2777
2789
عنوان

چقدآدمای اطرافتون بهتون وفادار موندن؟؟؟💔

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 22 پست

درکت میکنم. من توقعمو از بقیه به صفر رسوندم هرکاری هم میکنم براشون اول دل خودمو در نظر میگیرم که پشت سرش توقعی ایجاد نشه. اگه از ته دل و بی توقع بود انجام میدم. اگر دیدم اهل سو استفاده و آزارن در نهایت کنارشون میذارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم. من توقعمو از بقیه به صفر رسوندم هرکاری هم میکنم براشون اول دل خودمو در نظر میگیرم که پشت ...

آخی انشالله نی نی سالم و سلامت بدنیا بیاد

چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را،براے این همه ناباور خیال پرست....💔                                            براے براورده شدن حاجتم یه صلوات😢
خب دیگه پس الان پادشاه بی غم ک میگن بتو میگنا از موقعیتت نهایت استفاده رو ببر عزیزدلم برو کلاس برو ب ...

مرسی ازت گلم😘😘😘

چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را،براے این همه ناباور خیال پرست....💔                                            براے براورده شدن حاجتم یه صلوات😢
فدات ممنون. دعا کن برام

فداتشم حتما گلم میدونم توقع زیادیه ولی اگه منو یادت اومد سر زابمان دعا کن برا ازدواجم

انشالله زنده بمونم حتما😅

عزیزم این چ حرفیههههه انشالله همیشه سالمو سلامت باشی