2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869486 بازدید | 28433 پست
من هر روز که میرم سرکار حواسم به مدل راه رفتن و حرکت دستام هست
تو راه هی یادآوری میکنم به خودم و سعی میکنم از روی حرکات دیگران که بنظرم خانومانه میاد یاد بگیرم
به نظر خودم که تغییر کردم مخصوصا حالت راه رفتنم
توی حرف زدنم هم تند صحبت نمیکنم و اول هر صحبتی یه لبخند ملیح میزنم
خودم کامل متوجه تغییرات خودم و تغییر عکس العمل و برخورد دیگران بخصوص اطرافیان میشم
بغیر از خودم دو تا همکار خانوم دارم که گاهی با هم صحبت میکنیم
یکی از این خانوما همش وسط حرف بقیه یا راه حل ارائه میده یا تجربه خودش رو میگه
یعنی هر وقت میخایم چیزی رو تعریف کنیم ایشون با حرف زدن بیموقعش یا راه کار ارائه میده یا بحث رو به جای دیگه میکشونه یا یاد خاطره مشابهی میفته و تا آخر تعریفش میکنه ...... اصلا از این کارش خوشم نمیاد و به نظرم خیلی رفتار زشتیه
منم سعی میکنم کمتر باهاش هم صحبت بشم. من از این رفتار ایشون یاد گرفتم که خودم شنونده خوبی باشم و یکبار که همکار دیگم داشت صحبت میکرد این خانم همش وسطش پرید و حرف زد ولی این همکارم به حرفش ادامه داد و وقتی به من نگاه میکرد میدید که لبخندی روی لبم هست و با دقت دارم بهشون گوش میدم ........ اون لحظه با نگاهش به من فهموند که چقدر مودب و خانوم هستم و انگار ازم تشکر میکرد اینو از رفتارش با خودم متوجه شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رابطه مستقیم بین نجابت وخانمی هست.شاید رفتار جلف بعضیا تو جمع مردونه جلب توجه کنه ولی به همون اندازه دیگه خانم محسوب نمیشه.مثلا با شوهرمون داریم حرف میزنیم لازم نیست دیگرانم بفهمن الان ما داریم ناز میکنیم یا یه شوخی جلف با هم کردیه بشنون.وداریم ریز ریز میخندیم.
من هم خواننده خاموشم و اینجا رو دوست دارم
این هم مطلبی که چندوقت پیش توی وبلاگم نوشته بودم

من دوست دارم یک زن باشم؛ دوست دارم در میهمانی ها به جای شلوار، یک دامن تنگ کوتاه یا فون با صندل پاشنه دار بپوشم.

من دوست دارم یک زن باشم؛ دوست دارم موهای تمیزم و درخشانم را روی شانه ام بریزم و در آینه خودم را نگاه کنم.

من دوست دارم یک زن باشم؛ دوست دارم پیراهن آبی گل صورتی ام را بپوشم و نگاه تحسین گر همسرم را ببینم.

من دوست دارم یک زن باشم؛ دوست دارم رژ لب و رژ گونه صورتی بزنم و با خوشحالی آن را با روسری سفید و صورتی ام ست کنم.

من دوست دارم یک زن باشم؛ دوست دارم ساعتها در خیابان قدم بزنم و فقط ویترین مغازه ها را تماشا کنم و شاید خودم چیزی نخرم.

من دوست دارم یک زن باشم؛ دوست دارم ساعتها با زنان دیگر درباره رنگ لباس و روسری و کفش حرف بزنم بی آنکه خسته شوم.

من دوست دارم یک زن باشم؛ دوست دارم برای پیدا کردن چیزی که در ذهنم است تمام فروشگاههای شهر را بگردم.

من دوست دارم یک زن باشم؛ دوست دارم در کمدم 20 جفت کفش رنگارنگ داشته باشم که شاید سالی یک بار هم آنها را نپوشم!

من دوست دارم یک زن باشم؛ دوست دارم همه عکسهای دونفره مان را قاب بگیرم و به دیوار بزنم یا همه جای خانه بگذارم.

من دوست دارم یک زن باشم؛ دوست دارم همه جای خانه شمع روشن کنم.

من دوست دارم یک زن باشم؛ دوست دارم بارها جای وسایل خانه را عوض کنم و هر بار فکر کنم اگر این را یک اپسیلون آنطرفتر بگذارم، خیلی بهتر می شود!

من دوست دارم یک زن باشم؛ دوست دارم با دقت و وسواس برای کسانی که دوستشان دارم هدیه بخرم و و کاغذ کادو را هم با همان وسواس انتخاب کنم و با ذوق کادوپیچ کنم.

من دوست دارم یک زن باشم، من همه حسهای زنانه ام را با تمام وجود دوست دارم.

وقتی مادر میشوی اجازه میدهی قسمتی از قلبت برای همیشه بیرون از سینه ات بتپد.
کریستین بوبن میگه:هنر بزرگ، هنر فاصله‌هاست. آدم، زیادی نزدیک باشد می‌سوزد، زیادی دور، یخ می‌زند؛ باید نقطه‌ی درست را پیدا کرد و در آن ماند.
فکر کنم این هم یک نکته ظرافت زنانه است حفظ فاصله در رابطه ها
وقتی مادر میشوی اجازه میدهی قسمتی از قلبت برای همیشه بیرون از سینه ات بتپد.
سلام دوستان خوبین
نظراتتونو در مورد جمع بند ندادین !!!!!!!!!!!!!!

ستاره جونم در مورد غذا خوردن
من خیلی دقت کردم البته اینهایی که میگم جامع نیست ولی خوب بی تاثیرم نیست
یک اینکه تا وقتی همه سر میز شام نیومدن یا سر سفره نیومدن مخصوصا بزرگتر ها غذا تونو شروع نکنین
بزارین اونها دست به قاشق ببرن بعدش غذا رو شروع کنید
به نظرم واسه سالاد همیشه یه ظرف جدا داشته باشید توی ظرف غذاتون سالاد نریزید
بهتره اول هر غذایی رو که میخواهید یه کمی بکشید توی ظرفتون اگه از طعمش خوشتون اومد مجددا بریزید برای خودتون که اگه دوست نداشتین اضافش تو ظرف نمونه که زشته صاحب خونه ممکنه بفهمه که دوست ندارینکلی زحمت کشیده و خستگی تو تنش بمونه فکرشم مشغول شه چرانخورد و یا اینکه مجبور نشین تا اخر بخورینش در حالیکه دوست ندارین این غذا رو
حتما دم دستتون دستمال کاغذی بزارین برای پاک کردن دستو دهانتون یکی هم کمه و در اخر فراموشتون نشه دشستمالتونو بر دارین و بندازین دور انداختنش توی ظرف غذا اصلاح زیبا نیست من که دستمال کاغذی ببینم توی ظرف موقعی که دارم ظرفها رو میشورم یه حسی بدی بهم دست میده

حتما از چنگالتون به درستی استفاده مکنید دور تا دور قاشقتونو تمییز کنید زیر قاشقتونو ...در کل چنگال فقط برای فرستادن غذا تو قاشق نباشه موارد استفادشو کامل بدونین

قاشقتونم لبریز از غذا نکنید تا مجبور نباشید دهنتونو زیاد از حد باز کنید و ممکنه نتونین همشو دهنتون جا کنید هم میریزه بیرون لباستونو کثیف میکنه هم لپتون خیلی قلنبه میشه و سخته جویدنش

هرگز با دهن پر حرف نزنید اگه کسی شما رو مخاطب قرار داد یا سوالی پرسید و مجبور شدید حرف بزنید با شاره دستتون یه مکثی بکنین و یه فرصتی بگیرید دهنتونو خلی کنید بعد صحبت کنید تا خدایی نکرده غذا تو گلوتون نپره یا پرت نشه بیرون که زشته تازه حرفاتونم نمیتونین خانومانه بزینی
ولی تا میتونین موقع غذا خوردن اگه واجب نیست صحبت نکنین هرگز مگه دیگه چاره ای نداشته باشین
موقع نشستن چه روی زمین چه روی صندلی پشتتون صاف و کشیده باشه حتما حتما هم خانومانه تره هم به اون معده بیچاره فشار نمیاد هم رو بشقابتون خم نشدین بقیه هم فکر نمیکنن چقد رهوله

لقمه هاتونو کامل بجوید این باعث میشه هم معدتون سالمتر باشه هم ارومتر غذا بخورین زودتر سیر میشین چون فکتون بیشتر تکون میخوره هم لاغر تر میشین تند خوری باعث چاقیه
من لقمه هامو اینقدر میجوم تا حس کنم همش له شده حتی یه دونه برنج درسته قورت ندیم اینطوری خانومانه ترین
بزارین دهنتون خالی بشخ لقمه بعدی رو بخورین
یادتونه فیلم یانگوم چطوری با شتها غذا میخوردن چقدر با ارامش میجویدن تا همه مزه ها رو حس کنن و تمرکز میکردن روی غذاشون حتی مزه ادویه ها رو هم تشخیص میدادن لذت ببرین از غذا خوردن فقط نخواهین سیر بشین و رفع گشنگی بشه

لیوان اب یا نوشیدنیتونو لبریز نگنین تا نمونه جرعه جرعه بخورین اروم قورت قورت نخورینکه صدا نده
حواستون به نوشیدنی های گاز ار باشه حتما اگه باد گلو داشتین کنتلش کنید دستتونو جلو دهنتون بگیرید سرتونو یه خورده خم کنید
اگه چیزی میخواستین حتما محترمانه بخواهید و وقتی به دستتون رسید تشکر کنید
حتما بشقابتونو خالی کنید بعد دوباره بکشید
در اخرم حتما حتما بشقابتون تمییز باشه به قول پسر داییم اییییینه باشه
درست اینه واسه اعلام اینکه سیر شدین و محترمانه هم باشه قاشق چنگال رو ول نکنین توی بشقاب کنار هم بزارین
حتما واضح محترمانه و کال از صاحب خونه تشکر کنید و اگه غذایی رو دوست داشتین ازش تعریف کنید

من اینها به ذهنم رسید چیز دیگه ای یادم اومد مینویسم
ستاره جونم من خیلی علاقه دارم به این چیزا ولی اونجوری که مهارت داشته باشم نه
ولی همش توی نت دارم سرچ میکنم تزیین خونه میز غذا سفره خیلی دقت میکنم
تاپیکهای اینجوری رو سیو مکردم و دنبالشون میکنم از طراحی داخلی و دکوراسیونو چیدمانم لذت میبرم حتما اگه میتونستم رشته دانشگاهمو این چیزا انتخاب میکردم