سلام دوستان خوبین
نظراتتونو در مورد جمع بند ندادین !!!!!!!!!!!!!!
ستاره جونم در مورد غذا خوردن
من خیلی دقت کردم البته اینهایی که میگم جامع نیست ولی خوب بی تاثیرم نیست
یک اینکه تا وقتی همه سر میز شام نیومدن یا سر سفره نیومدن مخصوصا بزرگتر ها غذا تونو شروع نکنین
بزارین اونها دست به قاشق ببرن بعدش غذا رو شروع کنید
به نظرم واسه سالاد همیشه یه ظرف جدا داشته باشید توی ظرف غذاتون سالاد نریزید
بهتره اول هر غذایی رو که میخواهید یه کمی بکشید توی ظرفتون اگه از طعمش خوشتون اومد مجددا بریزید برای خودتون که اگه دوست نداشتین اضافش تو ظرف نمونه که زشته صاحب خونه ممکنه بفهمه که دوست ندارینکلی زحمت کشیده و خستگی تو تنش بمونه فکرشم مشغول شه چرانخورد و یا اینکه مجبور نشین تا اخر بخورینش در حالیکه دوست ندارین این غذا رو
حتما دم دستتون دستمال کاغذی بزارین برای پاک کردن دستو دهانتون یکی هم کمه و در اخر فراموشتون نشه دشستمالتونو بر دارین و بندازین دور انداختنش توی ظرف غذا اصلاح زیبا نیست من که دستمال کاغذی ببینم توی ظرف موقعی که دارم ظرفها رو میشورم یه حسی بدی بهم دست میده
حتما از چنگالتون به درستی استفاده مکنید دور تا دور قاشقتونو تمییز کنید زیر قاشقتونو ...در کل چنگال فقط برای فرستادن غذا تو قاشق نباشه موارد استفادشو کامل بدونین
قاشقتونم لبریز از غذا نکنید تا مجبور نباشید دهنتونو زیاد از حد باز کنید و ممکنه نتونین همشو دهنتون جا کنید هم میریزه بیرون لباستونو کثیف میکنه هم لپتون خیلی قلنبه میشه و سخته جویدنش
هرگز با دهن پر حرف نزنید اگه کسی شما رو مخاطب قرار داد یا سوالی پرسید و مجبور شدید حرف بزنید با شاره دستتون یه مکثی بکنین و یه فرصتی بگیرید دهنتونو خلی کنید بعد صحبت کنید تا خدایی نکرده غذا تو گلوتون نپره یا پرت نشه بیرون که زشته تازه حرفاتونم نمیتونین خانومانه بزینی
ولی تا میتونین موقع غذا خوردن اگه واجب نیست صحبت نکنین هرگز مگه دیگه چاره ای نداشته باشین
موقع نشستن چه روی زمین چه روی صندلی پشتتون صاف و کشیده باشه حتما حتما هم خانومانه تره هم به اون معده بیچاره فشار نمیاد هم رو بشقابتون خم نشدین بقیه هم فکر نمیکنن چقد رهوله
لقمه هاتونو کامل بجوید این باعث میشه هم معدتون سالمتر باشه هم ارومتر غذا بخورین زودتر سیر میشین چون فکتون بیشتر تکون میخوره هم لاغر تر میشین تند خوری باعث چاقیه
من لقمه هامو اینقدر میجوم تا حس کنم همش له شده حتی یه دونه برنج درسته قورت ندیم اینطوری خانومانه ترین
بزارین دهنتون خالی بشخ لقمه بعدی رو بخورین
یادتونه فیلم یانگوم چطوری با شتها غذا میخوردن چقدر با ارامش میجویدن تا همه مزه ها رو حس کنن و تمرکز میکردن روی غذاشون حتی مزه ادویه ها رو هم تشخیص میدادن لذت ببرین از غذا خوردن فقط نخواهین سیر بشین و رفع گشنگی بشه
لیوان اب یا نوشیدنیتونو لبریز نگنین تا نمونه جرعه جرعه بخورین اروم قورت قورت نخورینکه صدا نده
حواستون به نوشیدنی های گاز ار باشه حتما اگه باد گلو داشتین کنتلش کنید دستتونو جلو دهنتون بگیرید سرتونو یه خورده خم کنید
اگه چیزی میخواستین حتما محترمانه بخواهید و وقتی به دستتون رسید تشکر کنید
حتما بشقابتونو خالی کنید بعد دوباره بکشید
در اخرم حتما حتما بشقابتون تمییز باشه به قول پسر داییم اییییینه باشه
درست اینه واسه اعلام اینکه سیر شدین و محترمانه هم باشه قاشق چنگال رو ول نکنین توی بشقاب کنار هم بزارین
حتما واضح محترمانه و کال از صاحب خونه تشکر کنید و اگه غذایی رو دوست داشتین ازش تعریف کنید
من اینها به ذهنم رسید چیز دیگه ای یادم اومد مینویسم