2777
2789

همیشه به اطرافیانم محبت میکردم خیلی دوست اطرافم بود همه بخاطر شاد بودن و شوخ بودنم دوسم داشتن...دوستی داشتم ک ١٢سال باهم بودیم زندگی کردیم همیشه دستمون تو دست هم بود.😢..مث خواهرم بود اشکامون باهم بود شادیامونم...الان ٧سال ازون روزا میگذره من دیگه ادم سابق نیستم یهو دوستام با ازدواج کردن دورمو خالی کردن دیگه دید ادما عوض شد😒 ..چون مجردم تنهام گذاشتن مردم به بهانه مجرد بودنم هر تهمتی میزنن..چقد دیدم باز شده چقد ادمای اطرافمو دقیقتر میبینم حتی نزدیکترین ادمای زندگیم بهم ضربه زدن..😏نمیدونم واستون پیش اومده یان...اما خداروشاکرم ک باطن ادمارو نشونم داد..

"".تنهایی به از بودن با ادمای دو رو و فرصت طلب😍""

نمیدونین ابن روزا چ حالی دارم همش تو فکر گذشتم چقد به همه خوبی کردم همرو دوسداشتم چحوری تنهام گذاشتن ...

"""میخام بگم تو جامعه ای زندگی  میکنیم ک برای فرار از حرف مردم و تهمتها و نگاه های هرزشون مجبوریم به ازدواج نه از سر شوق و دل خوش"""

چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را،براے این همه ناباور خیال پرست....💔                                            براے براورده شدن حاجتم یه صلوات😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حرفاتو کاملا از ته دلم درکت میکنم عزیزم ...ولی بزار بگن حرفای مردم تمومی نداره حداقل تو مثه من بخاطر حرف فامیلو خانوادت تن ب ازدواج نده عزیزم برات حرفاشون مهم نباشه چون واقعااا ارزش ندارن😑😑

منم وقتی مجرد بودم و دوستام بعد ازدواج باهام فاصله گرفته بودن حس خیلی بدی داشتم واسه همین الان خیلی ...

کاش سر سوزن دوستای من شعور شمارو داشتن

چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را،براے این همه ناباور خیال پرست....💔                                            براے براورده شدن حاجتم یه صلوات😢

شوهرم وپدرمادرم وفادارن..ی جاری دارم که ۸ساله مثل دوست وخواهریم..چندبار خودشو ثابت کرده بهم..امیدوارم تااخر همینجوری باقی بمونیم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
اره حرفاتو کاملا از ته دلم درکت میکنم عزیزم ...ولی بزار بگن حرفای مردم تمومی نداره حداقل تو مثه من ب ...

انشالله خوشبخت باشی عزیزم..ن شاید ناراحتیم یک ساعت باشه  در واقع دیگ حرفاشون هیچ اهمیتی نداره برام

فقط مادرم همیشه پشتم بوده

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم
انشالله خوشبخت باشی عزیزم..ن شاید ناراحتیم یک ساعت باشه  در واقع دیگ حرفاشون هیچ اهمیتی نداره ب ...

فداتشم همچنین گلم ....آره آفرین ک برات بی اهمیتن بخدا الان اونا دارن افسوس میخورن ک ایکاش بجای تو بودن ولی از رو ک میبینی فک میکنی خوشبختن برو از دلشون خبردارشو

فداتشم همچنین گلم ....آره آفرین ک برات بی اهمیتن بخدا الان اونا دارن افسوس میخورن ک ایکاش بجای تو بو ...

اره اکثرشون زندگی خوبی ندارن

خدا بهت سلامتی و دلخوشی بده عزیزم. انشاله عاقبت بخیر باشی

قربونت برم عزیزم همچنین

2810