2777
2789
من چهار سال در غربت بودم حالا دارم برمیگردم .....................دو ماه دیگه میام به نزدیک فک و فامیل .اصلا حس خوبی ندارم ......به تنهایی عادت کرده ام عجیب ...ولی دلم هم برای تمدن و امکانات تفریحی تنگه !!!!!!!!!!!!
***ادم های ساده و مهربان خیلی خطرناکند !! کلاه که سرشان بزاری خدا کلکتان را میکند !!!***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تهران بودم اومدم چابهار .............2 هزار کیلومتر دور تر .................با هواپیما دو ساعتههههههههههههه....می رفتم دبی با کلاس تر بودم .
***ادم های ساده و مهربان خیلی خطرناکند !! کلاه که سرشان بزاری خدا کلکتان را میکند !!!***
افتاب گردون

من یه بار تو این سایت از بدی های غربت گفتم دعوااااااااااااا شد ههههههههههههه
به خاطره همین چیزی از بدی های زندگی از غربت نمیگم تا کسی ناراحت نشه خخخخخخ
ای جان ای جان ای جان دارم میام به ایران😉
اخی ریحانا جون خوب یعنی یه دونه دوست صمیمی هم نداری که ایرانی باشه؟؟؟؟؟؟ از همین سایت پیدا کن
من 3 تا دوست صمیمی دارم که تو همین سایت با هم دوست شدیم
که یکیشون داره میره یه شهره دیگه
ای جان ای جان ای جان دارم میام به ایران😉

هه هه دیدی گفتم ....هنوز نمیدونن چابهار کجاست ...منو بگو ......................افتاب گردون برو شیراز رو بچسب حد اقل اینه که همه میشناسنش ................