2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869345 بازدید | 28433 پست

سلامممم جالبه همه میگیم کاش فعال بشه دوباره ولی هیچکس نمیاد گزارش بده 

من دیروز خیلی سعی کردم با همسرم با ارامش حرف بزنم 

مشکلم تند حرف زدن و گاهیی بلند حرف زدنه مخصوصا موقع ناراحتی 

حتی خودشم گوشزد کرده چند بار 

اما وقتی با ارامش حرف میزنم واقعا لذت میبره همسرم و صد البته خوددم 

اما بسی سخته 😅

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا من تجربیاتم رو میگم هرکی بود بخونه، من خودم دختریم که خیلی بهم میگن ناز و عشوه داری. 

مثلا یکی از راه های ظرافت داشتن اینه که اصلا و تحت هیچ شرایطی فحش ندیم وبد دهنی نکنیم چون بددهنی به شدت از ظرافت یه دختر کم می کنه حتی اگه خیلی هم عصبانی بودیم نباید فحش بدیم و داد بزنیم وبی ادبی کنیم باید توی هر شرایطی ظرافت داشته باشیم

سعی کنین زیاد وارد بحثای سیاسی نشین بحثای سیاسی یکم آدم رو مردونه می کنه اصلا چیز جالبی هم نداره به جاش برین سراغ هنر 😍 اصلا خدا هنر رو واسه زن خلق کرده، نقاشی نویسندگی رقص خوانندگی نواختن ساز آشپزی ... این چیزاست که روحیه ی آدم رو ظریف می کنه البته کتاب بخونین تا بالغ تر بشین ولی بیشتر به هنر اهمیت بدین هنر چیزیه که خیلی شما رو لطیف تر می کنه و واقعا خیلی زیبا تر از سیاست و این چیزاست... 

اگه میخواین از نظر ظاهری ظرافت داشته باشن از اکسسوری خیلی استفاده کنین(اکسسوری یعنی گردنبند و پابند و گوشواره و کمربند و...) بهتره رنگ اکسسوری ها تونم ست باشه مثلا یکی نقره ای نباشه یکی طلایی یکی مسی، همه نقره ای یا همه طلایی. 

اگر هم اهل نماز و اینا نیستین حتما لاک بزنین لاک  خیلی زنونه تر نشونتون میده اگه هم ناخنتون رو از ته نگیرین و یکم بلند کنین و سوهان بکشین که عالیه. ناخنای پاتونم لاک بزنین که وقتی صندل می پوشین یه حالت لوندی داشته باشه خیلی جذابه. 

ژست نشستن خیلی مهمه مثلا وقتی می شینین حتی وقتی خسته این پاهاتون وا نکنین ولو بشین، اگه خیلی خسته بودین برین تو تخت خواب بخوابین ولی هیچوقت موقع نشستن ولو نشینین من وقتی می بینم یه خانم ولو نشسته پاهاشم وا کرده میگم این اصلا لوندی و ظرافت نداره، پاتونو ببندیدن و خیلی شیک  و با کمی انحنا بشینین و قوز هم نکنین خانمای جذاب قوز نمی‌کنن. 

خانما بیشتر سعی کنید از رنگ های شاد و زنونه استفاده کنین مثل صورتی، قرمز، نارنجی... اینجوری هم خودتون روحیتون شاد تر میشه هم دخترونه تر و جوون تر به نظر میاین هم خودتون حس خوبی پیدا می کنین همش لباسای مشکی و قهوه ای و خاکستری نپوشین آدم احساس افسردگی می کنه تو این لباسا. 

من خودم خیلی از رنگ استفاده می کنم نه فقط واسه لباس، واسه همه چی. مثلا دیروز یکی از صندلی هامو رنگ کردم، رنگ صورتی درست کردم و به صندلی زدم انقدر خوشگل و دخترونه شده که می بینم کیف می کنم و احساس شادابی و دخترونگی بهم دست میده. 

برای خودتون صندل تو خونه بگیرین که هم یاد بگیرین با پاشنه بلند راه برین هم اینکه ناخوداگاه خودتون هم حس می کنین ظرافتتون بیشتر شده و کیف می کنین. 

موقع حرف زدن یکم صداتون رو نازک کنین و بکشیییین. مثلا علیییی، مهراااان، بیتااا... 

بعد اگه دوست دارین ببینین صداتون زنونه هست یا نه و اگه نیست زنونه اش کنین، چند خط از کتاب رو بخونین و صدای خودتون رو ضبط کنین، بعد که صداتون رو ضبط کردین همون رو گوش کنین اونوقت خودتون می فهمین ایراد های صداتون چیه مثلا زیادی تند تند حرف می زنین یا صداتون ظریف نیست و... اینجوری هم صداتون قشنگ تر و زیباتر میشه هم اینکه فن بیانتون بهتر میشه و اعتماد به نفستون هم بالاتر میره حالا دوباره صداتون رو ضبط کنید و سعی کنید ایراد های ضبط قبلی رو برطرف کنید. این کارو روزی یه ربع هم انجام بدین بسه بعد یه مدت می بینین چقدر خوش صدا و خوش صحبت تر شدین❤️

برای خودتون صندل تو خونه بگیرین که هم یاد بگیرین با پاشنه بلند راه برین هم اینکه ناخوداگاه خودتون هم ...

راستشو بخواى به نظرم تو ديگه خيلى به خودت سخت ميگيرى🥴

زندگى شايد آن لبخندى ست كه دريغش كرديم...
من دوست ندارم ادا دربیارم. هرکسی یه جوریه. من دوست دارم خودم باشم. راحت باشم. بالاخره روحیات آدم ها، ...

نه خب آدم می تونه ظرافت داشته باشه اما آدم خونگرم و باحالی هم باشه، این دوتا تضادی باهم نداره. 

متاسفم برات استارتر با این دغدغه هات حالم بهم میخوره زنو تا چه حد تنزل میدین

همونطور که یه مرد باید مردونگی داشته باشه، یه زن هم باید زنونگی داشته باشی این که کوچیک کردن زن نیست اتفاقا یه زن که زنونگی کاملی داره خیلی بالاتر از بقیه زن هاست، همون طور که یه مرد که مردونگی بالایی داره خیلی بالاتر از بقیه مرد هاست. هرموقع چیزی در مورد زن ها گفتن که زن ها باید فلان کارو بکنن ناراحت شدین بلافاصله برعکسش کنین می بینین این مسائل در مورد مرد ها هم هست اونوقت دیگه ناراحت نمیشین❤️