارین تزریق کنم .س ...

خوب پس چرا تا ماه اخر موند .؟اگه غلظت داشتید؟ببخشید چطور متوجه شدید که این اتفاق افتاده

بعد این مسئله آزمایش دادم مشخص شد غلظت خونم بالاست که تو دوره ی بارداری باید انوکسپارین تزریق کنم .س ...

چه جالب منم همبن امپولو تزریق کردم

چرا قسمتم بود تا 7 ماه داشته باشمش نمیدونم اما میگم که از نگرانیت کم کنم ،شکمم مثل سنگ سفت شد درد خفیف داشتم رفتم بیمارستان تو درمانگاه حالم بد شد فشارم رم رفت رو 5 تقریبا ثانیه های آخر عمرم بود ولی چون  قسمتم بود زنده موندم بعد بیهوشی عمل دکترم گفت برام واینکه خیلی شانس آوردم کلا رحمم رو از دست ندارم.اگر بارداری اصلا دوست ندارم بهت استرس وارد کنم 

2810