2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869303 بازدید | 28433 پست
یکی از دوستای من که خیلی هم تاثیر گذار و زنونه به چشم می‌آد همیشه خیلی محکم و با اعتماد به نفس حرف می زنه باورتون نمی شه گاهی حتی حرفی که ازش مطمئن نیستو با اعتماد به نفس می گه که همه باورشون می شه.
CafeMom Tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان اینده من با این مخالفم شرمنده
چون همین دوستم بارها سر این موضوع بدجوری ضایع شده چون گاهی تو جمع پیدا میشن کسایی که توی اون مقوله اطلاعات کافی داشته باشن و وقتی با اعتماد به نفس چیزی که مطمئن نیستیمو پافشاری کنیم اون طرف حرف بزنه ما ضایع شدیم و همه دید بدی پیدا میکنن و میگن فلانی فقط ادعاست
آرامشم این روزها مدیون همین انتظاراتیست که دیگر از کسی ندارم.....
یه دوست دارم اسلوموشن
به شدت
راه رفتنش غذا خوردنش
لباسها همیشه ستو تمییز و اتو کشیده موقعی که وارد میشه جاییو خارج میشه کیفش رو شونش نیست میندازه رو ساعدش ولی تو خیابون روشونشه مگه بندش کوتاه باشه میگیره دستش

اروم راه میره در بدترین شرایط د توی اوج کار اون ارامششو داره عجله نداره توی بحثی که نظر نداره شرکت نمیکنه
به پوستش اهمیت میده
خنده بلند نداره
مودب حرف میزنه و اروم خیلی هم خوشگل حرف میزنه
مامان اینده من اتفاقا با خندیدن موافقم اما یه مطلبی خوندم نوشته بود لبخند داشته باشین

بخندید حتی بلند اما طولانی نباشه سریع جمع و جورش کنین

بخند عزیزم تا دنیا بهت بخنده این بستگی به جمع داره

منم نظرم همینه بیاید از امروز شروع کنیم یه دسته بندی میکنیم و از فردا میایم پیشرفتها و تغییراتمونو میگیم بهم
چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیا موافقن دستها بالا
آره عسل بانو جان واقعاّدرسته.منم منظورم این بود که تنهایی نمیرم خرید.یا با هم یا لیستی که میخوام sms میکنم میخره.البته بیشتر مواقع با مشورت خرید میکنیم.اوایل ازدواج میگفت شما زودتر میری خونه سر راه نان بگیر.گفتم من خجالت میکشم برم نانوایی و نرفتم.تمام قسط ها و قبوض باهمسرمه.یه بار به من گفت این ماه شما قسط پرداخت کن منم یک در میون قسط پرداخت کردم دیگه بهم نداد.راستی جلو خانواده همسر ودوستام هیچ وقت از خانوادم و اینکه چیکار میکنن چیزی نمیگم حتی بپرسن جواب نمیدم که دیگه نپرسن.اگه قراره چیزی بخریم یا کاری انجام بدیم تا وقتی به نتیجه نرسیده در موردش صحبت نمیکنم .
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
بچه ها به نظرتن آدم می تونه 100 نظر آدمایی که تا الان باهاش بودن رور عوض کنه منظورم اینه که مثلا همه دوستای من تا الان منو اینجوری می دیدن الان می تونن منو بااین رفتار جدید بپذیرن؟
CafeMom Tickers
یه موضوع مهم که به نظرم می رسه خوردنه
توی جمع خیلی با ولع غذا نخوریم یا خیلی بی اشتها
آروم و با تمءنینه
حجم غذایی که می کشین توی بشقاب خیلی مهمه
روی میز غذا یا سفره تا کمر خم نشین چیزی رو برداریم درخواست کنیم که بهمون بدن
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما