2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869486 بازدید | 28433 پست
.یه چیزو در مورد مردا بدون اصلا دوست ندارن یه نفر مسیرو بهشون بگه چون احساس ناتوانی میکنن.منم قبلا همیشه حرص میخوردم.اما الان اصلا نمیگم خیلی راحت و خانمتر به نظر میرسم بارها شده مسیرو اشتباه رفته ولی دیگه اصلا چزی نمیگم نه اینکه بد جنسی کنم ولی من که سکان دار ماشین نیستم همش حواسم به راه باشه.اینطوری برا خانما راحتتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ناراحت کنندس.ولی یه چیزی برا راحتی خودت بگم:اصلا بزار همه برا کارای مردونه مثل پیدا کردن مسیر رسیدن بقیه به شما هماهنگی با بقیه همسفرا نظر بدن خودتو زیاد دخالت نده چون نهایتا تو این مواقع بیشتر نظر آقایونه.ساکت و با آرامش بشین انکار همه دارن برا راحتی تو تصمیم میگیرن .نمیدونم من احساس میکنم اینجوری خانمانه تره
سلام دوستای خوبم
امیدوارم تعطیلات به همگی خوش گذشته باشه
این هفته خونه مامان و مادر شوهرم میمونم.از خودم خیییییییییلی راضیم مخصوصا خونه مادر شوهرم .چنان اسلوموشن شدم که خودمم توش موندم. خیلی محترمانه و مودبانه رفتار می کنم. خجسته جون مطلبت عالیییییییییییییییی بود خیلی استفاده کردم
سلم دوستان
خوبین
من یکی که وقتی میام سر کار نمیتونم خیلی تایپ کنم میام و میخونم ولی مامان نازی یاسی راست میگه خیلی سوت و کور شده کووووجایییین خانومهای ظریف؟؟؟؟؟؟

خوب من از خودم بگم علارغم میل همسرم اما با مشورت کردن باهاش من روز عید بلیز و دامن شیک و با جووراب شلواری ضخیم پوشیدم و کاملا میشد نگاه و برخورد بقیه رو حس کرد که متفاوت شده بود انگار باهام محترمانه تر برخورد میکردم تا حالا دامن نپوشیده بودم شده بودم عین مامانها و خانومها همیشه اسپرت تنم بود نهایتا یه سارافون
ارایشمم مرتب تجدید کردم و خیلی سعی کردم روی رفتارم کنترل داشته باشم ولی منم یکم عجولم و احساساتی در حالی که میتونم سکوت کنم ابراز احساسات میکنم و فک میزنم واییییییییییی کنترلم روی این زبونم سخته

خلاصه کلی به همسرم رسیدم و کنارش بودم و بهش محبت کردم با پسرمم کلی حال کردم و بازی کردم خیلی روز خوبی بود
چرا امرو هیچ کسسسسسسسسسس نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من یه پیشنهاد دارم واسه مرتب شدن تاپیک بیایم اون پستهای اولی رو بر اساس دسته بندی که کرده بودیم نامگذاری کنیم تمام پستهایی رو که گذاشتیم بر اساس موضوع بزاریم توی این دسته بندی ها هر پست جدیدی که گذاشتن بزارین داخل دسته بندیها اینجوری صفحه اول تاپیک هست و همه میخونن مطالبم جمع و جوره

انتقادات و پیشنهاداتتونو بدین

یه سوالم دارم درمورد مدل دامن و رنگ مو بیاین دیگههههههههههه
سلام عسل بانو جان.منم مهمونی دعوت بودیم و همه چی خوب بود دیروز اومدم و گفتم تا اینکه همسری جلو خانواده اش سرباهام بد صحبت کردبعدش خیلی دورو برم چرخید اما تا دیشب باهاش قهر بودم.یکی از همین نکاتو نتونستم رعایت کنم تحملم تموم شد و این هم شد سرانجامش.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش