2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869345 بازدید | 28433 پست
من هفته پیش کاملن واسپرده شده بودم و خیلی با شوهرم روزای خوبی داشتم و واقعن حس زن بودن بهم دست داده بود خخخخخخخخخخخخ
از شنبه شب زدم در اثر خستگی زیاد زدم همه چیو خراب کردم حالا میخوام دوباره درستش کنم
بیچاره همسری این مدت می بینه من همش تغییر می کنم گیج شده از این جریان خوشم اومده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها نمیدونم این کار سازه خوندمش شماهم ببین بدرد براتون میخوره اگه شد جوابشو برام بزارین بقیه هم استفاده کننن
یه راهکار جالب و مهم برای اینکه شوهرتون بهتون بیشتر توجه کنه...شاید کمی حقه بد نباشه برای استحکام محبتها...خوب همه میدونین مردها اغلب عاشق اینن که زنانشون خاص دوست داشتنی باشه و در نزد اطرافیان محبوب جلوه کنه.حالا شما هرچه قدر هم خوب باشین شوشوتون یا توجه نداره یا باور نداره.ولی وقتی کسی باشه که با اب و تاب و لعاب دادن ازتون چند باری تمجید کنه کم کم باورشون عوض میشه و روی ذهنشون تأثیر میذاره.حالا شده از هر کسی و از هر طریقی کمک بگیرین.اگه شوهرتون پیامک گوشیتون رو میخونه از طریق یه دوست و با کمک اون یه پیامک بگیرین که توش از شما چهرتون جذابیت شما یا رفتارتون اغراق امیز تعریف بشه...یا از فامیل تو میهمانی ها.بهشون بگین نمی خواین خساست و کنار بذارید یه کمی هم شده ازم پیش شوهرم تعریف کنین منم به نوبتم تلافی میکنم دختر خاله دختر عمو خاله وعمه وگاها عمو و دایی...خلاصه شاید به نظرتون ایده جالبی به نظر نیاد اما امتحان کنید و با کمی فکر بازم میتونین خلاق تر و زیرکانه تر عمل کنین
دوستان یه چیزی خیلی نتیجه خوب داده واسم
اینکه هیچ چی رو از شوهری مستقیم و حالت دستوری نمی گم
مثلن قبلن می گفتم در این قوطی را باز کن واسم
حالا خودمو میزنم به خنگول بازی و با قوطی ور میرم و بعد با ناتوانی زنانه به شوهری میگم در این قوطی باز نمیشه اونم مثل یه قهرمان میپره میاد کمک
زمان احوالپرسی و دست دادن و یا سلام گفتن به این نکات توجه کنید.فاصله ها را رعایت کنید.برای سلام کردن و دست دادن پیش دستی کنید واگر به بزرگترها میرسید شما زودتر سلام کنید اما در دست دادن پیش دستی نکنید.شل و یا سفت دست ندین.اگه دستکش انداختین و مجبورین دست بدین عذر خواهی کنید.با انگشت دست ندید.در مقابل جواب سلام سر تکون ندید.درجمعی وارد شدید جدای از پست و مقامتون اگه باعث برهم زدن نظم نمیشین بلند و رسا و متین سلام کنید.گاهأ حین سلام کردن لبخند بر لب داشته باشید
کند،اگر میدانستید افکارتان چقدر قدرتمند است پس لحظه ای منفی فکر نمیکردید.زندگی راضی نگه داشتن همه نیست.خداوند برای هر کسی که وارد زندگیتان میکند دلیلی دارد.وقتی کسی را واقعا دوست دارید فاصله،سن،قد، وزن فقط یک عدد خواهد بود.اگر کسی با شما مشکل دارد مشکل خود اوست شما ارزشتان بیشتر از انست که انرژی خود را صرف چیزهای منفی کنید.جایی نمانید که مجبورند تحملتان کنند جایی بروید که بودنتان را جشن بگیرند.ادمها را به خاطر اینکه باعث نا امیدیتان میشوند سرزنش نکنید خود را سرزنش کنید که از انها بیش از حد توقع دارید.کسی که شما را دوست دارد اگر هزار دلیل برای رفتن داشته باشد.هرگز ترکتان نمیکند یک دلیل هم برای ماندن میابد.اگر به کسی کاملا اعتماد کردی دو حالت دارد یا کسی برای زندگی یا درسی برای زندگی......
هنر یه زن یعنی همین یعنی قدرت زنانگی
هیچ میدونین قدرت زنانگی خیلی بیشتر از قدرت رستم بودنه
یه زن نباید مردونه رفتار کنه نباید توی خونه رستم باشه باید زن باشه
یه زن حتی ناراحتیش و عصبانیتش رو با لطافت زنانه بیان میکنه

فک کنم زیادی حرف زدم ایشالله برای روزهای بد همتونو به خدایه بزرگ میسپارم وبهترینارو براوتن ارزو میکنم
سلاااااام
واله خخخخخخخخخ
یعنی الان منم برم بنویسم؟ خخخخخ
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
کل به این نتیجه رسیدم به اقایون نباید خیلی رو داد-نباید به روشون خیلی خندید-خیلی نباید باهاشون شوخی کردهر از گاهی باید خودتونو ناراحت نشون بدید تا بفهمه همچین هم از زندگی با اونا راضی نیستید و باید بیشتر به شما فکر کنه-باید پر توقع بود اینو از زبون یه مشاور شنیدم اینطوری مرد انگیزه برا تلاش بیشتر پیدا میکنه-باید به خودتون برسید و مثه یه جواهر برا خودتون ارزش قایل بشید-باید جوری خودتونو محکم و با پشتوانه نشون بدید که حواسش جمع باشه ممکنه شما رو از دست بده-تو روابط جنسی خانومانه رفتار کنید هر کاری براش نکنید چون اون دوست داره فقط انچه که متعارف و معموله-اینارو با اطمینان گفتم چون حسابی بررسی در موردشون کردم

دلم نیومد اینو نزارم براتون
نکته دیگه اینکه حریم شخصی خودتونو کماکان مثه دوران مجردی داشته باشید ببخشید مثلا خیلی از خانمها عادت دارند لباسهای زیرشونو جلو همسراشون در میارند یا عوض میکنند یا حتی شلوار و دامن خونگیشونو این کار درستی نیست ممکنه جاذبه جنسیتون برا مرد از دست بدید و یا حتی احترامتونو.من خودم برادرزاده دو ساله ای دارم که با اینکه پسره اما هیچوقت نمیذاره جلو جمع و حتی ماها مادرش لختش کنه من خودم از شخصیتش خوشم میاد برا خودش احترام قایله.

نکته دیگه اینکه همیشه لباسای لختی به تن نداشته باشید بیشتر از لباسای نیمه باز و چشمک زن استفاده کنید .بخاطر این میگم ممکنه برا همسرتون عادی بشه اندامتون و باز هم جاذبه جنسیتونو از دست بدید اینا چیزایی بود که به ذهنم رسید حالا شاید موافق یا مخالف باشید

نکته دیگه اینکه اصلا اصلا در مورد خونواده یا فامیلتون چیز بدی بهش نگید یعنی باهاش دردو دل نکنید تو این جور مسایل سعی کنید یه دوست قدیمی و خوب داشته باشید تا به موقع باهاش دردو دل کنید چون بعضی خانمها وقتی ازدواج میکنند کلا بی خیال دوستاشون میشن که اشتباه خیلی بزرگیه