2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869367 بازدید | 28433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم دیشب به یادتون بودم و واسه همتون دعا کردن اگه خدا قبول کنه به امید شادی .سلامتی . ارامش و خوشبختی همیشگی
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
سلام عزیزان،
ممنون نونا جون
من معتقدم علاوه بر حرکات اروم و با متانت باید روی افکار، نگاه و لحنموم هم کار کنیم.نگاه باید نافذ و مطمئن و لحن اروم و محکم باشه که لازمه ی اون داشتن اعتماد به نفس بالاست و لازمه ی اعتماد بنفس افکار سازنده و مثبته. وقت اون رسیده خودمونو همین جوری که هستیم بپذیریم و دوست داشته باشیم با همه ی اون اضافه وزنها و کمبود وزنها و قد کوتاه یا بلند..... اون چیزی که مهمه و تو یادها میمونه رفتار ماست.یکی از دلایل مهم افرادی که واقعا ارومن و نگاهشون سرشار از ارامش و اطمینانه اینه که به خودشون و داشته هاشون و توانایی هاشون ایمان دارن پس دلیلی برا هیاهو ندارن، با ارامش و به ارومی و صبوری به خواسته هاشون میرسن. وقت اون رسیده خودمونو دوست داشته باشیم و برای خودمون ارزش قائل بشیم.به داشته هامون فکر کنیم.
من باید با متانت و مودبانه بر خورد کنم چون خودم لایق این رفتارم.
من باید با لحنی ارام و قاطعانه صحبت کنم چون به حرفم ایمان دارم.
من باید به خودم، همسرم و کودکم احترام بذارم چون خانواده من باید مورد احترام واقع بشن
بیایم طوری رفتار و صحبت کنیم که کسی به خودش این اجازه رو نده با ما برخورد بدی داشته باشه نه اینکه ما این اجازه رو بهش ندیم!!
میشه در مورد اروم حرف زدن و تن صدا بگین چجوری تمرین کینیم تا بتونیم پیشرفت کنیم و ادامه بدیم
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
nonajoon
1392/5/8 3:27 ب.ظ

میشه در مورد اروم حرف زدن و تن صدا بگین چجوری تمرین کینیم تا بتونیم پیشرفت کنیم و ادامه بدیم
.................................
تو خونه تنها با خودت بحرف عزیزم
من از بکار بردن کلمات مودبانه خندم میگیره واسه همین تو خونه تنها با خودم درست میحرفم و اون کلماتو بکار میبرم،اینطوری هم تمرینه هم خجالتم میریزه
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍