2777
2789
صحبا صحب جون چه خوبه که برای شما یه ساله عادی شده. من نزدیک پنج ساله غربت هستم و هر روزش برام غربته با اینکه سرم شلوغه ولی همش دلتنگه مامانمینا هستم. هر لحظه نگرانشون هستم یه روز برای آلودگی هوا یه روز برای گرونی یه روز برای مریضی .... شاید هم من زیادی حساسم
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش بازشد...
"اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم ادم بخواد بمیره هم باید بره. خارج از ایران بمییرهههههه

من که خیلییی دوست دارم برم

مهم نیست آخرین زلزله زندگیت چند ریشتر بود...مهم نیست که در آن زلزله چه چیزهایی رو از دست دادی!! مهم این است که دوباره از نو بسازی...جهانت را؛ زندگیت را؛ باورت را ....مهم شروع دوباره است ...
قربونت برم غربت اونجایی که خاکش مال خودت نیست !!
زبونت رو نمیفهمنن زبونشنون رو نمیفهمی !!
فکر خاک وطنت رو میکنی برای دیدنش 6 ماه تا یکسال باید بشینی برنامه ریزی کنی !!!
8 ساعت با ماشین راهه ؟؟
ما باید نزدیک 30 ساعت پرواز کنیم و 3-4 تا پرواز عوض کنیم تا از غربت در بیایم :))

خلاصه خواستم بگم خیلی هم تو غربت نخواهی بود به نکات مثبتش فکر کن
ریحان جون آره من چند ماهی تجربه کردم.اما همش شوهرم برام شده همه کس هم پدری هم مادری هم شوهری کرده نخندین به حرفم شده که وقتی گشنمه غذا میاره وقتی غصه میخورم دلمو شاد میکنه و منم کلا غربتو از یاد میبرم البته اگه این خانوادش بزارن