2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869340 بازدید | 28433 پست
اصلا کل زندگیم بهم ریختههه

ن من دراون حد نیست ولی خب ب خودم اهمیت نمیدم همش کارم شده بشور و بساب اعتماد بنفسمو از دست دادم خودمو دوست ندارم احساس میکنم زشتم

خدایا شکرت واسه نعمتی که دادی بهم لیاقت بده خوب ازش نگهداری کنم و همینطور سلامتی رو از خودم و شوهرم نگیر تا یه عمر با عزت سایمون بالای سر دخترمون باشه   اگه میتونی واسه سلامتی خودم و شوهرم و دخترم یه صلوات مهمونم کن مرسی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.من امروز بااین تاپیک اشنا شدم وقت نمیکنم همشو بخونم کمکم کنید من ازهمه لحاظ مشکل دارم😥 ...

مهسا بانوی عزیزم میتونم بپرسم چند سالتونه؟

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
ن من دراون حد نیست ولی خب ب خودم اهمیت نمیدم همش کارم شده بشور و بساب اعتماد بنفسمو از دست دادم خودم ...

نفس عزیز اسم کار تو خونه رو بشور و بساب نزار‌.انجام دادن کارهای روزمره خونه یکی از راه های کم کردن فشار زندگیه عزیزم‌.احساس نکن کار کم اهمیتی انجام میدی.در مورد اهمیت به خود هم خانوما عاشق زیبایی هستن‌.با چند تا راه ساده میتونین زیبایی خودتونو بیشتر کنین

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
۱۸سالمه

مهسا عزیزم تو هنوز خیلیییییی جوونی برای اینکه از این فکرا بکنی.18 سالگی تازه شروع روزهای جوونی ادمه.منم 22 سالمه اگه دوست داری میتونی به عنوان خواهر بزرگ ترت البته سنی گفتماااا رو کمکم حساب کنی

مرسی عزیزم درسته سنم کمه ولی خب خیلی چیزارو خراب کردم😔چرا که نه خوشحالم میشم ممنونم 

دوست داری با هم خصوصی صحبت کنیم؟ برات پیغام دوستی فرستادم