2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل و بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 2988 بازدید | 57 پست
فدات بشم عزیزم نه نهال اشتباه میکنی با کار زیاد خونه فقط همش خسته و دل مرده میشی ازت خواهش میکنم به درست و به خودت برس مگه چندسال زنده ایم که همش کار کنیم
خدایا غم پدر و مادرمو نبینم....همین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاطفه دقیقا مثل من ، من دخترم متولد بهمنه 91 تا آخرین روز میرفتم امتحان میدادم سرجلسه دردام شروع شده بود ،،،، اما من نه شوهرم کمکمه نه مادرم البته بخاطر بچه دار شدنم اومدم پیش مامانم اما مامانم زیاد حوصله نداره غر میزنه البته بهر سختی بود درسم تموم شد منم رشتم برقه اما اصلا دوسش ندارم و اینکه تو دوره کارشناسی 45واحد افتاده دارم کلا از درس زده شدم ....من اصلا نمیتونم واسه زندگیم برنامه ریزی کنم
مامان مهنا،زبان نخونم یا باید صنایع بخونم که قبولیش سخته یا باید همون ریاضی رو بخونم که اصلا فکرشم آزارم میده.همسرم میگه اصلا ارشد نخون،زبانت که خوبه ادامه بده. برو موسسه های زبان تدریس کن.هم شاغل میشی هم ادامه دادی زبان رو!
زنان با یک دست گهواره را نگه میدارند و با دست دیگر دنیا را....
دخترآفتاب هر کس شرایط بارداریش خب فرق میکنه من مصمم بودم تو دوران بارداری بخونم اما خب 3 4 ماه اول ویار و بی حوصله بودم بقیه شم سنگین شده بودم واقعا نمیتونستم بشینم... خیلی دوران سختی بود عذاب وجدان هم داشتم

من دوره ارشد پسرم 3 سالش بود. کنکور دادم و قبول شدم و الان برای کنکور دکترا میخوام بخونم و باردار هستم. البته شاغل هم هستم و تمام روزهای هفته به جز جمعه ها سر کار میرم. با برنامه ریزی میشه انجامش داد.ولی خیلی استرس داره

سلام دوستان

منم بارها کنکور دادم و قبول هم شدم اتفاقا! 

الان پسرم یک سالشه

تمام وقت شاغلم

ولی امسال هم ارشد مدیریت قبول شدم

خیلی دوست دارم برم دانشگاه

برای موقعیت کاریم هم خوبه

ولی از کوچیک بودن بچم میترسم

دست تنهام و اونقدری کمک ندارم. فقط شوهرمه که نهایتا با بچه بازی کنه تا سرگرم شه و من کارهای خونه رو انجام بدم

به نظرتون برم دانشگاه؟ یا صبر کنم فعلا؟ 

کسی مشوقم نیست همه میگن صبر کن بچه بزرگ شه

ولی اون موقع معلوم نیست چی پیش بیاد و اینکه شاید اون اندازه ای که الان به درد کارم بخوره دیگه بدردم نخوره

کسی بوده که هم شاغل باشه وهم بچه کوچیک داشته باشه و تونسته باشه درسشو بخونه؟

سلام 

من پنج ماه باردارم برای بچه دوم  شاغلم هستم و  امسال دکترای شهید بهشتی قبول شدم دلم نیومد مرخصی بگیرم و با کمال جسارت رفتم انتخاب واحد کردم و دقیقا موقع امتحانا زمان زایمانمه     اصلا نمیدونم چی پیش میاد ولی ایشالا که خیر خواهد بود من عاشقههه دکترا بودم مخصمصا رشته ای که قبول شدم و ذوق دارم نمیدونم شدنی هست یا نه ولی من رفتم تو دلش 

سلام  من پنج ماه باردارم برای بچه دوم  شاغلم هستم و  امسال دکترای شهید بهشتی قبول شد ...

موفق باشی عزیزم. پیامت رو خوندم ی کم شهامتم بیشتر شد! پس منم میرم ب امید خدا تو دلش!

سلام دوستان منم دخترم دوسال و نیمه می‌خوام برای بچه دوم هم اقدام کنم بعد به نظرتون با بچه کوچک و بارداری می توانم برای کنکور ارشد بخونم . در ضمن الآنم کلاس زبان میرم .ممکنه خواهشاً کمکم کنین

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚