2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869303 بازدید | 28433 پست
من این نتایجو گرفتم البته قبلشم تغریبا فهمیده بودم اینارو اما الان مطمئن تر شدم
همیشه لبخند بزنیم البته جلف بازی نه وقتی کسی نگاهتون میکنه بهش یه لبخند کوتاه بزنیم
کمتر حرف بزنید و بیشتر شنونده باشیم
همیشه تو یه بحثی که در موردش اطلاعات کافی داریم بزاریم همه نظراتشونو بگن بعد ما محکم نظر قطعی و با سند و مدرکمونو بگیم اینجوری اولا همه ساکت میشن دوما میگن فلانی کاملا میدونستا اما هیچی نگفت
از شلوغ کردنو تو حرف دیگران پریدنو مخالفت های بی مورد بپرهیزیم
کمتر شوخی کنیم ( مخصوصا با فامیل شوهر و جاری و مادرشوهر و خواهرشوهر ) کسی که زیاد شوخی میکنه کمتر جدی میگیرنش اما کسی که هر از گاهی یه شوخی قشنگو مودبانه میکنه ادم خوشش میاد و همش تلاش میکنه با اون ادم گرم بگیره و با شوخیاش باعث شه طرف هم باز شوخی کنه
غیبت نکینیم و وقتی دیگران غیبت میکنن سعی کنیم از بحث دور باشیم ( یه مثال بزنم بهتر متوجه بشین یکی از دوستای اقا که دارم و دکترا داره یه بار داشتیم حرف میزدیم در مورد تحصیل گفت من اصرار دارم خانمم بره دکتراشو بگیره خانمش فوق لیسانس بود گفت اون موقع که خانمم میرفت دانشگاه و سر کار باهاش بحث های سیاسی میکردم و در مورد مسایل مهم مملکت و مباحث علمی همیشه تو جمع نطرهای قشنگی میداد که من بهش افتخار میکردم و میگفتم این دایره اطلاعاتت که روز به روز بیشترم میشه برام خیلی ارزشمنده اما از وقتی که دانشگاه و سرکار نمیره اصلا نمیفهممش میشینه قاطی خانما و از لاک ناخن فلانی و مدل مانتو بهمانیو این چیکار کردو اون چیکار کرد حرف میزنه و الان این خیلی ناراحتم میکنه

آرامشم این روزها مدیون همین انتظاراتیست که دیگر از کسی ندارم.....
من یه دوستی دارم که خیلی لوس حرف می زنه عین بچه کوچولوها
توی نظر اول جالبه اما یه کم که می گذره حرص در بیار می شه
بعد می یفته رو مود خنده الکی به یه چیز مسخره می خنده. از اون خنده هایی که اعصابت خورد می شه چون طولانی یه و پیش خودت فک می کنی که زیاد از حد داره می خنده
شوهر من که دیگه خوشش نمی یاد اون خانم تو جمع باشه منم حوصلشو ندارم
زیاد لوس حرف زدن این جیزا جذاب نیست
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه چیز دیگه من خودم چون تند تند حرف میز نم چند تا مشکل دارم
1- اینکه بقیه متوجه اهمیت بعضی حرفام نمی شن
2- بعضی حرفا رو 2 یا 3 بار می گم که این خودش دوباره باعث می شه اهمیت حرفام و تاثیرگذاریش از بین بره
CafeMom Tickers
بچه ها دقت کردین ماهی دوران وقتی با مصطفی و سلیمان حرف میزنه چقدر نازش زیاده یه طرافت خاصی داره وقتی با اونا حرف میزنه دقت کنین
راستی جلو خانواده همسر ودوستام هیچ وقت از خانوادم و اینکه چیکار میکنن چیزی نمیگم حتی بپرسن جواب نمیدم که دیگه نپرسن.اگه قراره چیزی بخریم یا کاری انجام بدیم تا وقتی به نتیجه نرسیده در موردش صحبت نمیکنم .

منم دقیقا همنیجوریم
مسائل خونه همسرم مال خونه خودشونه خونه بابامم همینطور شوهرمم موافقه وخلی دوست دارهخ پایه ام هست اینطوری احترام خونواده ها حفظ شده وجایگاه منم حفظ شده
اره مامان اینده جون منم تند تند حرف میزنم و موثر نیست بیاد تمرین کنیم عالی میشیم
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
یکی از جاریای من هر وقت بشینه شروع میکنه که من حوصله این ادمو ندارم اعصابم نمیکشه فلانی اینکارو میکنه من ادمیم که تز کسی حرف نمیخورم من ادمیم که حرف زور تو سرم نمیره این منم منم کردنا باعث شده از چشم همه بیفته از این پرهیز کنیم
یکی دیگه که من الان چند وقته دارم سعی میکنم رعایت کنم رسمی حرف زدن در نهایت صمیمیته خیلی باکلاس تر جلوه میکنه مثلا به جای اینکه کسیو ببینی بگی ستاره سهیل شدی کم پیدایی بگین مشتاق دیدار دلمون براتون تنگ شده بود از تو کمتر استفاده کنین و به همه بگین شما حتی دوستای صمیمی تون و مودبانه و رسمی حرف بزنین اما صمیمی و مهربون
یه چیزای دیگه هم یادم اومد.تیکه کلام نداشته باشیم.یا موقع صحبت کردن قربون صدقه طرف صحبت نریم.یکی از دوستام هر چی میگی میگه(( ای جان)) یا ((واقعاّ)) و... خیلی بده.با صورت یا دستمون بازی نکنیم.تا میتونیم در مورد چیزی سوال نکنیم.هر چیزیو تو مهمونی میبینیم نگیم وای چه قشنگه یا اینو از کجا خریدی من خودم هر کس اینارو ازم بپرسه خیلی سطح پایین به نظرم میرسه.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
مرسی از همتون
بچه بیاین تاپیک رو بالا نگه دارین به هر حال هر یه نفرم که به جمعمون اضافه بشه کلی نکته ازش یاد میگیرم حتما بیاید و از کارهاتون بگین به خانومهای دیگه دقت کنین
کارها و رفتار و حرکاتی که از بقیه میبینین که براتون جالبه رو تو ذهنتون نگه دارین و بهم بگیم اینجا

برای صحبت کردنم باید تمرین کنین الان چند مورد مینویسم براتون
از تحقیر کردن و مسخره کردن دیگران تو جمع پرهیز کنیم و اگه کسی تو جمع اینکارو کرد یا سکوت کنیم و اصلا نخندیم یا سریع یه اخلاق مثبتشو تو چشم دیگران بیاریم مثلا بگیم اینجوری نگین هرچقدرم مثلا فلان اخلاقو داشته باشه من فلان کارشو تحسین میکنم اینطوری هم طرفی که مورد حمله دیگران قرار گرفته جذب شما میشه و هم دیگران از رفتارشون خجالت میکشن و یه پوئن مثبت به ما میدن
وقتی تو یه جمع هستین مخصوصاّ همکار اگه حس میکنین دو نفر دوست دارن یواشکی با هم صحبت کنن یا یه چیزیو به هم نشون بدن یه جوری نشون بدین که دیده نمیشن و مثلاّگوشیتونو بردارین یه smsبفرستین.ولی بهشون توجه نکنین مخصوصاّاصلاّنگاهشون نکنین.بعد از نظر اونا شما خیلی خانوم و آروم و متین دیده میشین.شاید زمان ببره اما این اتفاق میفته.من خیلی امتحان کردم و خوب جواب میده.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش